Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Forretter › Nem forret

Nem forret

billederesultat for nem forret
4.8 fra 24 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
370
SHARES
FacebookMessenger370PinterestEmailSMS

Her får du en opskrift på nem forret med parmaskinke, melon og rucola. En forret, der er god til Nytårsaften og andre festlige lejligheder.

Er du på jagt efter en nem forret, så prøv lige denne, der ikke tager mange minutter at lave.

Det er en lækker forret med parmaskinke, melon og rucola, hvilket jo er en klassisk kombination fra det italienske køkken.

Brug den nemme forret til Nytårsaften, en lun sommeraften - eller andre særlige og festlige lejligheder. Det er nemlig en forret, som alle vil kunne lide.

I forhold til melon, så kan du bruge hvad du synes. Jeg foretrækker en galia eller honningmelon - men det er op til dig.

Se også de populære opskrifter på:

  • Blinis på tre måder
  • Lakseroulade
  • Dampede blåmuslinger

Opskrift på en nem forret

Nem forret - lækker og hurtig opskrift

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 24 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 10 minutter min
Her får du en opskrift på nem forret med parmaskinke, melon og rucola. En forret, der er god til Nytårsaften og andre festlige lejligheder.
Antal: 4 personer
Ret: Forret
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 30 g pinjekerner ristet let på en pande
  • 50 g rucola
  • 1 melon i små tern
  • 8 skiver parmaskinke
  • balsamico
  • olivenolie

Fremgangsmåde

  1. Start med at riste pinjerkerne på en varm pande. Pas på de ikke bliver for mørke/svedne. Stil til side.
  2. Find et pænt fad eller to frem. Sådan en nem forret til fire personer kan anrettes på et større fad - eller to mindre fade. Det er op til dig.
  3. Fordel lidt rucola i bunden af hvert fad, og top med skiver af parmaskinke. Jeg plejer at lægge hele skiver skinke på, men du kan også dele skinken i mindre stykker.
  4. Top derefter med tern af melon og dryp med lidt balsamico og en god olivenolie. Har du en trøffelolie, jamen så er den endnu bedre.
  5. Fordel evt. lidt mere rucola og drys de ristede pinjekerner på.

Næringsindhold

Kalorier273kcalKulhydrater32gProtein5gFedt16gMættet fedt3gFlerumættet fedt4gEnkelumættet fedt7gTransfedt0.02gKolesterol11mgNatrium167mgKalium852mgKostfibre3gSukker27gVitamin A465IUVitamin C60mgCalcium41mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Så har du en nem forret, der er klar til servering.

Du kan servere forretten med et godt stykke brød til - evt. min opskrift på hjemmebagt italiensk ciabatta.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede med asparges i butterdej.
    Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker
  • billede til hvide asparges med brunet smør
    Hvide asparges med brunet smør (en lækker forret)
  • Nytårsforret med skinke osv
    Nytårsforret - 10 bud på lækre forretter
  • kartoffelbund med røget laks og asparges
    Kartoffelbund med røget laks og asparges

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required