• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Tilbehør › Majssalsa - lækker mexicansk dip til tortilla chips

Majssalsa - lækker mexicansk dip til tortilla chips

majssalsa
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
4
SHARES
FacebookMessenger4PinterestEmailSMSSubscribe

Her er min opskrift på en varm og lækker majssalsa med mexicansk inspiration. Salsaen er perfekt som dip til nachos og tortillas chips.

Majssalsa er hyggelig mad, hvor du dypper sprøde tortilla chips (majs chips) i den krydrede salsa.

Majssalsa kan laves i en frisk udgave, men jeg synes godt om denne varme version, der også er super nem at lave.

Du bestemmer selv hvor stærk du ønsker majssalsaen. Her her har jeg brugt en teske chilipulver, men du kan også anvende en rød chili, der hakkes fint.

Det synes jeg er passende. Det giver et godt riv, men stadig ikke stærkere end de fleste kan være med uden der går Chili-Klaus i den.

Du kan eventuelt tilføre mere frisk chili, eller smage salsaen til med chilipulver når den er færdig.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Se også opskrifter på:

  • Guacamole
  • Chili con carne
  • Mexicansk risret med to slags bønner
  • Mexicanske pandekager

Opskrift på majssalsa

majssalsa
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Majssalsa - lækker dip til nachos

5 fra 1 stemme
Her er min opskrift på en varm og lækker majssalsa med mexicansk inspiration. Salsaen er perfekt som dip til nachos og tortillas chips.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Dip
Køkken: Mexikansk
Kalorier: 103
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1 stort rødløg - hakket
  • 4 fed hvidløg - hakket
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk chilipulver - afhængig af hvor stærk du ønsker din majssalsa
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 300 g majs
  • 0,5 lime - limesaft
  • salt og friskkværnet peber
  • persille - eller koriander, hakket

Fremgangsmåde
 

  1. Kom en god slat olivenolie i en gryde, og svits løg og hvidløg klare ved lavere varme. Det skal ikke brune, men blot steges bløde. Det tager nogle minutter ved lav varme.
  2. Tilsæt så spidskommen sammen med lidt chilipulver. Du kan altid smage til med mere chili til sidst. Lad det koge et minuts tid.
  3. Så kommer du hakkede tomater i gryden sammen med majs og saften af en halv lime, og lader salsaen koge yderligere et par minutter.
  4. Smag din majssalsa til med salt og friskkværnet peber - og eventuelt mere chili. Kom også lidt hakket persille eller koriander i.

Næringsindhold

Kalorier: 103kcalKulhydrater: 23gProtein: 4gFedt: 1gMættet fedt: 0.3gFlerumættet fedt: 0.5gEnkelumættet fedt: 0.4gTransfedt: 0.01gNatrium: 750mgKalium: 475mgKostfibre: 4gSukker: 9gVitamin A: 420IUVitamin C: 20mgCalcium: 55mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Noter

Lad lige din majssalsa køle af et par minutter, og servér med tortilla chips, agurkeskiver, bagt peberfrugt og en grillet kotelet eller kyllingebryst.

Du kan anrette det som en flot tallerken, og sådan en anretning er i øvrigt fremragende som gæstemad.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

billede med guf guf kage

Guf guf kage - nem opskrift på bradepandekage med kokos

Billede af ribsteaks med marinerede grøntsager.

Ribsteaks i ovn med marinerede grøntsager

Bobler

Ugens vine, uge 24 med bobler og brus til studenter og fester

Uge24-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 24: Ugens bedste vine til sol og studenter!

Billede af lammekoeteletter.

Lammekoteletter med hvidløg og rosmarin

Madplan uge 24

Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter

Forsiden lige nu

hasselback svinemørbrad med hvidløgssmør
Hasselback svinemørbrad med hvidløgssmør→ Se opskriften
Billede resultat for bagte nye kartofler
Bagte nye kartofler med rosmarin i ovn eller grill→ Se opskriften
salat med nye ærter og agurk
Salat med nye ærter, agurk og ærteskud→ Se opskriften
hyldeblomst panna cotta
Hyldeblomst panna cotta - opskrift på en skøn dessert→ Se opskriften
Billede med parmaskinke.
Parmaskinke - alt om den lækre italienske skinke→ Se opskriften
nem aftensmad
Nem aftensmad - nemme og lækre retter på kort tid→ Se opskriften
Svinemørbrad med champignonsovs opskrift
Svinemørbrad med champignonsovs→ Se opskriften
billederesultat for burritos
Burritos→ Se opskriften
nem pastaret
Nem pastaret med fløde og bacon på bare 20 minutter→ Se opskriften
billede med italiensk focaccia brød
Italiensk focaccia brød med rosmarin og olivenolie→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required