Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Langtidsstegte herregårdskoteletter i fad

Langtidsstegte herregårdskoteletter i fad

langtidsstegte herregårdskoteletter i fad
4.5 fra 26 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
952
SHARES
FacebookMessenger952PinterestEmailSMS

Langtidsstegte herregårdskoteletter i fad er Danmarks bedste opskrift. Koteletterne skal have et par timer i ovnen med grøntsager og en god sovs.

Langtidsstegte herregårdskoteletter er en nem ret, selvom den tager et par timer at lave.

Det meste af tiden passer retten dog selv i ovnen, hvor du blot lige et par gange skal forbi for at skrue op for varmen, vende kødet og tilsætte lidt fløde. En populære opskrift på mad i fad.

Herregårdskoteletterne bliver super møre, men jo mere fedtmarmorerede de er, jo mere mørt bliver kødet. Så undgå gerne de mest magre koteletter.

Hvis du er i tvivl om hvad herregårdskoteletter er, så er det de ret tykke koteletter med ben, som du kan købe hos de fleste supermarkeder og slagtere.

Opskrift på langtidsstegte herregårdskoteletter

Langtidsstegte herregårdskoteletter i fad

Holger Rørby Madsen
4.5 fra 26 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 20 minutter min
Tilb. tid: 2 timer t 10 minutter min
Samlet tid: 2 timer t 30 minutter min
Langtidsstegte herregårdskoteletter i fad er Danmarks bedste. Koteletterne skal have et par timer i ovnen med grøntsager og en god sovs.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 4 stk herregårdskoteletter store
  • 1 rødløg
  • 4 fed hvidløg
  • 1 peberfrugt
  • 3 gulerødder
  • 3 stk bladselleri
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 dåse vand
  • 1 bouillonterning
  • 1 håndfuld rosmarin hakket
  • 2 dl fløde
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 150 grader varmluft.
  2. Find et ildfast fad frem - gerne cirka 30 gange 20 centimeter.
  3. Hak rødløg groft og kom det i fadet. Pil hvidløgsfed og mas dem med siden af kniven og kom den i.
  4. Peberfrugten skæres i grove tern, mens gulerødder og bladselleri ligeledes smittes i grove tern. Kommes ved.
  5. Hæld en dåse hakkede tomater i fadet, fyld dåsen med vand og tilsæt også det sammen med en bouillonterning, som smuldres i. Gerne en hønsebouillon, men brug hvad du har.
  6. En god dusk rosmarin hakkes groft og kommes i. Krydr med lidt salt og friskkværnet peber.
  7. Varm en pande op ved høj varme og kom en sjat olie på. Brun koteletterne grundigt på begge sider, og krydr dem med salt og peber.
  8. Læg herregårdskoteletterne øverst i fadet, og stil det i ovnen, hvor det i første omgang skal have en time.
  9. Efter en time skrues temperaturen op på 200 grader varmluft, hvor de langtidsstegte herregårdskoteletter skal have en time mere.
  10. Efter en halv time vendes koteletterne om og der tilsættes fløde i fadet. Steg færdig en halv time mere.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Servering og andre opskrifter

De langtidsstegte herregårdskoteletter serveres straks i fadet, hvor hver person snupper en kotelet samt den gode sovs og grøntsager til.

Serveres også med kogte ris eller en hjemmelavet kartoffelmos med rigeligt smør.

Her er opskriften på en god, gammeldags kartoffelmos, der kan laves, imens koteletterne står i ovnen. Og en opskrift på rodfrugtmos, som også passer glimrende til denne ret.

Kartoffelmos

4.8 fra 99 stemmer
Gå til opskrift

Rodfrugtmos - opskrift på mos med rodfrugter

4.9 fra 17 stemmer
Gå til opskrift
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Edith Thomsen skriver

    april 09, 2019 at 6:06 pm

    En meget let og virkelig velsmagende, fem stjerner minds MUMS Edith Thomsen

    Svar
    • Madensverden.dk skriver

      april 11, 2019 at 8:52 am

      Mange tak, Edith - det er jeg glad for at høre 🙂
      Bedste hilsner
      Holger

      Svar
  2. Karsten Krogh Petersen skriver

    marts 21, 2019 at 9:09 pm

    Jeg synes nr.8 er voldsomt: Efter en 1 time på 170 grader skal de have en time på på 200 grader varmluft! Er det korrekt? Der kan da ikke være andet tilbage end noget forkullet biomasse 🙂

    Svar
    • Edith Thomsen skriver

      maj 18, 2021 at 12:18 pm

      Jeg fulgte opskriften og det var en fantastisk og yderste velsmagende ret.

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce
  • Billede af grønkålsgryde.
    Grønkålsgryde (hurtig gryderet med grønkål, kylling og gulerod)
  • Billede af okonomiyaki pandekage.
    Okonomiyaki - japansk madpandekage
  • Billede af kødboller med gulerod og pasta i gulerodssauce.
    Kødboller med gulerod (og pasta i lækker gulerodssauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required