Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Ovnbagt torsk med lime og hvidvin

Ovnbagt torsk med lime og hvidvin

ovnbagt torsk
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
104
SHARES
FacebookMessenger104PinterestEmailSMS

Se her, hvordan du nemt og hurtigt laver ovnbagt torsk. Torskefileter steges i 12 minutter i ovnen sammen med lidt hvidvin og skiver af lime.

Ovnbagt torsk er super nem at lave, og så går det hurtigt. Fra du sætter torskefileterne i ovnen, til de er klar til at blive spist, går der kun 12 minutter.

Jeg vil anbefale at købe torsken hos en fiskehandler, som kan skære rygbenene ud af torskefileterne, så de er helt benfri.

Det er ikke rart at få et ben i munden, når vi spiser, så tjek efter, før du sætter torsken i ovnen.

Opskrift på ovnbagt torsk med hvidvin

Ovnbagt torsk med lime og hvidvin

Holger Rørby Madsen
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 6 minutter min
Tilb. tid: 12 minutter min
Samlet tid: 18 minutter min
Se her, hvordan du nemt og hurtigt laver ovnbagt torsk. Torskefileter steges i 12 minutter i ovnen sammen med lidt hvidvin og skiver af lime.
Antal: 4 personer
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 600 g torsk
  • 1 lime (gerne økologisk )
  • 0,5 dl hvidvin (hønsefond eller vand)
  • salt

Fremgangsmåde

  1. Del torskefileterne i portionsstykker, og giv dem lidt salt.
  2. Smør et ildfast fad med lidt olie, og læg torskestykkerne i fadet.
  3. Kom lidt hvidvin, vand eller hønsefond i bunden af fadet.
  4. Skær lime i tynde skiver, og læg en skive lime på hvert stykke torsk.
  5. Bag nu torsken i ovnen ved 200 grader varmluft, og stegetiden er cirka 12 minutter.
  6. Du skal ikke stege ovnbagt torsk længere, da den så mister smag og bliver tør.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Du kan servere ovnbagt torsk med persillekartofler og en god salat for eksempel med perlespelt og spidskål.

Se også disse lækre opskrifter:

  • Bagt torsk - nem og hurtig opskrift på torsk i ovn
  • Paneret torsk - nem opskrift på pandestegt torsk
  • Indbagt torsk med spinat og feta
  • Torsk med kål - nem fiskeret med spidskål og grønkål
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri
  • Billede af Baligryde.
    Baligryde (gryderet med inspiration fra det indonesiske køkken)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Du er endnu ikke medlem af Madens Verden...?

madens verden logo opskrifter på god mad

For blot 295 kroner for et helt år får du helt og aldeles adgang til alt indhold og alle funktioner på Madens Verden. Du slipper samtidig for annoncer, kan printe, gemme dine favoritter og se næringsindholdet i opskrifterne.

Samtidig bakker du som medlem op om Madens Verden og vores store madunivers, der giver dig masser af både nye og spændende retter, men også alle de kendte og populære klassikere.

Betalingen dækker et helt år frem, og vi har ingen bindingsperiode. Selve tilmeldingen tager få sekunder, da du blot skal indtaste din mailadresse og betale. Derefter kan du logge ind og få en endnu bedre oplevelse af Madens Verden.

På forhånd tak for din opbakning.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required