Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Aftensmad › Nem wokret med marineret mørbrad

Nem wokret med marineret mørbrad

billede med wokret med marineret mørbrad
5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
57
SHARES
FacebookMessenger57PinterestEmailSMS
Opdateret: 11. oktober 2023 - Udgivet: 11. oktober 2023

Her får du en opskrift på nem wokret med marineret mørbrad. En skøn ret med marineret svinemørbrad og masser af grøntsager til wok eller pande.

Wokret med marineret mørbrad er en lækker ret til aftensmad, der ikke tager lang tid at lave.

Du skal blot huske at marinere svinemørbraden i god tid, men ellers er det en rimelig hurtig ret at tilberede. Og den smager fremragende.

Her har jeg anvendt kogte ris i wokretten, men de kan sagtens udskiftes med kogte nudler.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på wok med marineret mørbrad

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Nem wokret med marineret mørbrad

5 fra 4 stemmer
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Marinering (mindst) 1 time t
Samlet tid 1 time t 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 180
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

Marineret mørbrad
  • 1 svinemørbrad - skåkret i små strimler
  • 3 spsk olivenolie
  • 3 spsk soja
  • 3 fed hvidløg - rives
  • 1 knold ingefær - rives
  • 1 tsk chili - tørret chilipulver
Desuden skal du bruge
  • 2 rødløg - i tynde både
  • 1 rød peberfrugt - i små tern
  • 1 gul peberfrugt - i små tern
  • 0,5 spidskål - fintsnittet
  • 3 spsk soja
  • 3 spsk sød chilisauce
  • 125 g ris - kogte
  • 1 bundt persille - hakkes fint
  • 1 håndfuld cashewnødder
  • salt og friskkværnet peber
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Start med marineret mørbrad. Mørbrad afpudses og skæres derefter i tynde strimler. Kødet må ikke være i for store stykker.
  2. I en skål røres olie sammen med soja. Hvidløg og skrællet ingefær rives ned i skålen, og der tilsættes også lidt chili. Kom også lidt salt og friskkværnet peber ved. Røres sammen.
  3. Kom kødet ned i marinaden, og vend det godt sammen, inden kød og resten af marinaden kommes i en frysepose. Stilles på køl i mindst en time - og gerne fem eller seks timer.
  4. Inden du går i gang med at stege din wokret i en wok eller pande gøres grønstager klar som beskrevet. Ris koges også.
  5. Kom lidt olie i din varme wok eller pande, og steg det marinerede kød i 2-3 minutter. Tages derefter til side.
  6. Kom lidt mere olie i wokken eller panden, og steg nu peberfrugt og løg i et minuts tid.
  7. Kom snittet sspidskål ved og steg et minut mere, så kålen lige når at falde en smule sammen.
  8. Kom kødet tilbage i wokken/panden, og tilsæt lidt soja og sød chilisauce. Vendes rundt.
  9. Kom så de kogte ris ved, og vend sammen. Smag til med salt og friskkværnet peber.
  10. Pynt med lidt hakket persille og en håndfuld cachewnødder.

Video til opskriften

Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 180kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Noter

Wokret med marineret mørbrad serveres straks, og den kan spises som den er. Du kan servere et stykke brød til.

Se flere lækre madopskrifter:

Wok med kål, nudler, gris og karry

Stegte ris - opskrift på fried rice

Wok guide: Lynstegning i wok af både grønt og kød

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Dalia skriver

    april 21, 2023 at 12:06 pm

    Hvor stor en knold ingefær skal man bruge 😊?

    Svar
  2. Dalia skriver

    april 21, 2023 at 12:05 pm

    Hvor stor en knold ingefær skal man bruge? 😊

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      april 21, 2023 at 4:41 pm

      Hej Dalia
      Så meget du har lyst til 🙂
      Jeg bruger hvad der svarer til et par spiseskefulde revet ingefær.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required