Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Airfryer › Brød i airfryer

Nemt brød i airfryer (uden æltning)

brød i airfryer
4.8 fra 38 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
912
SHARES
FacebookMessenger912PinterestEmailSMS
Indhold
  • Nemt brød i airfryer
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på nemt brød i airfryer
  • Tips
  • Kommentarer

Nemt brød i airfryer

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 38 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 25 minutter min
1 time t 30 minutter min
Samlet tid: 2 timer t
Her får du min opskrift på et meget nemt brød i airfryer. Et lækkert madbrød, hvor dejen ikke skal æltes, og derefter bages i airfryeren.
Antal: 1 stk.
Ret: Airfryer
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 300 g vand lunkent
  • 10 g gær
  • 15 g honning
  • 50 g yoghurt naturel
  • 375 g hvedemel med mindst 12% protein
  • 10 g salt
  • 10 g bageenzymer kan udelades

Fremgangsmåde

  1. Til det lækre brød i airfryer starter du med, at røre 10 g gær ud i 300 g vand sammen med 15 g honning.
  2. Tilsæt 50 g yoghurt, 375 g hvedemel, 10 g salt og 10 g bageenzymer (kan udelades), og rør dejen sammen med en grydeske. Det tager et minuts tid.
  3. Luk skålen til med et stykke husholdningsfilm, og derpå et viskestykke.
  4. Lad dejen til dit airfryer-brød hæve på køkkenbordet i 1 time og 30 minutter.
  5. Sæt en form eller fad i din airfryer. Her passer en bageform på ca. 17 gange 17 centimeter fint i min Philips XL airfryer, men det kan variere afhængig af model på airfryeren. Lad formen/fadet varme med i ca. 3 minutter ved 200 grader mens airfryeren varmes op. Det er vigtigt, at formen er rygende varm når dejen lægges i!
  6. Tag dejen forsigtigt ud på et meldrysset bord, og fold dejen op over sig selv fra alle fire verdenshjørner. Træk gerne dejen en smule ud, så den passer med størrelsen på formen.
  7. Læg dejen i formen i airfryeren med samlingen nedad, og luk skuffen på airfryeren.
  8. Bag brødet ved 200 grader i 15 minutter, hvorefter brødet vendes om, og bages færdigt i yderligere 10 minutter.

Næringsindhold

Kalorier1421kcalKulhydrater300gProtein40gFedt4gMættet fedt1gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt0.4gNatrium3902mgKalium470mgKostfibre11gSukker13gVitamin C0.1mgCalcium70mgJern18mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på nemt brød i airfryer

Det er virkeligt nemt at bage brød i airfryer, og her får du min opskrift på det perfekte airfryer-brød.

Brødet er både luftigt og med store lufthuller, og samtidig skal dejen ikke æltes. Du skal blot røre dejen sammen, og lade den stå og hæve på køkkenbordet. Nemmere bliver det da ikke.

Husk at trække dejen lidt ud, så den passer nogenlunde med formen. Brødet hæver en del, og det skal helst ikke røre varmelegenet. Det sker der ikke noget ved hvis du er uheldig, men det kan altså undgås.

Og så er det ellers bare at glæde sig, og du bliver overrasket over hvor godt brødet er. God bagelyst i din airfryer.

Se også mine populære opskrifter på:

  • Nemme boller i airfryer
  • Nemme morgenbrød i airfryer
  • Ciabattaboller i airfryer
  • Koldhævede speltboller i airfryer
  • Skyrboller i airfryer

Tips

Så nemt laver du et brød i airfryer, og nu lægges brødet blot til afkøling på en rist.

Derefter kan det skæres i skiver og bruges som madbrød, bruschetta eller hvad du synes.

Fryseegnet: Brødet kan sagtens fryses ned.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Elena Bang-Andersen skriver

    januar 25, 2025 at 10:35 am

    Hej, er det tør gær eller frisk gær du bruge? Mvh.Elena

    Svar
  2. Anders skriver

    november 30, 2024 at 2:05 pm

    Måske skulle du angive størrelsen på airfryeren i dine opskrifter. Denne opskrift var for stor til min airfryer (4.2L).

    Svar
  3. Inger skriver

    november 05, 2024 at 11:37 am

    Har ikke en form på 17x17 i metal til brødet, kan bagepapir bruges i stedet?
    Er i tvivl da der står formen skal være meget varm fra starten
    Hilsen Inger Margrethe

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      november 05, 2024 at 11:42 am

      Hej Inger
      Du kan sagtens bare anvende bagepapir - her bliver varmen også ledt fint rundt.
      Min erfaring med silikoneforme er, at de leder varmen dårligere - og derfor anbefaler jeg metal. Men brug bare bagepapir.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  4. B&A Mielcke skriver

    juli 22, 2024 at 1:31 pm

    Hej.
    Jeg skulle prøve at bage snegle, men de blev ikke bagt i bunden. Gav dem 12 min( efter opskriften ) og derefter 10.
    Hvad kan der være sket.
    Jeg har en Ninja

    Mvh
    Birthe Mielcke

    Svar
« Ældre kommentarer

Mere inspiration

  • banankage i airfryer
    Banankage i airfryer (nem opskrift uden smør)
  • Italiensk gris i airfryer
    Italiensk gris i airfryer med peberfrugt og hvidløg
  • hindbærgalette i airfryer
    Hindbærgalette i airfryer
  • ferskentærte i airfryer
    Ferskentærte i airfryer (nem opskrift)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required