• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Nem og hurtig opskrift på pandestegt kylling med hvedekerner

Nem og hurtig opskrift på pandestegt kylling med hvedekerner

billede resultat for pandestegt kylling med hvedekerner
Del gerne:
40
SHARES
FacebookMessenger40PinterestEmailSMSSubscribe

Min bedste opskrift på pandestegt kylling, der kan laves på 15 minutter. Med porrer og gulerødder, og dertil serveres hvedekerner.

Pandestegt kylling er en fremragende og hurtig hverdagsret, der virkelig smager godt.

Kyllingebryst steges på panden med blandt andet porrer, gulerødder og hakkede tomater, og derfor får du samtidig en nem sovs til kylling og hvedekerner.

Opskriften er beregnet som hovedret til fire personer.

Ingredienser til pandestegt kylling

Ca. 400 gram kyllingebryst
2 fed hvidløg
2 porrer
3 gulerødder
1 teskefuld tørret oregano
1 teskefuld paprika
2 dåser hakkede tomater
1 grøn peberfrugt
1 stor dusk persille
Salt og friskkværnet peber

Tilbehør

3 deciliter parboiled hvedekerner
6 deciliter vand
1 bouillonterning
Salt

Fremgangsmåde

  1. Start med hvedekernerne, som hældes i en sigte og skylles med lunkent vand.
  2. Kom hvedekernerne i en gryde med vand, bouillonterning og en smule salt, og kog det op. Kog kernerne i cirka 12 minutter under låg, og tilfør om nødvendigt lidt kogende vand undervejs, så kernerne ikke koger tørre.
  3. Hvedekerne må gerne have lidt bid, og efter kogning hviler de i gryden mens du laver panderetten.
  4. Kyllingebrystkødet skæres i mundrette stykker, der brunes af på en stor pande eller sauterpande med lidt olie. Det tager cirka fem minutter.
  5. Snit hvidløgsfed fint, mens porrer skæres i tynde strimler. Gulerødder i mindre tern, og peberfrugt i strimler.
  6. Kom det ved kyllingen på panden sammen med oregano og paprika, og svits det igennem et par minutter, hvor du vender det nogle gange.
  7. Vend hakkede tomater ved, skru lidt ned og læg låg på panden. Lad det simre i fem minutter.
  8. Hak persille groft og vend den i retten med pandestegt kylling og grøntsager, og smag til med salt og friskkværnet peber.

Servering

Pandestegt kylling serveres straks med de kogte hvedekerner, og du behøver ikke servere yderligere til.

Og ellers kan du stille nogle skiver nybagtbillede med kyllingekød i tern

billede med udskæring af porrer til pandestegt kylling
billede med bruning af kyllingekød
pandestegt kylling med grøntsager
billede med kyllingeret på pande
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 25

Ugens madplan uge 25 med lækre sommerretter

billede med guf guf kage

Guf guf kage - nem opskrift på bradepandekage med kokos

Billede af ribsteaks med marinerede grøntsager.

Ribsteaks i ovn med marinerede grøntsager

Bobler

Ugens vine, uge 24 med bobler og brus til studenter og fester

Uge24-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 24: Ugens bedste vine til sol og studenter!

Billede af lammekoeteletter.

Lammekoteletter med hvidløg og rosmarin

Forsiden lige nu

Billede af ribsteaks med marinerede grøntsager.
Ribsteaks i ovn med marinerede grøntsager→ Se opskriften
Billed resultat for mini pavlova md jordbær
Mini pavlova med jordbær og flødeskum→ Se opskriften
Billede af lammekoeteletter.
Lammekoteletter med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Sådan ser de færdige kartofler med smeltet smør og persille ud. Og det ligner vaskeægte dansk sommermad, når den er allerbedst. Kartoflerne er perfekte som tilbehør til alt fra frikadeller til stegt rødspætte og stegt flæsk. Foto: Madensverden.dk.
Kartofler med smeltet smør og persille→ Se opskriften
peberfrugtsalat
Italiensk peberfrugtsalat med pinjekerner→ Se opskriften
Madplan uge 25
Ugens madplan uge 25 med lækre sommerretter→ Se opskriften
italiensk bøf
Italiensk bøf→ Se opskriften
billede med et stykke gateau marcel kage
Gateau Marcel - nem og lækker opskrift på glutenfri kage→ Se opskriften
billede med svinemørbrad
Svinemørbrad på grill (med stegetid og kernetemperatur)→ Se opskriften
billede med smørstegte kartofler
Smørstegte kartofler→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her