Min bedste opskrift på nemme pæremuffins, der er hurtige muffins med pære. Jeg har også tilsat hvid chokolade for at gøre dem helt perfekte.
Pæremuffins er skønne muffins med pærer, men i denne opskrift er der også brugt hvid chokolade.
Det giver virkelig skønne muffins, der stadig er meget nemme at bage.
Du kan i øvrigt godt tilsætte lidt mere pære, hvis du synes det.
Opskriften giver 12 dejlige muffins.
Se også disse opskrifter:
- Bananmuffins - nem opskrift på muffins med banan
- Chokolademuffins opskrift - nemme, lækre og svampede
- Svampede æblemuffins med kanel
- Citronmuffins opskrift - nemme og svampede
Opskrift på pæremuffins

Pæremuffins
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Tag din røremaskine frem. Har du ikke sådan en fætter, kan du sagtens også bare laven dejen med en håndmikser.
- Kom smør og sukker op i skålen, og rør det igennem. Brug dejspaden, ikke stålpiskeriset eller dejkrogen.
- Tilsæt æg, og derefter melet. Lad røremaskinen røre det godt igennem.
- Tilsæt så sødmælk, vaniljesukker og bagepulver. Når du har en ensartet dej til, tager du skålen af.
- Kom hvid chokolade og pæretern ned i dejen, og rør det godt igennem med en grydeske eller dejskraber.
- Tag en spiseske og fordel dejen i 12 muffinforme.
- Bag så dine pæremuffins midt i ovnen i 17 minutter ved 200 grader varmluft. Stik til sidst en kødnål ned midt i en muffin, og hvis dejen ikke hænger fast, er dine pæremuffins færdige.
Næringsindhold
Få tilsendt opskriften på mail
Tips
Tag de bagte pæremuffins ud af ovnen, og lad dem køle af.
De passer perfekt til en kop kaffe, og er bedst når de lige er bagt. Men husk at lade dem køle lidt af inden servering.
I stedet for pære kan du også anvende æbler. Det smager også godt. Velbekomme.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Rita Panduro
Holger Rørby Madsen
Tak fordi du bruger opskriften. Kom gerne med din mening om den her.