Opskrift på de bedste ovnstegte persillekartofler. Kartoflerne passer perfekt til frikadeller og mange andre retter med eller uden kød.
Kartofler i ovn er nem mad og tilbehør til mange ting, så prøv også lige disse ovnstegte persillekartofler.
De kan laves på en halv time, og passer mest sig selv. I mens kan du lave salat, frikadeller og hvad du ellers vil servere sammen med kartoflerne.
Du kan også lave frikadeller eller fyldte grøntsager i ovn, som skal stå og passe sig selv med kartoflerne.
Så har du en halv time til at lave alt muligt andet, imens maden bliver klar.
Opskrift på ovnstegte persillekartofler
Ovnstegte persillekartofler på en halv time
Ingredienser
- 600 g kartofler - med skræl
- 1 bundt frisk persille
- 3-4 spsk olivenolie
- 1 tsk salt
Fremgangsmåde
- Vask kartoflerne grundigt, og skær dem i mundrette stykker.
- Kom kartoffelstykkerne i et ildfast fad, og dryp olivenolien over dem.
- Krydr med lidt salt, og bag nu kartoflerne i ovnen.
- De skal bages ved 210 grader varmluft, og bagetiden er 30 minutter.
- Halvvejs må du gerne lige vende kartoflerne rundt.
- Imens hakker du persillen med en skarp kniv.
- Tag så de ovnstegte kartofler ud af ovnen, og vend persillen i.
Få tilsendt opskriften på mail
Server eventuelt de stegte kartofler sammen med en af disse retter:
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: