Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Mørbradbøffer med paprikasovs på 15 minutter

Mørbradbøffer med paprikasovs på 15 minutter

mørbradbøffer med paprikasovs
4.7 fra 55 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
3.2k
SHARES
FacebookMessenger3.2kPinterestEmailSMS

Her er en nem og hurtig opskrift på mørbradbøffer, der steges på panden og serveres med en lækker paprikasovs. Du kan lave retten på 15 min.

Mørbradbøffer er lækker mad, og her er de lavet sammen med en dejlig paprikasovs med fløde.

Det er en super god hverdagsret, fordi den kan laves på et kvarters tid, og du får altså masser af smag på trods af den korte tilberedningstid.

Jeg vil foreslå du serverer retten med kogte ris - men en kartoffelmos er nu heller ikke dum til mørbradbøfferne. Opskriften er til fire personer.

Opskrift på mørbradbøffer

Mørbradbøffer med paprikasovs - hurtig aftensmad

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.7 fra 55 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 15 minutter min
Her er en nem og hurtig opskrift på mørbradbøffer, der steges på panden og serveres med en lækker paprikasovs. Du kan lave retten på 15 min.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad deles i 8-10 bøffer
  • 2 løg grofthakket
  • 2 røde peberfrugter i mindre stykker
  • 3 tsk paprika
  • 4 dl fløde
  • 1 bouillonterning
  • 1 tsk timian
  • 1 spsk tomatpasta
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 håndfuld persille

Fremgangsmåde

  1. Svinemørbrad afpudses, hvor sølvsene og fedt skæres fra. Del mørbraden i 8-10 lige store bøffer,
  2. Løg pilles og hakkes groft, mens peberfrugterne skæres i mindre stykker.
  3. Varm en pande op ved en god varme, for mørbradbøfferne skal brunes grundigt.
  4. Kom en god klat smør og lidt olie på panden, og brun så mørbradbøfferne 1-2 minutter på hver side, så de virkelig får den lækre stegeskorpe. Som du kan se på billedet.
  5. Tag dem over på en tallerken og krydr med salt og friskkværnet peber.
  6. Kom lidt mere olie på panden og svits nu løg og peberfrugter ved en god varme. Det tager et par minutter.
  7. Tilsæt fløde sammen med paprika, en smuldret bouillonterning, timian og lidt tomatpasta. Lad det koge op, og derefter creme en smule ind.
  8. Smag til med salt og peber, og læg de færdigstegte mørbradbøffer tilbage i sovsen, hvor de lige varmes med et minut. Drys med friskhakket persille.

Næringsindhold

Kalorier566kcalKulhydrater13gProtein35gFedt42gMættet fedt25gFlerumættet fedt3gEnkelumættet fedt11gTransfedt0.1gKolesterol211mgNatrium893mgKalium947mgKostfibre3gSukker8gVitamin A3622IUVitamin C89mgCalcium97mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Server straks de skønne mørbradbøffer med sovsen og ris eller en kartoffelmos.

Du kan med fordel servere denne lækre broccolisalat til.

Se også mine populære opskrifter på:

Klassisk mørbradgryde med ris, bacon og cocktailpølser

Asiatisk mørbrad - med lynstegt blomkål og spinat

Helstegt svinemørbrad i ovn (uden sølvpapir)

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Charlotte Andreasen skriver

    januar 31, 2025 at 5:07 pm

    Hej, rigtig lækker ret! Dog kan jeg ikke med min bedste vilje lave det på under en halv time. Måske, hvis alle fødevarer og redskaber mm. er fundet frem og man er superkok og har gasblus, men det kommer nok til at knibe for de fleste. Jeg tænker i hvertfald, at den tid der står, er fra man går ud i køkkenet. Så, det ville være rart, hvis tiderne var mere realistiske. Men ellers virkelig gode opskrifter!! 😊

    Svar
  2. Kamma skriver

    december 20, 2022 at 1:07 am

    Kogebog.
    Jeg bor i USA, og vil gerne vide hvordan jeg kan bestille din kogebog. Jeg er meget glad for de danske opskrifter. På forhånd tak.
    Venlig hilsen,
    Kamma
    kagnethe@yahoo.com

    Svar
  3. Jan skriver

    august 06, 2022 at 10:19 am

    Hej
    Har lavet en del af dine retter - gode retter og med masser af smag.
    Har lagt mærke til, at du skriver boulionterning, men aldrig hvilken smag..... Det giver måske sig selv et stykke af vejen, da det er svine kød, men kunne jo også være "grønsager"?

