Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Ovnstegte persillekartofler på en halv time

Ovnstegte persillekartofler på en halv time

ovnstegte persillekartofler
5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
Facebook474PinterestSMSEmailMessenger
474
DELINGER

Opskrift på de bedste ovnstegte persillekartofler. Kartoflerne passer perfekt til frikadeller og mange andre retter med eller uden kød.

Kartofler i ovn er nem mad og tilbehør til mange ting, så prøv også lige disse ovnstegte persillekartofler.

De kan laves på en halv time, og passer mest sig selv. I mens kan du lave salat, frikadeller og hvad du ellers vil servere sammen med kartoflerne.

Du kan også lave frikadeller eller fyldte grøntsager i ovn, som skal stå og passe sig selv med kartoflerne.

Så har du en halv time til at lave alt muligt andet, imens maden bliver klar.

Opskrift på ovnstegte persillekartofler

Ovnstegte persillekartofler på en halv time

Holger Rørby Madsen
5 fra 4 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 30 minutter min
Samlet tid: 45 minutter min
Opskrift på de bedste ovnstegte persillekartofler. Kartoflerne passer perfekt til frikadeller og mange andre retter med eller uden kød.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 600 g kartofler (med skræl)
  • 1 bundt frisk persille
  • 3-4 spsk olivenolie
  • 1 tsk salt

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Vask kartoflerne grundigt, og skær dem i mundrette stykker.
  2. Kom kartoffelstykkerne i et ildfast fad, og dryp olivenolien over dem.
  3. Krydr med lidt salt, og bag nu kartoflerne i ovnen.
  4. De skal bages ved 210 grader varmluft, og bagetiden er 30 minutter.
  5. Halvvejs må du gerne lige vende kartoflerne rundt.
  6. Imens hakker du persillen med en skarp kniv.
  7. Tag så de ovnstegte kartofler ud af ovnen, og vend persillen i.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Server eventuelt de stegte kartofler sammen med en af disse retter:

Frikadeller i ovn
Frikadeller i ovn er en nem måde at lave frikadeller på. Sæt frikadellerne på en bageplade, og bag dem i 20 minutter i ovnen.
Se opskriften her
frikadeller i ovn
Intense tomater
Her får du opskriften på intense tomater, der er ovnbagte skiver af tomater med en virkelig skøn smag. Tomaterne bruges som tilbehør.
Se opskriften her
Billede med intense tomater
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af sesamkartofler.
    Sesamkartofler (lækre kartofler med sesamfrø stegt i ovn)
  • Billede af bagt hjertesalat.
    Bagt hjertesalat (sådan laver du hjertesalat i ovn)
  • Billede af kartofler med bagepulver.
    Kartofler med bagepulver (et godt trick til sprøde kartofler i ovn)
  • Billede af honningglasereede pastinakker.
    Honningglaserede pastinakker med rosmarin

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Glædelig jul - giv dig selv en gave og bliv PLUS-medlem nu

madens verden logo opskrifter på god mad

Vi ønsker dig en rigtig glædelig jul. Men har du overvejet, at give dig selv en gave og blive PLUS-medlem af Madens Verden? Det bliver både du og vi glade for.

Bliv PLUS-medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required