Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Grillmad › Laksespyd med squash, peberfrugt og glaskål

Laksespyd med squash, peberfrugt og glaskål

laksespyd med squash
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
17
SHARES
FacebookMessenger17PinterestEmailSMS

Laksespyd med squash, glaskål og peberfrugt er nogle af de lækreste laksespyd, og de skal have under 10 minutter på grillen.

Laksespyd med squash og andre grøntsager er simpelthen så lækre at komme på grillen en lun sommeraften.

Og så går det stærkt, de skal ikke have mere end otte minutter, så er grillspyddene klar til at blive serveret.

Jeg har beregnet opskriften til to personer, men den er super nem at gange op til det antal, du skal bruge.

Opskrift på laksespyd med squash

Laksespyd med squash, peberfrugt og glaskål

Holger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 12 minutter min
Tilb. tid: 8 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
Antal: 2 personer
Ret: Fisk, Grill
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 300 g laks fra den brede ende på laksen
  • 1 stor squash store tern
  • 1 glaskål tern
  • 1 rød peberfrugt små firkanter
  • 3 spsk citronsaft
  • 2 fed hvidløg pressede
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Læg fire bambusspyd i blød i koldt vand mindst en time, før du skal bruge dem.
  2. Skær skindet af laksen, og del fisken i 12 store tern. Tjek laksen efter for ben, og fjern dem eventuelt med en pincet.
  3. Bland citronsaft med presset hvidløg, og mos det godt sammen. Kom lakseternene i marinaden, og lad det trække 10-15 minutter.
  4. Skær 8 gode tern ud af glaskålen (der er en ret massiv kål, der er skærefast), og damp dem i letsaltet vand i to minutter.
  5. Skær også tern af squash og den røde peberfrugt, og så du klar til at samle dine grillspyd.
  6. Træk først squash på spyddet, så laks, to tern af peberfrugt, glaskål, laks, glaskål, to tern af peberfrugt laks og luk spyddet med et stykke squash - se billedet herunder.
  7. Dryp lidt god olivenolie over spyddet, og krydr med salt og friskkværnet peber.
  8. Grill så laksespyddene over en svag og direkte varme. Dette gælder både i kuglegrill og gasgrill.
  9. Laksespyd med squash skal grilles ialt otte minutter, hvor du giver dem fire minutter på hver side.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

På grillen er det vigtigt at vende laksespyd med squash forsigtigt, da laksen grilles meget mør, og derfor nemt falder af spyddet.

Servér de lækre grillspyd sammen med en god, mættende salat og hjemmebagt flutes. De kan selvfølgelig også spises med nye, danske kartofler.

Se også mine opskrifter på:

Honningmarineret laks

Laks i grill

Laks med hollandaise

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede med grillede blomkålssteaks.
    Grillede blomkålssteaks - super nemme og sunde
  • Billede af nakkesteg på spyd.
    Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)
  • Billede af grillede grøntsager.
    Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill
  • Billede med marmoreret grillfilet.
    Marmoreret grillfilet - opskrift med stegetid og tips

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required