Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Aftensmad › Opskrift på nem spinatlasagne med bacon

Opskrift på nem spinatlasagne med bacon

billederesultat for spinatlasagne
5 fra 13 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
129
SHARES
FacebookMessenger129PinterestEmailSMS
Opdateret: 25. oktober 2024 - Udgivet: 15. oktober 2020

Her får du den bedste opskrift på spinatlasagne, der er lasagne med masser af spinat og bacon, men helt uden hakket oksekød og tomatsovs.

Spinatlasagne er en super lækker lasagne, der ikke indeholder hverken oksekød eller tomatsovs.

I stedet er den lavet med en stor mængde frisk spinat og en skøn bechamelsauce.

Både spinat og den hvide sovs er fremragende sammen med pastaplader, og dertil kommes lige nogle sprøde bacontern i lasagnen.

Du kan dog sagtens også undlade bacon, og dermed har du en lækker vegetarlasagne helt uden kød.

Opskriften på spinatlasagne er beregnet som hovedret til mindst fire personer.

Rester køles ned og varme i mikroovn dagen efter til frokost.

Se også disse opskrifter:

Italiensk lasagne

Lasagnette

Gulerodslasagne

Lasagne med spidskål

Opskrift på spinatlasagne

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Spinatlasagne

5 fra 13 stemmer
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
Samlet tid 50 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Kalorier: 684
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 200 g bacon - i tern
  • 4 spsk smør
  • 4 spsk hvedemel
  • 1 l mælk - ca. mængde
  • muskatnød - reven
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 rødløg
  • 4 fed hvidløg
  • 500 g spinat - frisk
  • lasagneplader
  • Lidt ost - friskreven
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at stege bacontern sprøde på en varm pande. Læg dem derefter på et stykke køkkenrulle.
  2. I en gryde smeltes smør, hvorefter hvedemel piskes i. Pisk derefter gradvist mælk i indtil du har den rette konsistens på din bechamelsauce, hvor den hverken er for tynd eller for tyk.
  3. Riv lidt muskatnød i og smag til med salt og peber. Lad nu bechamelsaucen simre mens du laver næste trin.
  4. Kom lidt olie på panden, hvorefter finthakkede rødløg og hvidløg sauteres bløde uden at tage farve. Giv dem 3-4 minutter ved middel varme.
  5. Tilsæt så skyllet spinat (køb eventuelt spinat, der både er skyllet og klar til brug), og kom spinaten ved lidt ad gangen, så den når at falde sammen.
  6. Når al spinat er brugt og faldet sammen på panden, krydres med en smule salt og peber.
  7. Vend derefter spinatblandingen i den hvide sovs.
  8. Smør et ildfast fad på cirka 20 gange 25 centimeter med lidt olivenolie, og læg et lag spinatsauce nederst.
  9. Drys med nogle bacontern og læg et lag pastaplader på.
  10. Fortsæt så med et lag spinatsovs, bacontern og et lag pastaplader, og bliver ved så du har fire lag pasta.
  11. Slut af med et lag spinatsovs og eventuelt lidt revet ost (kan dog undlades).
  12. Bag din spinatlasagne i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, hvor den skal have 30 minutter.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 684kcalKulhydrater: 79gProtein: 35gFedt: 27gMættet fedt: 15gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 6gTransfedt: 0.5gKolesterol: 103mgNatrium: 1950mgKalium: 1349mgKostfibre: 6gSukker: 16gVitamin A: 12603IUVitamin C: 40mgCalcium: 543mgJern: 4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Tag den færdige spinatlasagne ud af ovnen, og lad den køle lidt af inden servering. En lasagne må gerne lige sætte sig.

Serveres med en god salat og et stykke brød af nem dej.

Vinforslag

Billede med Fontanafredda hvidvin Langhe Chardonnay
Et godt vinforslag til denne opskrift er en italiensk hvidvin fra Fontanafredda i Piemonte. Hvidvinen er en Langhe, der er lavet på chardonnay-druen, og det er en let og frisk hvidvin, der smager af æble, lidt citron og en anelse fersken. Kan blandt andet købes i SuperBrugsen og Kvickly. Foto: Madensverden.dk.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required