• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Mørbradbøf med kikærter og spinat på 20 min.

Mørbradbøf med kikærter og spinat på 20 min.

mørbradbøf med kikærter og spinat
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
32
SHARES
FacebookMessenger32PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  21. november 2023 - Udgivet:  5. januar 2022

En nem og hurtig opskrift på mørbradbøf, serveret med lynstegte kikærter, spinat og majs. En sund ret, der er flot at servere. God gæstemad.

Mørbradbøf med det bedste tilbehør.

Her er opskriften på en virkelig lækker mørbradbøf, der steges med lidt soja, som giver kødet en lækker smag.

Tilbehøret er blandt andet med kikærter og spinat, og det er altså både sundt og meget mættende.

Kikærter vil du måske blive overrasket over som tilbehør til en mørbradbøf, men prøv det lige. Det er fantastisk godt.

Opskriften er beregnet som hovedret til fire personer.

Opskrift på mørbradbøf

mørbradbøf med kikærter og spinat
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Mørbradbøf med kikærter og spinat på 20 min.

5 fra 1 stemme
En nem og hurtig opskrift på mørbradbøf, serveret med lynstegte kikærter, spinat og majs. En sund ret, der er flot at servere. God gæstemad.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 200
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1 svinemørbrad
  • soja
  • 3 fed hvidløg
  • 1 dusk rosmarin - frisk
  • 1 dl hvidvin
  • 1 dl fløde
  • 1 spsk hønsefond - koncentreret
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 dåse majs
  • 1 dåse kikærter
  • 75 g spinat
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Svinemørbrad skæres ud i otte lige store stykker, hvorefter mørbradbøfferne afpudses. Det betyder, at du skærer sølvsene og fedt fra, så du har otte rene stykker kød tilbage.
  2. Varm en pande godt op, og brun mørbradbøfferne to minutter på hver side i lidt olie og smør, så de får en god stegeskorpe.
  3. Hæld hvad der svarer til cirka en teskefuld soja over hver mørbradbøf, steg et minut, vend og steg yderligere et minut. Nu bør dine mørbradbøffer være perfekt stegte. Læg til side på en lun tallerken og krydr med salt og peber.
  4. Panden stilles tilbage på blusset og hvidløg i tynde skiver sauteres af i lidt olie sammen med grofthakket rosmarin. Bare lige 30 sekunder.
  5. Kog panden af med lidt hvidvin, lad det reducere en smule, og kom så fløde ved sammen med lidt koncentreret hønsefond (eller lignende). Skru lidt ned for varmen, smag til med salt og peber, og lad saucen simre mens du laver tilbehøret.
  6. En anden pande varmes op og snittede forårsløg sauteres i 30 sekunder. Tilsæt så majs, og steg videre 30 sekunder mere.
  7. Kikærter på dåse hældes i en sigte og skylles under den kolde hane. Dryppes af og kommes på panden. Steg yderligere et minut.
  8. Vend spinat i og lad spinaten falde sammen. Ryst panden rundt undervejs, og krydr med salt og friskkværet peber. Lad det lige stege et minut mere.

Næringsindhold

Kalorier: 200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Noter

Læg 2-3 spiseskefulde tilbehør på den ene side af tallerkenen, og en spiseskefuld sauce på den anden halvdel.

Placér et stykke mørbradbøf ovenpå saucen, og krydr det hele med lidt friskkværnet peber. Gerne en god 5-korns peber.

Servér resten af tilbehøret og mørbradbøfferne på et lunt fad ved siden af, så man kan tage mere efterhånden.

Tilbyd gerne et stykke hjemmebagt grydebrød til - det smager altså himmelsk godt.

Flere opskrifter med svinemørbrad:

Mørbradgryde

Mørbrad i fad

Hasselback svinemørbrad med hvidløgssmør

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

vegetar kødsovs uden kød
Vegetar kødsovs: En lækker pastasauce uden kød→ Se opskriften
Hyldeblomst
Hyldeblomst - sommerlige opskrifter og fakta→ Se opskriften
torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé
Torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé→ Se opskriften
edamamesalat med tomat og dressing
Simpel edamamesalat med tomat og agurk→ Se opskriften
Billede resultat for jordbær parfait
Jordbær parfait - nem jordbæris uden ismaskine→ Se opskriften
Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required