• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Nem wokret med marineret mørbrad

Nem wokret med marineret mørbrad

billede med wokret med marineret mørbrad
En lækker og nem wokret med marineret mørbrad, grøntsager og ris. En god og sund ret til aftensmad. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  11. oktober 2023 - Udgivet:  11. oktober 2023

Del gerne:
57
SHARES
FacebookMessenger57PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Her får du en opskrift på nem wokret med marineret mørbrad. En skøn ret med marineret svinemørbrad og masser af grøntsager til wok eller pande.
  2. Opskrift på wok med marineret mørbrad
  3. Nem wokret med marineret mørbrad
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Video
  8. Noter
Gå til opskrift

Her får du en opskrift på nem wokret med marineret mørbrad. En skøn ret med marineret svinemørbrad og masser af grøntsager til wok eller pande.

Wokret med marineret mørbrad er en lækker ret til aftensmad, der ikke tager lang tid at lave.

Du skal blot huske at marinere svinemørbraden i god tid, men ellers er det en rimelig hurtig ret at tilberede. Og den smager fremragende.

Her har jeg anvendt kogte ris i wokretten, men de kan sagtens udskiftes med kogte nudler.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på wok med marineret mørbrad

billede med wokret med marineret mørbrad

Nem wokret med marineret mørbrad

Her får du en opskrift på nem wokret med marineret mørbrad. En skøn ret med marineret svinemørbrad og masser af grøntsager til wok eller pande.
Bedømmelse
5 fra 4 stemmer
RetAftensmad
Arbejdstid: 15 minutter minutter
Tilberedning: 15 minutter minutter
Samlet tid: 1 time time 30 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

Marineret mørbrad

  • 1 svinemørbrad - skåkret i små strimler
  • 3 spsk olivenolie
  • 3 spsk soja
  • 3 fed hvidløg - rives
  • 1 knold ingefær - rives
  • 1 tsk chili - tørret chilipulver

Desuden skal du bruge

  • 2 rødløg - i tynde både
  • 1 rød peberfrugt - i små tern
  • 1 gul peberfrugt - i små tern
  • 0,5 spidskål - fintsnittet
  • 3 spsk soja
  • 3 spsk sød chilisauce
  • 125 g ris - kogte
  • 1 bundt persille - hakkes fint
  • 1 håndfuld cashewnødder
  • salt og friskkværnet peber
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Fremgangsmåde

  • Start med marineret mørbrad. Mørbrad afpudses og skæres derefter i tynde strimler. Kødet må ikke være i for store stykker.
  • I en skål røres olie sammen med soja. Hvidløg og skrællet ingefær rives ned i skålen, og der tilsættes også lidt chili. Kom også lidt salt og friskkværnet peber ved. Røres sammen.
  • Kom kødet ned i marinaden, og vend det godt sammen, inden kød og resten af marinaden kommes i en frysepose. Stilles på køl i mindst en time - og gerne fem eller seks timer.
  • Inden du går i gang med at stege din wokret i en wok eller pande gøres grønstager klar som beskrevet. Ris koges også.
  • Kom lidt olie i din varme wok eller pande, og steg det marinerede kød i 2-3 minutter. Tages derefter til side.
  • Kom lidt mere olie i wokken eller panden, og steg nu peberfrugt og løg i et minuts tid.
  • Kom snittet sspidskål ved og steg et minut mere, så kålen lige når at falde en smule sammen.
  • Kom kødet tilbage i wokken/panden, og tilsæt lidt soja og sød chilisauce. Vendes rundt.
  • Kom så de kogte ris ved, og vend sammen. Smag til med salt og friskkværnet peber.
  • Pynt med lidt hakket persille og en håndfuld cachewnødder.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
180
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video

Kom med din mening

Noter

Wokret med marineret mørbrad serveres straks, og den kan spises som den er. Du kan servere et stykke brød til.

Se flere lækre madopskrifter:

Wok med kål, nudler, gris og karry

Stegte ris - opskrift på fried rice

Wok guide: Lynstegning i wok af både grønt og kød

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Dalia

    april 21, 2023 at 12:06 pm

    Hvor stor en knold ingefær skal man bruge 😊?

    Svar
  2. Dalia

    april 21, 2023 at 12:05 pm

    Hvor stor en knold ingefær skal man bruge? 😊

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      april 21, 2023 at 4:41 pm

      Hej Dalia
      Så meget du har lyst til 🙂
      Jeg bruger hvad der svarer til et par spiseskefulde revet ingefær.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Billede med nikujaga.

Nikujaga - opskrift på en populær japansk gryderet

Billede med havkat.

Havkat - fakta og anvendelse af koteletfisk

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer og gem dine favoritter - bliv medlem af Madens Verden nu
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required