• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Nudler med hakket svinekød og spidskål

Nudler med hakket svinekød og spidskål

nudler med hakket svinekød og spidskål
4.7 fra 42 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
312
SHARES
FacebookMessenger312PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 17. marts 2025 - Udgivet: 31. marts 2023

Nudler med hakket svinekød og spidskål er en skøn ret til aftensmad, der både er nem at lave, og ikke indeholder alt for mange ingredienser.

Du kan lave retten i en dyb pande eller wok, og begge dele er fint.

Mængden af de enkelte ingredienser kan du jo selv justere til, men målene her passer fint og giver en lækker omgang aftensmad, som hele familien vil værdsætte.

Opskriften er beregnet til fire personer. Der kan sagtens tilsætte lidt flere nudler, hvis dette ønskes.

Se flere lækre opskrifter:

  • Pad krapow
  • Nasi Goreng
  • Wokret med nudler og kylling
  • Nudelsalat
Indhold på siden
  • Nudler med hakket svinekød og spidskål
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde 
  • Næringsindhold
  • Video til opskriften
  • Servering
  • Kommentarer
nudler med hakket svinekød og spidskål
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Nudler med hakket svinekød og spidskål

4.65 fra 42 stemmer
Her får du min opskrift på nudler med hakket svinekød og spidskål. En nem ret, som du enten kan lave i en dyb pande eller en wok.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 35 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 631
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 3 fed hvidløg - i tynde skiver
  • olivenolie
  • 400 g hakket svinekød
  • 2 rødløg - i tynde både
  • 4 spsk soja
  • 3 spsk sød chili sauce
  • 0,5 spidskål - snittet meget fint
  • 200 g nudler
  • 1 citron
  • 1 bundt forårsløg - i tynde skiver
  • cashewnødder - ca. en håndfuld
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Kom en sjat olie i en varm pande eller en wok, og tilsæt hvidløg. Lad det svitse kort uden at hvidløget tager farve.
  2. Kom det hakkede svinekød ved, og fordel det ud. Lad det stege med i ca. 3 minutter, hvor det vendes rundt.
  3. Nudler brækkes i mindre stykker, kommes i en skål og overhældes med kogende vand. Vend det rundt og lad nudlerne trække i vandet i ca. 5 minutter.
  4. Kom så rødløg i tynde både ved kødet, og lad det svitse et minuts tid mere.
  5. Tilsæt soja og sød chilisauce, som svitses med i yderligere et minuts tid. Se evt. fremgangsmåde i min video.
  6. Fintsnittet spidskål vendes i, og steges med et halvt minut.
  7. Tag nudlerne op af vandet og kom dem på panden/wokken. Vend din ret med nudler med hakket svinekød og spidskål godt sammen.
  8. Smag wokretten til med lidt friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber. Pynt med foirårsløg og cashewnødder.

Næringsindhold

Kalorier: 631kcalKulhydrater: 61gProtein: 30gFedt: 31gMættet fedt: 10gFlerumættet fedt: 4gEnkelumættet fedt: 14gTransfedt: 0.03gKolesterol: 114mgNatrium: 1808mgKalium: 952mgKostfibre: 7gSukker: 11gVitamin A: 368IUVitamin C: 71mgCalcium: 128mgJern: 4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Servering

Nudler med hakket svinekød og spidskål serveres straks, og det er ikke nødvendigt med yderligere tilbehør.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. martin

    januar 30, 2025 at 7:19 pm

    kan retten fryses ned og varmes i mikro ovn efterfølgende til en dag min kone er alene hjemme?

    Svar
  2. Inge

    december 19, 2024 at 6:25 pm

    Smager pragtfuldt laver retten igen og igen😄

    Svar
  3. Bent Byskov

    september 10, 2024 at 1:37 pm

    En fantastisk ret og nem lavet fleregange…. Dog første gang for Thailænder - de var vilde med retten (indrømmet den fik lidt chili) 😄😄

    Svar
  4. Marc Jessen

    august 02, 2024 at 8:24 pm

    Mega lækkert også mega nemt! Ikke sidste gang jeg laver den ret!

    Svar
  5. Inge

    april 14, 2024 at 5:41 pm

    Smager rigtig godt, har lavet retten flere gange.

    Svar
  6. Eva

    marts 19, 2024 at 9:01 pm

    Super lækker!
    Jeg brugte også revet gulerod og stegte forårsløg med. Havde ingen cashewnødder, så brugte peanuts istedet.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens madplan uge 30

Ugens madplan uge 30 med lækker sommermad

Billede af kartofler med dillercreme dildcreme.

Kartofler med dillercreme (dildcreme)

Billede af salat med torsk og grøntsager.

Salat med torsk, tomater, broccoli og avocado

Ugens vine uge 29, 2025

Ugens vine uge 29, 2025 med gode vine fra New Zealand og boblende rosé

Ugens madplan uge 29

Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Forsiden lige nu

grillet flæskesteg i gasgrill med sprød svær
Flæskesteg i gasgrill med tid og temperatur→ Se opskriften
billede med kartoffelsalat
Kold kartoffelsalat med creme fraiche og mayonnaise→ Se opskriften
Billed resultat for majs i grill
Grillede majs med og uden blade→ Se opskriften
billederesultat for rysteribs
Rysteribs - sådan laves de lækre ribs med sukker→ Se opskriften
En sund pastasalat med broccoli, ærter og en lækker persilleolie. Den grønne og sunde pastasalat er blandt andet god som tilbehør til svinemørbrad. Foto: Katrine Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Sund pastasalat med broccoli, ærter og persilleolie→ Se opskriften
Ugens madplan uge 30
Ugens madplan uge 30 med lækker sommermad→ Se opskriften
billede med smashburger
Smashburger - bedste opskrift med karamelliseret bøf→ Se opskriften
billede med crumble med ribs ribscrumble
Crumble med ribs - opskrift på lækker ribscrumble→ Se opskriften
frikasse med kalv
Nem opskrift på frikassé med årstidens grøntsager→ Se opskriften
billede med grøn kartoffelsalat
Grøn kartoffelsalat med ærter og majs→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required