Pak choy salat med hvidløgsspirer og radiser er en frisk og let salat, der smager godt som tilbehør eller som et frokostmåltid med brød.
Pak choy salat er en virkelig frisk og skøn salat, som de fleste hurtigt vil spise flere portioner af.
Hvidløgsspirerne og radiserne passer sammen med den lette kåltype. Pinjekernerne giver knas og osten sørger for umamismagen.
Alt i alt en salat, der kan bruges som tilbehør til en række retter fra fisk til kød og vegetar-mad.
Opskrift på pak choy salat
Pak choy salat
Ingredienser
- 6 mini pak choy - skyllet og halveret
- 2 solohvidløg - fint revet i tynde skiver
- 2 spsk smør
- 5 radiser - i tynde skiver
- ost - revet i tynde strimler
- 1 håndfuld hvidløgsspirer
- flagesalt
- 1 pose pinjekerner - tørristet
Fremgangsmåde
- Rist pinjekernerne fem minutter ved medium varme. Sæt dem til side.
- Smelt smørret i en pande på lavt blus, tilføj hvidløg i skiver og steg dem, til de bløde.
- Steg pak choy på middelvarme på alle sider i hvidløgsmørret og drys dem med flagesalt.
- Når du har stegt pak choy møre, lægges de over i et fad og hvidløgssmørret hældes henover.
- Fordel radiser i tynde skiver, revet ost, de ristede pinjekerner og hvidløgsspirer henover salaten. Server nu din pak choy salat med et godt brød til.
Få tilsendt opskriften på mail
Tip
Du kan bruge salaten som tilbehør eller servere den som et frokostmåltid med et godt, groft brød.
Hvis du bedre kan lide nødder end pinjekerner, hakker du en håndfuld groft og rister dem let på panden i to-tre minutter.
Se andre skønne salater:
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: