Her får du min opskrift på nem mørbrad med honning og sennep, og svinemørbraden steges blot 20 minutter i ovnen. Nem og hurtig aftensmad.
Nem mørbrad er lækker aftensmad med svinemørbrad, der virkelig er nem at lave.
Mørbraden smøres med honning og sennep, hvorefter den får 20 minutter i ovnen. Nemmere bliver det ikke.
Som tilbehør kan du servere ris og dampede broccoli. Nemt og godt.
Opskriften er beregnet til fire personer.
Opskrift på nem mørbrad med honning og sennep
Ingredienser
- 1 svinemørbrad afpudses
- 2 teskefulde honning
- 2 teskefulde sennep
- 3-4 kviste timian
- salt og friskkværnet peber evt. BBQ krydderiblanding
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft, og lad den varme op.
- Smør et ildfast fad med lidt olivenolie, hvor der er plads tl en nem mørbrad.
- Afpuds svinemørbrad med en skarp kniv, hvor sølvsene og fedt fjernes.
- Rør honning og sennep sammen i en lille skål.
- Smør mørbraden ind i honning- og sennepsblandingen, og krydr kødet med salt og friskkværnet peber. Du kan også anvende en spice krydderiblanding.
- Hak lidt frisk timian og drys det over kødet.
- Stil fadet med svinemørbraden i ovnen, hvor den skal have 20 minutter. Ikke længere.
Næringsindhold
Tips
Sådan laves en nem mørbrad i ovn, og mørbraden må gerne lige hvile 10-15 minutter på et skærebræt inden udskæring.
Du skal ikke dække mørbraden til.
Se også disse opskrifter med svinemørbrad:
Comments
No Comments