• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Sovs og sauce › Marinade med HP Sauce til kød og kylling

Marinade med HP Sauce til kød og kylling

marinade med HP sauce
En nem og dejlig marinade med HP Suace, og denne marinade kan bruges til alle slags kød. Foto: Newyorker By Heart, Madensverden.dk.

Opdateret:  3. juni 2020 - Udgivet:  3. juni 2020

Del gerne:
80
SHARES
FacebookMessenger80PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Her får du en virkelig god opskrift på marinade med HP Sauce, og den kan bruges til at marinere alt fra kylling til oksekød og meget andet godt kød.
  2. Opskrift på marinade med HP Sauce
  3. Marinade med HP Sauce til kød og kylling
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Fakta om HP Sauce
  8. Indhold i HP Sauce
Gå til opskrift

Her får du en virkelig god opskrift på marinade med HP Sauce, og den kan bruges til at marinere alt fra kylling til oksekød og meget andet godt kød.

Marinade med HP Sauce er en nem og hurtig marinade til alle slags kød, herunder også kylling.

Naturligvis perfekt når du griller kød, og rester opbevares på køl, hvor marinaden sagtens kan holde sig op til en uge.

Opskrift på marinade med HP Sauce

marinade med HP sauce

Marinade med HP Sauce til kød og kylling

Her får du en virkelig god opskrift på marinade med HP Sauce, og den kan bruges til at marinere alt fra kylling til oksekød og meget andet godt kød.
Bedømmelse
5 fra 5 stemmer
RetGrill
Arbejdstid: 2 minutter minutter
Samlet tid: 2 minutter minutter
Antal 4
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Madens Verden

Ingredienser

  • 1 dl Jack Daniels BBQ sauce - eller en anden god BBQ sauce
  • 1 spsk HP Sauce
  • ½ tsk. løgpulver
  • ½ tsk. hvidløgspulver
  • 1 tsk. chipotle i Adobo puré - eller lidt chilipulver

Fremgangsmåde

  • Rør det hele godt sammen, så marinaden er jævn.
  • Pensl på kødet en halv times tid inden det skal grilles, og mens det alligevel ligger og får stuetemperatur.
  • Krydr kødet med salt og friskkværnet peber, mens det grilles. Der kan også pensles med lidt mere marinade under grillning.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
100
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Fakta om HP Sauce

HP Sauce er en populær sauce, der faktisk oprindeligt stammer fra England.

Saucen har en både sur- og sødlig smag, og den er blandt andet populær til biksemad, men den er altså også rigtig god i en marinade som i denne opskrift.

HP Sauce kan købes i de fleste supermarkeder, og minder en del om den klassiske engelsk sauce.

Hvis du undrer dig over hvad HP står for, ja så er det en forkortelse for det engelske parlament, nemlig House of Parliament. Mere britisk bliver det næppe.

Indhold i HP Sauce

HP Sauce laves af følgende ingredienser:

Tomater, malteddike (fra byg), glukose-fruktose, sirup, mørk sirup, spriteddike, sukker, dadler, modificeret majsstivelse, salt, rugmel, tamarindeekstrakt, krydderier, aroma.

Så kan du jo eventuelt selv prøve dig frem og mikse en hjemmelavet udgave af den.

Se også her hvordan du laver grillmesterens BBQ-sauce.

Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Ole

    juli 17, 2024 at 10:42 pm

    Lidt misvisende bare at kalde det "Marinade med HP Sauce til kød og kylling", eftersom HP Sauce er kun 1 spsk!? Så kunne navnet da bedre være "Jack Daniels BBQ Sauce", når man lige tænker på hvor stor en mængde af det der skal i 😉

    Svar
  2. John Johansen

    april 16, 2023 at 4:13 am

    Ingen brun farin eller noget. . . . ?😳

    Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv medlem af Madens Verden nu
Du får et medlemskab for kun 295 kroner for et HELT år!
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required