Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Vegetar › Massaman karry - thailandsk curry

Massaman karry - thailandsk curry

Massamam karry
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del og send:
Facebook2PinterestSMSEmailMessenger
2
DELINGER

Massaman karry er en super lækker og simpel ret at lave. Den indeholder smage både fra Thailand, Indien og endda også Malaysia, da denne opskrift er en såkaldt "fusion".

Retten indeholder både gulerødder, kartofler og søde kartofler, der giver en skøn, sød smag, som spiller rigtig godt sammen med den stærke og krydrede karrysmag.

Du kan også godt tilføj lidt kylling til retten, hvis du ønsker at lave denne ret med kød.

Se også disse opskrifter:

  • Pad krapow - thailandsk streetfood
  • Nem boller i karry opskrift med ris
  • Indiske paratha - fladbrød med blomkålsfyld
  • Samosa - sprøde med krydret kartoffelfyld

Opskrift

Massaman karry - lækker curry

Rakel Seneca
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 25 minutter min
Massaman karry er en dejlig vegetarret med smage både fra Thailand og Indien. Den består af gul karrypasta og kartofler samt søde kartofler.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Thailandsk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 stk rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk olie
  • 2 stk gulerødder
  • 250 g kartofler
  • 250 g søde kartofler
  • 2 spsk karrypasta (gul)
  • 1 dl grønsagsboullion
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 tsk fiskesauce
  • 1 spsk soyasauce
  • 1 bundt koriander
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 dl peanuts

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Start med at skære løg i skiver og knuse hvidløg.
  2. Tag en stor gryde og tilføj olie, lad nu først løg stege, tilføj derefter hvidløg. Skær gulerødderne i tern og tilføj til gryden. Steg det godt sammen.
  3. Skær kartofler og søde kartofler i tern og tilføj til gryden. Lad det stege i fem minutter sammen. Tilføj nu karrypaste og steg det sammen i et minut.
  4. Tilføj grønsagsboullion, kokosmælk, fiskesauce og soyasauce. Lad det nu simre med låg i cirka 15 minutter.
  5. Smag Massaman curry til og server med friskhakket koriander, forårsløg og peanuts.

Næringsindhold

Kalorier475kcalKulhydrater31gProtein11gFedt37gMættet fedt20gFlerumættet fedt6gEnkelumættet fedt9gTransfedt0.01gNatrium176mgKalium877mgKostfibre6gSukker4gVitamin A10206IUVitamin C16mgCalcium82mgJern5mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tip

Du kan lave denne opskrift på Massaman curry både med gul, rød eller grøn karrypasta. Det er helt op til dine præferencer.

Her kan du læse om forskellen på den tre forskellige karrypastaer: Fakta m rød, grøn og gul karrypasta.

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af krydret gryderet.
    Krydret gryderet med kikærter, kartofler og aubergine
  • Billede af selleri i fad med bønner, spinat og krydret tomatsauce.
    Selleri i fad med bønner, spinat og krydret tomatsauce
  • Billede af vegetarbøf.
    Vegetarbøf (med ristede gulerødder og stegt grønkål)
  • Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.
    Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Støt Madens Verden og bliv medlem nu...

madens verden logo opskrifter på god mad

For et mindre årligt beløb kan du blive blive PLUS-medlem af Madens Verden. Så slipper du bla. for alle annoncer.

Bliv PLUS-medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required