Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Opskrift på nem spinatlasagne med bacon

Opskrift på nem spinatlasagne med bacon

billederesultat for spinatlasagne
5 fra 13 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
131
SHARES
FacebookMessenger131PinterestEmailSMS

Her får du den bedste opskrift på spinatlasagne, der er lasagne med masser af spinat og bacon, men helt uden hakket oksekød og tomatsovs.

Spinatlasagne er en super lækker lasagne, der ikke indeholder hverken oksekød eller tomatsovs.

I stedet er den lavet med en stor mængde frisk spinat og en skøn bechamelsauce.

Både spinat og den hvide sovs er fremragende sammen med pastaplader, og dertil kommes lige nogle sprøde bacontern i lasagnen.

Du kan dog sagtens også undlade bacon, og dermed har du en lækker vegetarlasagne helt uden kød.

Opskriften på spinatlasagne er beregnet som hovedret til mindst fire personer.

Rester køles ned og varme i mikroovn dagen efter til frokost.

Se også disse opskrifter:

Italiensk lasagne

Lasagnette

Gulerodslasagne

Lasagne med spidskål

Opskrift på spinatlasagne

Spinatlasagne

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 13 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 20 minutter min
Tilb. tid: 30 minutter min
Samlet tid: 50 minutter min
Her får du den bedste opskrift på spinatlasagne, der er lasagne med masser af spinat og bacon, men helt uden hakket oksekød og tomatsovs.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 200 g bacon i tern
  • 4 spsk smør
  • 4 spsk hvedemel
  • 1 l mælk ca. mængde
  • muskatnød reven
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 rødløg
  • 4 fed hvidløg
  • 500 g spinat frisk
  • lasagneplader
  • Lidt ost friskreven

Fremgangsmåde

  1. Start med at stege bacontern sprøde på en varm pande. Læg dem derefter på et stykke køkkenrulle.
  2. I en gryde smeltes smør, hvorefter hvedemel piskes i. Pisk derefter gradvist mælk i indtil du har den rette konsistens på din bechamelsauce, hvor den hverken er for tynd eller for tyk.
  3. Riv lidt muskatnød i og smag til med salt og peber. Lad nu bechamelsaucen simre mens du laver næste trin.
  4. Kom lidt olie på panden, hvorefter finthakkede rødløg og hvidløg sauteres bløde uden at tage farve. Giv dem 3-4 minutter ved middel varme.
  5. Tilsæt så skyllet spinat (køb eventuelt spinat, der både er skyllet og klar til brug), og kom spinaten ved lidt ad gangen, så den når at falde sammen.
  6. Når al spinat er brugt og faldet sammen på panden, krydres med en smule salt og peber.
  7. Vend derefter spinatblandingen i den hvide sovs.
  8. Smør et ildfast fad på cirka 20 gange 25 centimeter med lidt olivenolie, og læg et lag spinatsauce nederst.
  9. Drys med nogle bacontern og læg et lag pastaplader på.
  10. Fortsæt så med et lag spinatsovs, bacontern og et lag pastaplader, og bliver ved så du har fire lag pasta.
  11. Slut af med et lag spinatsovs og eventuelt lidt revet ost (kan dog undlades).
  12. Bag din spinatlasagne i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, hvor den skal have 30 minutter.

Næringsindhold

Kalorier684kcalKulhydrater79gProtein35gFedt27gMættet fedt15gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt6gTransfedt0.5gKolesterol103mgNatrium1950mgKalium1349mgKostfibre6gSukker16gVitamin A12603IUVitamin C40mgCalcium543mgJern4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Tag den færdige spinatlasagne ud af ovnen, og lad den køle lidt af inden servering. En lasagne må gerne lige sætte sig.

Serveres med en god salat og et stykke brød af nem dej.

Vinforslag

Billede med Fontanafredda hvidvin Langhe Chardonnay
Et godt vinforslag til denne opskrift er en italiensk hvidvin fra Fontanafredda i Piemonte. Hvidvinen er en Langhe, der er lavet på chardonnay-druen, og det er en let og frisk hvidvin, der smager af æble, lidt citron og en anelse fersken. Kan blandt andet købes i SuperBrugsen og Kvickly. Foto: Madensverden.dk.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce
  • Billede af grønkålsgryde.
    Grønkålsgryde (hurtig gryderet med grønkål, kylling og gulerod)
  • Billede af okonomiyaki pandekage.
    Okonomiyaki - japansk madpandekage
  • Billede af kødboller med gulerod og pasta i gulerodssauce.
    Kødboller med gulerod (og pasta i lækker gulerodssauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required