• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Snacks og søde sager › Marengs juletræer med krymmel som pynt

Marengs juletræer med krymmel som pynt

Marengs juletræer m krymmel
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
6
SHARES
FacebookMessenger6PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 22. juni 2023 - Udgivet: 24. november 2022

Marengs juletræer er bare så fine, og så smager de skønt. Se her, hvor nemt det er at lave disse lækre julemarengs med krymmel som pynt.

Marengs juletræer laves med kun meget få ingredienser, og så smager de bare så dejligt. Jeg synes, at de passer perfekt til eftermiddagskaffen ved advent, eller faktisk bare når julens søde tand melder sig.

Jeg bruger grøn frugtfarve i min marengs, som gør dem en smule lysegrønne, men hvis du ønsker at lave dem mørkegrønne ligesom ægte juletræer, så kan du bruge pastafarve, som er lidt tykkere i konsistensen.

Du kan pynte dem med lige det, du har lyst til. Jeg har brugt krymmel og lidt spiselig guld for at gøre marengstræerne ekstra dekorative.

Opskrift på marengs juletræer

Marengs juletræer m krymmel
Rakel Seneca

Marengs juletræer med krymmel som pynt

5 fra 2 stemmer
Marengs juletræer er bare så fine, og så smager de skønt. Se her, hvor nemt det er at lave disse lækre julemarengs med krymmel som pynt.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 1 time t 10 minutter min
Samlet tid 1 time t 25 minutter min
Antal: 30 stykker
Ret: Søde sager
Køkken: Dansk
Kalorier: 26
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 3 stk æggehvider
  • 0,5 tsk eddike
  • 150 g sukker
  • grøn farve - efter behov
  • krymmel

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at piske æggehviderne helt stive med et elektrisk piskeris.
  2. Tilføj derefter eddike og to spiseskefulde sukker af gangen, i mens du pisker det sammen. Forsæt, indtil alt sukkeret er pisket ind i æggehviderne.
  3. Tilføj lidt grøn farve og rør det sammen. Put marengsen i en sprøjtepose.
  4. Sprøjt juletræerne ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Det gøres ved at sprøjte først en dut, løft sprøjteposen lidt og sprøjte en dut ovenpå og derefter endnu én. Forsæt, indtil al marengs er blevet til juletræer.
  5. Drys lidt krymmel udover dem, og bag dem i en forvarmet ovn ved 100 grader varmluft i en time og ti minutter.
  6. Pynt marengs juletræer med spiselig guld, og så er de klar til servering.

Næringsindhold

Kalorier: 26kcalKulhydrater: 7gProtein: 0.01gFedt: 0.1gMættet fedt: 0.1gNatrium: 0.2mgKalium: 0.3mgSukker: 7gCalcium: 0.1mgJern: 0.003mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Noter

Opbevar marengs juletræer i en lufttæt beholder, så kan de holde sig i et par uger, hvis du altså ikke når at spise dem inden.

Se også andre opskrifter på søde julesager her:

Pebernødder - julens bedste opskrift

Brunkager - bagerens opskrift på brunkagedej

Vaniljekranse - opskrift med eller uden mandler

Krible krable småkager - opskrift på lækker julesmåkage

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Alice

    december 06, 2024 at 3:25 pm

    Jeg bagt nogle fine juletræer i første forsøg. De er så nemme og glæder her ved jule tid. Tak for en nem og god opskrift.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Sæson i juli

Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Billede af Vining bøfgryde.

Viking bøfgryde - gryderet med oksesauté

Forsiden lige nu

sommerpande med kylling og kål
Sommerpande med kylling og kål→ Se opskriften
billede med squashfrikadeller
Squashfrikadeller - vegetariske deller med squash→ Se opskriften
Billede til mukimame med bulgur.
Mukimame med bulgur, bønner og vinaigrette→ Se opskriften
Sæson i juli
Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager→ Se opskriften
billederesultat for wraps med kylling
Nemme wraps med kylling og spidskål→ Se opskriften
Kyllingeret med ris i ovn
Kyllingeret med ris i ovn→ Se opskriften
Madplan uge 27
Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter→ Se opskriften
kartoffelsalat med soltørrede tomater
Kartoffelsalat med soltørrede tomater og gul peberfrugt→ Se opskriften
kyllingesatay spyd
Kyllingesatay - marinerede kyllingespyd til ovn eller grill→ Se opskriften
Billede med sort peber.
Peber - fakta og viden om sort, hvid og grøn peber→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required