Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Snacks og søde sager › Marengs juletræer med krymmel som pynt

Marengs juletræer med krymmel som pynt

Marengs juletræer m krymmel
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
6
SHARES
FacebookMessenger6PinterestEmailSMS
Opdateret: 22. juni 2023 - Udgivet: 24. november 2022

Marengs juletræer er bare så fine, og så smager de skønt. Se her, hvor nemt det er at lave disse lækre julemarengs med krymmel som pynt.

Marengs juletræer laves med kun meget få ingredienser, og så smager de bare så dejligt. Jeg synes, at de passer perfekt til eftermiddagskaffen ved advent, eller faktisk bare når julens søde tand melder sig.

Jeg bruger grøn frugtfarve i min marengs, som gør dem en smule lysegrønne, men hvis du ønsker at lave dem mørkegrønne ligesom ægte juletræer, så kan du bruge pastafarve, som er lidt tykkere i konsistensen.

Du kan pynte dem med lige det, du har lyst til. Jeg har brugt krymmel og lidt spiselig guld for at gøre marengstræerne ekstra dekorative.

Opskrift på marengs juletræer

Rakel Seneca

Marengs juletræer med krymmel som pynt

5 fra 2 stemmer
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 1 time t 10 minutter min
Samlet tid 1 time t 25 minutter min
Antal: 30 stykker
Ret: Søde sager
Køkken: Dansk
Kalorier: 26
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 3 stk æggehvider
  • 0,5 tsk eddike
  • 150 g sukker
  • grøn farve - efter behov
  • krymmel
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at piske æggehviderne helt stive med et elektrisk piskeris.
  2. Tilføj derefter eddike og to spiseskefulde sukker af gangen, i mens du pisker det sammen. Forsæt, indtil alt sukkeret er pisket ind i æggehviderne.
  3. Tilføj lidt grøn farve og rør det sammen. Put marengsen i en sprøjtepose.
  4. Sprøjt juletræerne ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Det gøres ved at sprøjte først en dut, løft sprøjteposen lidt og sprøjte en dut ovenpå og derefter endnu én. Forsæt, indtil al marengs er blevet til juletræer.
  5. Drys lidt krymmel udover dem, og bag dem i en forvarmet ovn ved 100 grader varmluft i en time og ti minutter.
  6. Pynt marengs juletræer med spiselig guld, og så er de klar til servering.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 26kcalKulhydrater: 7gProtein: 0.01gFedt: 0.1gMættet fedt: 0.1gNatrium: 0.2mgKalium: 0.3mgSukker: 7gCalcium: 0.1mgJern: 0.003mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Noter

Opbevar marengs juletræer i en lufttæt beholder, så kan de holde sig i et par uger, hvis du altså ikke når at spise dem inden.

Se også andre opskrifter på søde julesager her:

Pebernødder - julens bedste opskrift

Brunkager - bagerens opskrift på brunkagedej

Vaniljekranse - opskrift med eller uden mandler

Krible krable småkager - opskrift på lækker julesmåkage

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Alice skriver

    december 06, 2024 at 3:25 pm

    Jeg bagt nogle fine juletræer i første forsøg. De er så nemme og glæder her ved jule tid. Tak for en nem og god opskrift.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required