• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Airfryer › Marmorkage i airfryer

Marmorkage i airfryer

marmorkage i airfryer
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
136
SHARES
FacebookMessenger136PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  7. juni 2024 - Udgivet:  4. februar 2024

Indhold

  1. Min opskrift på marmorkage i airfryer, hvor kagen bages i en springform, der passer i airfryeren. Og denne kage falder ikke sammen på midten.
  2. Opskrift på marmorkage i airfryer
  3. Marmorkage i airfryer
  4. Tips

Min opskrift på marmorkage i airfryer, hvor kagen bages i en springform, der passer i airfryeren. Og denne kage falder ikke sammen på midten.

Prøv denne lækre marmorkage i airfryer, hvor du er sikker på kagen ikke falder sammen på midten.

Dejen er nem at lave, og marmorkagen bages i en springform, der sættes på risten i airfryeren.

Du kan også droppe at tilsætte kakao, og så har du istedet en lækker sandkage i airfryer. Husk som altid at bagetiden kan variere afhængig af model på airfryeren.

Ønsker du bage kagen i en traditionel ovn, kan du i stedet finde opskriften på marmorkage i ovn her.

Se flere kageopskrifter til airfryer:

  • Nem chokoladekage i airfryer
  • Rabarberkage i airfryer
  • Nem kage i airfryer

Opskrift på marmorkage i airfryer

marmorkage i airfryer
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Marmorkage i airfryer

5 fra 2 stemmer
Min opskrift på marmorkage i airfryer, hvor kagen bages i en springform, der passer i airfryeren. Og denne kage falder ikke sammen på midten.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 50 minutter min
Samlet tid 1 time t
Antal: 8 personer
Ret: Airfryer
Køkken: Dansk
Kalorier: 349
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 125 g smør - blødt
  • 175 g sukker
  • 2 æg - strl. M/L
  • 250 g hvedemel
  • 10 g bagepulver
  • 50 g mælk - svarende til 0,5 dl.
Desuden til kakaodej
  • 20 g kakao - usødet
  • 20 g sukker
  • 5 g vaniljesukker
  • 2 spsk mælk

Fremgangsmåde
 

  1. Til marmorkage i airfryer starter du med at piske det bløde smør sammen med sukker i en skål.
  2. Derefter piskes æggene i et ad gangen så du får en luftig masse.
  3. I en anden skål vendes hvedemel sammen med bagepulver.
  4. Vend nu forsigtigt melblandingen i æggemassen sammen med mælk. Gør det forsigtigt og anvend gerne en dejskraber. Tjek at der ikke er lommer af mel tilbage i dejen!
  5. Klem et stykke bagepapir fast i bunden af en springform med en diameter på 18 centimeter, og riv det overskydende bagepapir rundt om formen af. Smør kanten med smør og drys med lidt sukker.
  6. Fordel cirka ⅔ af dejen i formen.
  7. Resten af dejen vendes med kakao, sukker, vaniljesukker og mælk, og kommes i formen.
  8. Bred dejen ud og marmorer den ved at trække en gaffel igennem dejen.
  9. Marmorkagen bages i airfryer ved 160 grader i ca. 50 minutter, hvor formen sættes på risten. Har du et bageprogram på din airfryer så brug den. Husk at bagetiden kan variere afhængig af model, så tjek om kagen er gennembagt ved at stikke en kødnål i den. Hænger der stadig dej ved, skal kagen have nogle minutter mere.

Næringsindhold

Kalorier: 349kcalKulhydrater: 51gProtein: 6gFedt: 15gMættet fedt: 9gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 4gTransfedt: 1gKolesterol: 76mgNatrium: 463mgKalium: 106mgKostfibre: 2gSukker: 26gVitamin A: 466IUCalcium: 30mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Den færdigbagte marmorkage i airfryer tages op og køles af.

Derefter kan den tages ud af springformen og deles i passende stykker.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Gitta Kurtik

    juli 09, 2024 at 1:01 pm

    Skal lige bage kagen først, venter på opskriften

    Svar
  2. Henrik Jensen

    februar 07, 2024 at 10:03 am

    Hvor meget mel skal der i marmorkagen kan ikke se det i opskriften

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      februar 07, 2024 at 10:27 am

      Hej Henrik
      Godt du er vågen, og den er simpelthen smuttet. Det er 250 gram hvedemel 🙂
      Jeg har opdateret opskriften. Atter en gang tak.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required