Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › One pot pasta med kylling i cremet sauce på 20 min.

One pot pasta med kylling i cremet sauce på 20 min.

billederesultat for one pot pasta med kylling og bacon
4.8 fra 14 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
151
SHARES
FacebookMessenger151PinterestEmailSMS

En nem opskrift på one pot pasta med kylling. En simpel og velsmagende pastaret, hvor du koger pastaen med kylling, bouiilon og fløde. Klar på 20 minutter.

One pot pasta med kylling betyder på dansk, at man koger pasta sammen med kylling i en gryde.

Det er dermed en af de nemme og hurtige alt-i-en-gryde opskrifter, som er meget populære.

Her koges pastaen ganske rigtigt sammen med stegt kylling i tern, men du skal lige stege kyllingebrystfileterne først (her havde jeg lige to stk. stegte kyllingebryst fileter i rest fra gårsdagens mad).

Samme med bacontern, men det hele samles i gryden.

Du kan i øvrigt også skære det rå kyllingekød i mindre tern, og stege det direkte i gryden sammen med løgene, inden resten af ingredienserne tilsættes.

Jeg har lavet opskriften med pastaskruer, men du kan også bruge pastapenne eller lignende pasta.

Opskriften på one pot pasta med kylling er beregnet som hovedret til fire personer.

Du finder andre populære one pot opskrifter her:

  • One pot svinekød (opskrift på nem alt-i-en gryderet)
  • Verdens bedste one pot spaghetti opskrift med chorizo
  • Bulgur med grøntsager og kylling (one pot opskrift)
  • One pot pasta med hakket oksekød

Opskrift på one pot pasta med kylling

One pot pasta med kylling i cremet sauce på 20 min.

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 14 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
En nem opskrift på one pot pasta med kylling. En simpel og velsmagende pastaret, hvor du koger pastaen med kylling, bouiilon og fløde. Klar på 20 minutter.
Antal: 4 personer
Ret: Pasta
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 2 kyllingebryst (stegt)
  • 1 bundt forårsløg
  • 3 fed hvidløg
  • 400 g pasta
  • 6 dl bouillon
  • 2,5 dl fløde
  • 200 g bacon (i tern)
  • 200 g tomater (små)
  • 1 håndfuld basilikum
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Steg kyllingebryst fileterne på en pande i cirka fem minutter på hver side og krydr med salt og peber. Eller køb færdigstegte kyllingekød. Skær i mindre tern.
  2. Varm en gryde op, kom en god sjat olie i og svits kort finthakket forårsløg og hvidløg. Det skal bare have et lille minut uden at tage farve.
  3. Tilsæt så pasta, bouillon og fløde og lad det koge op.
  4. Skru ned for varmen og lad det koge cirka 10 minutter indtil pastaen er kogt næsten mør. Husk, at pasta gerne må have lidt bid. Rør i retten nogle gange undervejs. Du kan eventuelt tilsætte lidt mere bouillon eller fløde.
  5. Imens steges bacontern sprøde på en pande.
  6. Tomaterne skylles og halveres. Her har jeg brugt San Marzano tomater, som passer perfekt til en one pot pasta med kylling.
  7. Når pastaen er færdig, vendes frisk basilikum, tomater, kylling og sprøde bacontern i, og der smages til med salt og peber.

Næringsindhold

Kalorier666kcalKulhydrater61gProtein40gFedt29gMættet fedt16gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt7gTransfedt0.01gKolesterol192mgNatrium1305mgKalium686mgKostfibre1gSukker4gVitamin A1581IUVitamin C12mgCalcium81mgJern4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Den færdige alt-i-en-gryde med kylling serveres straks som den er. Derfor er det en super god ret til de travle hverdage.

Og opskriften vækker glæde hos både store og små.

Du kan eventuelt servere et stykke hjemmebagt hvidløgsflute til.

Til pastaretten kan der i øvrigt også tilsætte lidt reven ost, og finthakket persille passer også perfekt til.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Karin skriver

    februar 20, 2023 at 5:27 pm

    Print linket virker ikke, kommer hele tiden tilbage til den samme side....

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required