• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Forretter › Nem forret

Nem forret

billederesultat for nem forret
4.8 fra 24 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
333
SHARES
FacebookMessenger333PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  26. december 2023 - Udgivet:  30. december 2021

Indhold

  1. Her får du en opskrift på nem forret med parmaskinke, melon og rucola. En forret, der er god til Nytårsaften og andre festlige lejligheder.
  2. Opskrift på en nem forret
  3. Nem forret - lækker og hurtig opskrift
  4. Tips

Her får du en opskrift på nem forret med parmaskinke, melon og rucola. En forret, der er god til Nytårsaften og andre festlige lejligheder.

Er du på jagt efter en nem forret, så prøv lige denne, der ikke tager mange minutter at lave.

Det er en lækker forret med parmaskinke, melon og rucola, hvilket jo er en klassisk kombination fra det italienske køkken.

Brug den nemme forret til Nytårsaften, en lun sommeraften - eller andre særlige og festlige lejligheder. Det er nemlig en forret, som alle vil kunne lide.

I forhold til melon, så kan du bruge hvad du synes. Jeg foretrækker en galia eller honningmelon - men det er op til dig.

Se også de populære opskrifter på:

  • Blinis på tre måder
  • Lakseroulade
  • Dampede blåmuslinger

Opskrift på en nem forret

billederesultat for nem forret
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Nem forret - lækker og hurtig opskrift

4.84 fra 24 stemmer
Her får du en opskrift på nem forret med parmaskinke, melon og rucola. En forret, der er god til Nytårsaften og andre festlige lejligheder.
Forb. tid 10 minutter min
Samlet tid 10 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Forret
Køkken: Dansk
Kalorier: 273
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 30 g pinjekerner - ristet let på en pande
  • 50 g rucola
  • 1 melon - i små tern
  • 8 skiver parmaskinke
  • balsamico
  • olivenolie

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at riste pinjerkerne på en varm pande. Pas på de ikke bliver for mørke/svedne. Stil til side.
  2. Find et pænt fad eller to frem. Sådan en nem forret til fire personer kan anrettes på et større fad - eller to mindre fade. Det er op til dig.
  3. Fordel lidt rucola i bunden af hvert fad, og top med skiver af parmaskinke. Jeg plejer at lægge hele skiver skinke på, men du kan også dele skinken i mindre stykker.
  4. Top derefter med tern af melon og dryp med lidt balsamico og en god olivenolie. Har du en trøffelolie, jamen så er den endnu bedre.
  5. Fordel evt. lidt mere rucola og drys de ristede pinjekerner på.

Næringsindhold

Kalorier: 273kcalKulhydrater: 32gProtein: 5gFedt: 16gMættet fedt: 3gFlerumættet fedt: 4gEnkelumættet fedt: 7gTransfedt: 0.02gKolesterol: 11mgNatrium: 167mgKalium: 852mgKostfibre: 3gSukker: 27gVitamin A: 465IUVitamin C: 60mgCalcium: 41mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Så har du en nem forret, der er klar til servering.

Du kan servere forretten med et godt stykke brød til - evt. min opskrift på hjemmebagt italiensk ciabatta.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required