    Svar
  4. Mona skriver

    november 17, 2020 at 6:41 pm

    De kalorier der står nævnt - er det pr. 100 g? Eller pr. person?😊

    Svar
    • Ole skriver

      maj 03, 2022 at 1:40 pm

      Gør dig selv en tjeneste, og ikke tælle kalorier, men derimod bare vælge rigtig mad med omhu, ellers kører du hurtigt fast i den form for diæt... Det er ikke meningen at vi skal til at bruge en lommeregner for at spise, men bare sørge for at spise det rigtige i stedet for, for så er der også plads til snyde-dage 😉

      Svar
  5. Per Junker skriver

    juli 06, 2020 at 8:06 pm

    Risene må være forkogt det siger sig selv..! Men hvor mange hjælpere har du iøvrigt ellers i køkkenet for at lave denne opskrift på 15 min. ?
    Selve opskriften er virkelig lækker.. Men 15 minutter Nej
    Mvh Per

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      juli 06, 2020 at 9:14 pm

      Hej Per
      Jeg plejer at sætte risene over først - de skal koge 15 minutter. Imens laver jeg resten.
      Men ok - det er muligt det tager et par minutter mere 🙂
      Og tak - det er taget til efterretning.
      Alt det bedste til dig
      Holger

      Svar
    • Ole skriver

      maj 03, 2022 at 1:45 pm

      Det kunne sagtens laves på 15 minutter, det er et spørgsmål om organisering, og have de rette ingredienser let tilgængelige, så man ikke skal til at lede efter dem, samt at ingredienser som Ris, burde man lade stå i blød i mindst 12 timer, før man efterfølgende vasker dem igennem 3 gange, med mindre man selvfølgelig er ligeglad med den Arsenik alle Ris indeholder, hvor Brune Ris er de værste 😉

      Svar
  6. Ida skriver

    marts 05, 2020 at 4:54 pm

    Kan du måske uddybe hvilken slags bouillon der er tale om? Der er jo både kylling, svin, okse og grøntsags at vælge imellem 🙂

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      marts 05, 2020 at 5:05 pm

      Hej Ida
      Det kan du tro. Jeg plejer at bruge en kylling- eller grøntsagsbouillon, men de andre kan også anvendes 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  7. lina devik skriver

    april 17, 2018 at 10:33 am

    vil lige høre, hvilken butik er det købt ind til? er det en bestemt butik ,?

    Svar
  8. lina devik skriver

    april 16, 2018 at 9:28 am

    hej jeg vil lige høre, hvad er tomatpasta??? er det en dåse tomatpure ??????? og kan man bruge rødløg i stedet for skarlotteløg ????? hilsen lina

    Svar
    • Madensverden.dk skriver

      april 16, 2018 at 9:49 am

      Hej Lina

      Det er nemlig lige præcist de små dåser med koncentreret tomat. Du kan sagtens anvende rødløg eller almindelige løg i stedet for skalotteløg til disse mørbradbøffer.

      God fornøjelse 🙂

      Bedste hilsner

      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce
  • Billede af grønkålsgryde.
    Grønkålsgryde (hurtig gryderet med grønkål, kylling og gulerod)
  • Billede af okonomiyaki pandekage.
    Okonomiyaki - japansk madpandekage
  • Billede af kødboller med gulerod og pasta i gulerodssauce.
    Kødboller med gulerod (og pasta i lækker gulerodssauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required