Opskrift på de bedste ovnstegte persillekartofler. Kartoflerne passer perfekt til frikadeller og mange andre retter med eller uden kød.
Kartofler i ovn er nem mad og tilbehør til mange ting, så prøv også lige disse ovnstegte persillekartofler.
De kan laves på en halv time, og passer mest sig selv. I mens kan du lave salat, frikadeller og hvad du ellers vil servere sammen med kartoflerne.
Du kan også lave frikadeller eller fyldte grøntsager i ovn, som skal stå og passe sig selv med kartoflerne.
Så har du en halv time til at lave alt muligt andet, imens maden bliver klar.
Opskrift på ovnstegte persillekartofler
Ingredienser
- 600 gram kartofler - med skræl
- 1 bundt frisk persille
- 3-4 spsk olivenolie
- 1 tsk fint salt
Sådan gør du
- Vask kartoflerne grundigt, og skær dem i mundrette stykker.
- Kom kartoffelstykkerne i et ildfast fad, og dryp olivenolien over dem.
- Krydr med lidt salt, og bag nu kartoflerne i ovnen.
- De skal bages ved 210 grader varmluft, og bagetiden er 30 minutter.
- Halvvejs må du gerne lige vende kartoflerne rundt.
- Imens hakker du persillen med en skarp kniv.
- Tag så de ovnstegte kartofler ud af ovnen, og vend persillen i.
Server eventuelt de stegte kartofler sammen med en af disse retter:

Comments
No Comments