Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Nudler med hakket svinekød og spidskål

Nudler med hakket svinekød og spidskål

nudler med hakket svinekød og spidskål
4.7 fra 42 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
327
SHARES
FacebookMessenger327PinterestEmailSMS

Nudler med hakket svinekød og spidskål er en skøn ret til aftensmad, der både er nem at lave, og ikke indeholder alt for mange ingredienser.

Du kan lave retten i en dyb pande eller wok, og begge dele er fint.

Mængden af de enkelte ingredienser kan du jo selv justere til, men målene her passer fint og giver en lækker omgang aftensmad, som hele familien vil værdsætte.

Opskriften er beregnet til fire personer. Der kan sagtens tilsætte lidt flere nudler, hvis dette ønskes.

Se flere lækre opskrifter:

  • Pad krapow
  • Nasi Goreng
  • Wokret med nudler og kylling
  • Nudelsalat
Indhold
  • Nudler med hakket svinekød og spidskål
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Servering
  • Kommentarer

Nudler med hakket svinekød og spidskål

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.7 fra 42 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 35 minutter min
Her får du min opskrift på nudler med hakket svinekød og spidskål. En nem ret, som du enten kan lave i en dyb pande eller en wok.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 3 fed hvidløg i tynde skiver
  • olivenolie
  • 400 g hakket svinekød
  • 2 rødløg i tynde både
  • 4 spsk soja
  • 3 spsk sød chili sauce
  • 0,5 spidskål snittet meget fint
  • 200 g nudler
  • 1 citron
  • 1 bundt forårsløg i tynde skiver
  • cashewnødder ca. en håndfuld
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Kom en sjat olie i en varm pande eller en wok, og tilsæt hvidløg. Lad det svitse kort uden at hvidløget tager farve.
  2. Kom det hakkede svinekød ved, og fordel det ud. Lad det stege med i ca. 3 minutter, hvor det vendes rundt.
  3. Nudler brækkes i mindre stykker, kommes i en skål og overhældes med kogende vand. Vend det rundt og lad nudlerne trække i vandet i ca. 5 minutter.
  4. Kom så rødløg i tynde både ved kødet, og lad det svitse et minuts tid mere.
  5. Tilsæt soja og sød chilisauce, som svitses med i yderligere et minuts tid. Se evt. fremgangsmåde i min video.
  6. Fintsnittet spidskål vendes i, og steges med et halvt minut.
  7. Tag nudlerne op af vandet og kom dem på panden/wokken. Vend din ret med nudler med hakket svinekød og spidskål godt sammen.
  8. Smag wokretten til med lidt friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber. Pynt med foirårsløg og cashewnødder.

Næringsindhold

Kalorier631kcalKulhydrater61gProtein30gFedt31gMættet fedt10gFlerumættet fedt4gEnkelumættet fedt14gTransfedt0.03gKolesterol114mgNatrium1808mgKalium952mgKostfibre7gSukker11gVitamin A368IUVitamin C71mgCalcium128mgJern4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Servering

Nudler med hakket svinekød og spidskål serveres straks, og det er ikke nødvendigt med yderligere tilbehør.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Ulla Westberg skriver

    juli 31, 2025 at 6:50 pm

    En dejlig ret vi vil lave igen 🥰

    Svar
  2. martin skriver

    januar 30, 2025 at 7:19 pm

    kan retten fryses ned og varmes i mikro ovn efterfølgende til en dag min kone er alene hjemme?

    Svar
    • Jonas skriver

      juli 27, 2025 at 7:55 pm

      Ja, sagtens.

      Svar
  3. Inge skriver

    december 19, 2024 at 6:25 pm

    Smager pragtfuldt laver retten igen og igen😄

    Svar
  4. Bent Byskov skriver

    september 10, 2024 at 1:37 pm

    En fantastisk ret og nem lavet fleregange…. Dog første gang for Thailænder - de var vilde med retten (indrømmet den fik lidt chili) 😄😄

    Svar
  5. Marc Jessen skriver

    august 02, 2024 at 8:24 pm

    Mega lækkert også mega nemt! Ikke sidste gang jeg laver den ret!

    Svar
  6. Inge skriver

    april 14, 2024 at 5:41 pm

    Smager rigtig godt, har lavet retten flere gange.

    Svar
  7. Eva skriver

    marts 19, 2024 at 9:01 pm

    Super lækker!
    Jeg brugte også revet gulerod og stegte forårsløg med. Havde ingen cashewnødder, så brugte peanuts istedet.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vi støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required