• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Lasagne med kylling og spinat - den bedste opskrift

Lasagne med kylling og spinat - den bedste opskrift

billederesultat for lasagne med kylling og spinat
4.9 fra 29 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
365
SHARES
FacebookMessenger365PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  2. november 2024 - Udgivet:  6. august 2023

Her får du en opskrift på lasagne med kylling og spinat. Lasagnen er både nem at lave og let i konsistensen. Den bedste kyllingelasagne.

Lasagne med kylling og spinat er en lækker udgave af den klassiske lasagne.

Den traditionelle italienske lasagne laves med hakket oksekød, og den er da også glimrende.

Men denne opskrift er noget mere let i smag og konsistens, og så er det jo sundt med masser af spinat.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Se også disse opskrifter:

Nem vegetar lasagne - den sunde grøntsagslasagne

Rodfrugtlasagne

Lasagnette

Opskrift med lasagne og kylling

billederesultat for lasagne med kylling og spinat
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Lasagne med kylling og spinat - den bedste opskrift

4.90 fra 29 stemmer
Her får du en opskrift på lasagne med kylling og spinat. Lasagnen er både nem at lave og let i konsistensen. Den bedste kyllingelasagne.
Forb. tid 30 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
Samlet tid 1 time t
Antal: 4 personer
Ret: Pasta
Køkken: Italiensk
Kalorier: 741
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1 løg - finthakket
  • 3 fed hvidløg - finthakket
  • 400 g hakket kylling
  • 3 stængler bladselleri - snittet i små tern
  • 0,5 squash - i små tern
  • 2 tsk oregano
  • 400 g spinat - frisk og skyllet
  • 500 g pastaplader - friske eller tørrede
Bechamelsauce
  • 3 spsk smør
  • 3 spsk hvedemel
  • 6 dl mælk
  • Lidt muskatnød - reven
  • 1 tsk sukker
  • Lidt citronsaft - friskpresset
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Kom smør til bechamelsauce i en gryde og lad det smelte. Pisk derefter hvedemel i. Du skal bruge tre spiseskefulde af hver.
  2. Pisk derefter gradvist mælken i, og du skal bruge ca. seks deciliter. Tilsæt mælk indtil du har en passende konsistens på din bechamelsauce. Smag den til med reven muskatnød, lidt sukker, citronsaft, salt og friskkværnet peber.
  3. Lad den hvide sauce simre mens du laver resten. Tænd også ovnen på 200 grader varmluft.
  4. På en varm pande kommes lidt olivenolie, hvorefter løg og hvidløg sauteres uden at tage farve.
  5. Kom derefter det hakkede kyllingekød ved, og steg det godt igennem. Del det hakkede kød grundigt ud.
  6. Kom så bladselleri ved sammen med squash og oregano, og lad det stege ca. fem minutter. Det er fyldet til din lasagne med kylling.
  7. I en gryde koges en smule vand op, hvorefter den friske spinat tilsættes. Lad lige netop spinat falde sammen og tag den til side.
  8. Find et lasagnefad frem. Størrelse er ca. 20 gange 25 centimeter. Smør med lidt olivenolie.
  9. Du skal bygge din lasagne med kylling og spinat op med fire lag pasta, hvor du fordeles fyld, spinat og bechamelsauce ligeligt. Start med et lag fyld, lidt spinat og bechamel. Derefter et lag pastaplader, og så fortsætter du ellers med fyld, spinat, bechamelsauce, pastaplader og så videre. Husk at slutte af med pastaplader og bechamelsauce!
  10. Bag nu din kyllingelasagne med spinat i ca. 30 minutter ved 200 grader varmluft.

Næringsindhold

Kalorier: 741kcalKulhydrater: 90gProtein: 41gFedt: 25gMættet fedt: 11gFlerumættet fedt: 3gEnkelumættet fedt: 7gTransfedt: 0.4gKolesterol: 218mgNatrium: 905mgKalium: 1741mgKostfibre: 4gSukker: 11gVitamin A: 10143IUVitamin C: 36mgCalcium: 354mgJern: 9mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Den færdige lasagne med kylling og spinat er nu klar til servering.

Du kan med fordel lade den stå og hvile i 10 minutter inden den skæres ud i passende stykker.

Rester gemmes på køl til dagen efter, hvor den lækre kyllingelasagne næsten smager endnu bedre.

Nyd lasagnen med en lækker tomatsalat til, som du laver af blandet salat med tomatskiver, balsamico, olivenolie og ristede pinjekerner.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Jonas

    februar 20, 2025 at 4:10 pm

    Hej, når der står Pr. Portion, hvor meget er det så? Portioner er vel subjektivt, så er lidt lost. Håber i lige kan regne den ud for mig, tusinde tak. 😀

    Vh Jonas

    Svar
  2. Pernille Pedersen

    juli 05, 2022 at 9:39 pm

    Hej
    Til kyllingelasagnen, kan man erstatte bladselleri med noget andet

    Svar
    • Jolanda

      oktober 11, 2022 at 12:31 pm

      Jeg bruger peberfrugt for jeg bryder mig heller ikke om bladselleri.

      Svar
    • Vibeke Stegelmann

      januar 07, 2024 at 11:07 am

      Jeg brugte alm. selleri i små tern - fordi jeg havde et stk. på lager.
      Og så brugte jeg kyllingbryst i stedet for fars - det blev virkelig lækkert!

      Svar
      • Holger Rørby Madsen

        januar 09, 2024 at 8:04 am

        Hej Vibeke
        Rigtig god ide med de små selleritern - de giver altid god smag. Hvis man kan lide selleri - og jeg elsker det.
        Alt det bedste
        Holger

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Forsiden lige nu

vegetar kødsovs uden kød
Vegetar kødsovs: En lækker pastasauce uden kød→ Se opskriften
Hyldeblomst
Hyldeblomst - sommerlige opskrifter og fakta→ Se opskriften
torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé
Torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé→ Se opskriften
edamamesalat med tomat og dressing
Simpel edamamesalat med tomat og agurk→ Se opskriften
Billede resultat for jordbær parfait
Jordbær parfait - nem jordbæris uden ismaskine→ Se opskriften
Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required