Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Dessert › Mini pavlova med jordbær og flødeskum

Mini pavlova med jordbær og flødeskum

Billed resultat for mini pavlova md jordbær
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
103
SHARES
FacebookMessenger103PinterestEmailSMS
Opdateret: 23. maj 2024 - Udgivet: 23. maj 2024

Her får du opskriften på mini pavlova med jordbær og flødeskum med vanilje. Du kan bage de lækre marengs-bunde i forvejen.

Dette er min nemme og skønne opskrift på mini pavlova med jordbær og en dejlig flødeskum med vanilje. En helt perfekt sommerdessert, som tager sig flot ud, når den bliver serveret.

De fine mini pavlova er lækre som dessert, og du får seks styk ud af denne opskrift.

Opskrift på mini pavlova med jordbær

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Mini pavlova med jordbær og flødeskum

5 fra 1 stemme
Forb. tid 25 minutter min
Tilb. tid 1 time t
Samlet tid 1 time t 25 minutter min
Antal: 6 personer
Ret: Dessert
Køkken: Dansk
Kalorier: 323
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 3 pasteuriserede æggehvider
  • 150 g flormelis
  • 1 tsk eddike
  • 50 g marcipan
  • 3 dl piskefløde
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 250 g jordbær
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Pisk 3 pasteuriserede æggehvider sammen med 150 g flormelis og 1 tsk eddike. Du kan anvende en elpisker eller røremaskine. Men æggehviderne skal være så stive, at du kan lave tricket med at holde skålen på hovedet, uden at de piskede æggehvider falder ud.
  2. Riv 50 g marcipan, og vend den forsigtigt i de piskede æggehvider.
  3. Beklæd en bagepladen med bagepapir, og lav seks små fuglereder af marengs på pladen. Hold lidt afstand imellem dem, fordi marengsen udvider sig lidt under bagningen.
  4. Bag marengskagerne i en forvarmet ovn ved 120 grader varmluft, hvor de skal have cirka en time. Nu er de sprøde udenpå, men lidt seje indeni, og sådan er en perfekte pavlova.
  5. Lad pavlovaerne køle af et par timer.
  6. Pisk 3 dl piskefløde tilsat 1 tsk vaniljesukker til flødeskum.
  7. Vask 250 g jordbær og skær dem i halve.
  8. Fordel nu flødeskummet i marengsbundene. Det kan du enten gøre med en sprøjtepose eller med en ske.
  9. Pynt nu flødeskummet med de halve jordbær, som du trykker let ned i flødeskummet.
  10. Server dine mini pavlova med jordbær med det samme.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 323kcalKulhydrater: 34gProtein: 3gFedt: 20gMættet fedt: 12gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 6gKolesterol: 57mgNatrium: 18mgKalium: 135mgKostfibre: 1gSukker: 32gVitamin A: 741IUVitamin C: 25mgCalcium: 45mgJern: 0.4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Du kan sagtens bage dine marengsbunde på forhånd, så du kun skal lave flødeskum og klargøre jordbær lige inden servering.

De færdige mine pavlova med jordbær kan eventelt drysses med sigtet flormelis og pyntes yderligere med lidt mynte.

Jordbær kan selvfølgelig erstattes med andre bær, og her er blandt andet hindbær, brombær og blåbær gode.

Prøv også vores opskrifter på:

Pavlova (opskrift på marengskage med flødeskum og bær)

Baked Alaska (opskrift på indbagt is med marengs)

Rabarberdrøm med bagt marengs

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Katrine Rørby Madsen skriver

    maj 23, 2024 at 4:13 pm

    Tak for at du bruger opskriften. Det er vi meget glade for, og du er meget velkommen til at kommentere her.

    Svar

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required