• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Dessert › Mini pavlova med jordbær og flødeskum

Mini pavlova med jordbær og flødeskum

Billed resultat for mini pavlova md jordbær
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
103
SHARES
FacebookMessenger103PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 23. maj 2024 - Udgivet: 23. maj 2024

Her får du opskriften på mini pavlova med jordbær og flødeskum med vanilje. Du kan bage de lækre marengs-bunde i forvejen.

Dette er min nemme og skønne opskrift på mini pavlova med jordbær og en dejlig flødeskum med vanilje. En helt perfekt sommerdessert, som tager sig flot ud, når den bliver serveret.

De fine mini pavlova er lækre som dessert, og du får seks styk ud af denne opskrift.

Opskrift på mini pavlova med jordbær

Billed resultat for mini pavlova md jordbær
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Mini pavlova med jordbær og flødeskum

5 fra 1 stemme
Her får du opskriften på mini pavlova med jordbær og flødeskum med vanilje. Du kan bage de lækre marengs-bunde i forvejen.
Forb. tid 25 minutter min
Tilb. tid 1 time t
Samlet tid 1 time t 25 minutter min
Antal: 6 personer
Ret: Dessert
Køkken: Dansk
Kalorier: 323
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 3 pasteuriserede æggehvider
  • 150 g flormelis
  • 1 tsk eddike
  • 50 g marcipan
  • 3 dl piskefløde
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 250 g jordbær

Fremgangsmåde
 

  1. Pisk 3 pasteuriserede æggehvider sammen med 150 g flormelis og 1 tsk eddike. Du kan anvende en elpisker eller røremaskine. Men æggehviderne skal være så stive, at du kan lave tricket med at holde skålen på hovedet, uden at de piskede æggehvider falder ud.
  2. Riv 50 g marcipan, og vend den forsigtigt i de piskede æggehvider.
  3. Beklæd en bagepladen med bagepapir, og lav seks små fuglereder af marengs på pladen. Hold lidt afstand imellem dem, fordi marengsen udvider sig lidt under bagningen.
  4. Bag marengskagerne i en forvarmet ovn ved 120 grader varmluft, hvor de skal have cirka en time. Nu er de sprøde udenpå, men lidt seje indeni, og sådan er en perfekte pavlova.
  5. Lad pavlovaerne køle af et par timer.
  6. Pisk 3 dl piskefløde tilsat 1 tsk vaniljesukker til flødeskum.
  7. Vask 250 g jordbær og skær dem i halve.
  8. Fordel nu flødeskummet i marengsbundene. Det kan du enten gøre med en sprøjtepose eller med en ske.
  9. Pynt nu flødeskummet med de halve jordbær, som du trykker let ned i flødeskummet.
  10. Server dine mini pavlova med jordbær med det samme.

Næringsindhold

Kalorier: 323kcalKulhydrater: 34gProtein: 3gFedt: 20gMættet fedt: 12gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 6gKolesterol: 57mgNatrium: 18mgKalium: 135mgKostfibre: 1gSukker: 32gVitamin A: 741IUVitamin C: 25mgCalcium: 45mgJern: 0.4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Du kan sagtens bage dine marengsbunde på forhånd, så du kun skal lave flødeskum og klargøre jordbær lige inden servering.

De færdige mine pavlova med jordbær kan eventelt drysses med sigtet flormelis og pyntes yderligere med lidt mynte.

Jordbær kan selvfølgelig erstattes med andre bær, og her er blandt andet hindbær, brombær og blåbær gode.

Prøv også vores opskrifter på:

Pavlova (opskrift på marengskage med flødeskum og bær)

Baked Alaska (opskrift på indbagt is med marengs)

Rabarberdrøm med bagt marengs

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Katrine Rørby Madsen

    maj 23, 2024 at 4:13 pm

    Tak for at du bruger opskriften. Det er vi meget glade for, og du er meget velkommen til at kommentere her.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af kotelet a la milanese.

Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Sæson i juli

Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Forsiden lige nu

Billede af nakkesteg på spyd.
Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)→ Se opskriften
grillede grøntsager spyd
Grøntsager på grill - inspiration og konkrete tips→ Se opskriften
hjemmelavede fuglereder med jordbær og rabarber
Hjemmelavede fuglereder med jordbær og rabarber→ Se opskriften
billederesultat for crispy chicken
Crispy chicken→ Se opskriften
Det er meget nemt at fremstille hjemmelavede ispinde med jordbær flødeis, og endda uden at flødeisen krystalliserer. Foto: Madensverden.dk.
Hjemmelavede ispinde med jordbær flødeis→ Se opskriften
billede til m
Mørbradspyd med squash - nemme grillspyd med mørbrad→ Se opskriften
billede med Holgers kartoffelsalat
Holgers kartoffelsalat med rucola og rødløg→ Se opskriften
Billed resultat for grillpølse
Sådan undgår du at en grillpølse sprækker→ Se opskriften
Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.
Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte→ Se opskriften
hvid chokoladekage med blåbær
Muffins med hvid chokolade→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required