Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Mørbradbøf med kikærter og spinat på 20 min.

Mørbradbøf med kikærter og spinat på 20 min.

mørbradbøf med kikærter og spinat
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
32
SHARES
FacebookMessenger32PinterestEmailSMS

En nem og hurtig opskrift på mørbradbøf, serveret med lynstegte kikærter, spinat og majs. En sund ret, der er flot at servere. God gæstemad.

Mørbradbøf med det bedste tilbehør.

Her er opskriften på en virkelig lækker mørbradbøf, der steges med lidt soja, som giver kødet en lækker smag.

Tilbehøret er blandt andet med kikærter og spinat, og det er altså både sundt og meget mættende.

Kikærter vil du måske blive overrasket over som tilbehør til en mørbradbøf, men prøv det lige. Det er fantastisk godt.

Opskriften er beregnet som hovedret til fire personer.

Opskrift på mørbradbøf

Mørbradbøf med kikærter og spinat på 20 min.

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
En nem og hurtig opskrift på mørbradbøf, serveret med lynstegte kikærter, spinat og majs. En sund ret, der er flot at servere. God gæstemad.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad
  • soja
  • 3 fed hvidløg
  • 1 dusk rosmarin (frisk)
  • 1 dl hvidvin
  • 1 dl fløde
  • 1 spsk hønsefond (koncentreret)
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 dåse majs
  • 1 dåse kikærter
  • 75 g spinat
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Svinemørbrad skæres ud i otte lige store stykker, hvorefter mørbradbøfferne afpudses. Det betyder, at du skærer sølvsene og fedt fra, så du har otte rene stykker kød tilbage.
  2. Varm en pande godt op, og brun mørbradbøfferne to minutter på hver side i lidt olie og smør, så de får en god stegeskorpe.
  3. Hæld hvad der svarer til cirka en teskefuld soja over hver mørbradbøf, steg et minut, vend og steg yderligere et minut. Nu bør dine mørbradbøffer være perfekt stegte. Læg til side på en lun tallerken og krydr med salt og peber.
  4. Panden stilles tilbage på blusset og hvidløg i tynde skiver sauteres af i lidt olie sammen med grofthakket rosmarin. Bare lige 30 sekunder.
  5. Kog panden af med lidt hvidvin, lad det reducere en smule, og kom så fløde ved sammen med lidt koncentreret hønsefond (eller lignende). Skru lidt ned for varmen, smag til med salt og peber, og lad saucen simre mens du laver tilbehøret.
  6. En anden pande varmes op og snittede forårsløg sauteres i 30 sekunder. Tilsæt så majs, og steg videre 30 sekunder mere.
  7. Kikærter på dåse hældes i en sigte og skylles under den kolde hane. Dryppes af og kommes på panden. Steg yderligere et minut.
  8. Vend spinat i og lad spinaten falde sammen. Ryst panden rundt undervejs, og krydr med salt og friskkværet peber. Lad det lige stege et minut mere.

Næringsindhold

Kalorier200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Noter

Læg 2-3 spiseskefulde tilbehør på den ene side af tallerkenen, og en spiseskefuld sauce på den anden halvdel.

Placér et stykke mørbradbøf ovenpå saucen, og krydr det hele med lidt friskkværnet peber. Gerne en god 5-korns peber.

Servér resten af tilbehøret og mørbradbøfferne på et lunt fad ved siden af, så man kan tage mere efterhånden.

Tilbyd gerne et stykke hjemmebagt grydebrød til - det smager altså himmelsk godt.

Flere opskrifter med svinemørbrad:

Mørbradgryde

Mørbrad i fad

Hasselback svinemørbrad med hvidløgssmør

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required