• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Airfryer › Brød i airfryer

Brød i airfryer

brød i airfryer
4.8 fra 38 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
910
SHARES
FacebookMessenger910PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  1. maj 2024 - Udgivet:  23. september 2023

Her får du min opskrift på et meget nemt brød i airfryer. Et lækkert madbrød, hvor dejen ikke skal æltes, og derefter bages i airfryeren.

Det er virkeligt nemt at bage brød i airfryer, og her får du min opskrift på det perfekte airfryer-brød.

Brødet er både luftigt og med store lufthuller, og samtidig skal dejen ikke æltes. Du skal blot røre dejen sammen, og lade den stå og hæve på køkkenbordet. Nemmere bliver det da ikke.

Husk at trække dejen lidt ud, så den passer nogenlunde med formen. Brødet hæver en del, og det skal helst ikke røre varmelegenet. Det sker der ikke noget ved hvis du er uheldig, men det kan altså undgås.

Og så er det ellers bare at glæde sig, og du bliver overrasket over hvor godt brødet er. God bagelyst i din airfryer.

Se også mine populære opskrifter på:

  • Nemme boller i airfryer
  • Nemme morgenbrød i airfryer
  • Ciabattaboller i airfryer
  • Koldhævede speltboller i airfryer
  • Skyrboller i airfryer

Opskrift på nemt brød i airfryer

brød i airfryer
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Nemt brød i airfryer

4.79 fra 38 stemmer
Her får du min opskrift på et meget nemt brød i airfryer. Et lækkert madbrød, hvor dejen ikke skal æltes, og derefter bages i airfryeren.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 25 minutter min
1 time t 30 minutter min
Samlet tid 2 timer t
Antal: 1 stk.
Ret: Airfryer
Køkken: Dansk
Kalorier: 1421
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 300 g vand - lunkent
  • 10 g gær
  • 15 g honning
  • 50 g yoghurt - naturel
  • 375 g hvedemel - med mindst 12% protein
  • 10 g salt
  • 10 g bageenzymer - kan udelades

Fremgangsmåde
 

  1. Til det lækre brød i airfryer starter du med, at røre 10 g gær ud i 300 g vand sammen med 15 g honning.
  2. Tilsæt 50 g yoghurt, 375 g hvedemel, 10 g salt og 10 g bageenzymer (kan udelades), og rør dejen sammen med en grydeske. Det tager et minuts tid.
  3. Luk skålen til med et stykke husholdningsfilm, og derpå et viskestykke.
  4. Lad dejen til dit airfryer-brød hæve på køkkenbordet i 1 time og 30 minutter.
  5. Sæt en form eller fad i din airfryer. Her passer en bageform på ca. 17 gange 17 centimeter fint i min Philips XL airfryer, men det kan variere afhængig af model på airfryeren. Lad formen/fadet varme med i ca. 3 minutter ved 200 grader mens airfryeren varmes op. Det er vigtigt, at formen er rygende varm når dejen lægges i!
  6. Tag dejen forsigtigt ud på et meldrysset bord, og fold dejen op over sig selv fra alle fire verdenshjørner. Træk gerne dejen en smule ud, så den passer med størrelsen på formen.
  7. Læg dejen i formen i airfryeren med samlingen nedad, og luk skuffen på airfryeren.
  8. Bag brødet ved 200 grader i 15 minutter, hvorefter brødet vendes om, og bages færdigt i yderligere 10 minutter.

Næringsindhold

Kalorier: 1421kcalKulhydrater: 300gProtein: 40gFedt: 4gMættet fedt: 1gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 0.4gNatrium: 3902mgKalium: 470mgKostfibre: 11gSukker: 13gVitamin C: 0.1mgCalcium: 70mgJern: 18mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Så nemt laver du et brød i airfryer, og nu lægges brødet blot til afkøling på en rist.

Derefter kan det skæres i skiver og bruges som madbrød, bruschetta eller hvad du synes.

Fryseegnet: Brødet kan sagtens fryses ned.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Elena Bang-Andersen

    januar 25, 2025 at 10:35 am

    Hej, er det tør gær eller frisk gær du bruge? Mvh.Elena

    Svar
  2. Anders

    november 30, 2024 at 2:05 pm

    Måske skulle du angive størrelsen på airfryeren i dine opskrifter. Denne opskrift var for stor til min airfryer (4.2L).

    Svar
  3. Inger

    november 05, 2024 at 11:37 am

    Har ikke en form på 17x17 i metal til brødet, kan bagepapir bruges i stedet?
    Er i tvivl da der står formen skal være meget varm fra starten
    Hilsen Inger Margrethe

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      november 05, 2024 at 11:42 am

      Hej Inger
      Du kan sagtens bare anvende bagepapir - her bliver varmen også ledt fint rundt.
      Min erfaring med silikoneforme er, at de leder varmen dårligere - og derfor anbefaler jeg metal. Men brug bare bagepapir.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  4. B&A Mielcke

    juli 22, 2024 at 1:31 pm

    Hej.
    Jeg skulle prøve at bage snegle, men de blev ikke bagt i bunden. Gav dem 12 min( efter opskriften ) og derefter 10.
    Hvad kan der være sket.
    Jeg har en Ninja

    Mvh
    Birthe Mielcke

    Svar
« Ældre kommentarer

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften
billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required