• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Lakseburger

Lakseburger

lakseburger
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
5
SHARES
FacebookMessenger5PinterestEmailSMSSubscribe

Få en opskrift på lækker lakseburger, der smager himmelsk godt. En god og populær burger med laksebøf, dressing, salat og burgerboller.

Lakseburger er en fremragende og velsmagende burger til alle, også til dem, der ellers ikke er så glade for fisk.

Det er nemlig en super skøn burger, som altså ikke smager voldsomt meget af fisk.

Den er også meget børnevenlig, så vi kan virkelig tale om en familievenlig burger, og så er laks og fisk jo sundt.

Du kan bage dine egne burgerboller - eller købe nogle i supermarkedet. Det er op til dig.

Opskriften på burger med laks er beregnet til fire personer.

Opskrift på lakseburger

lakseburger
newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden

Lakseburger

5 fra 2 stemmer
Få en opskrift på lækker lakseburger, der smager himmelsk godt. En god og populær burger med laksebøf, dressing, salat og burgerboller.
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 40 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 150
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 500 g laks - laksefilet uden skind og ben, skåret i små tern
  • ½ spsk dijonsennep
  • 2 tsk. Worcestershiresauce
  • 1 æg
  • 2½ spsk rasp
  • 1 bundt dild - hakket
  • salt og friskkværnet peber
Dressing
  • 1 rød peberfrugt - i små tern
  • ¼ rødløg - i små tern
  • 1 tsk. dijonsennep
  • ¾-½ dl creme fraiche 18%
  • 1 tsk. honning
  • salt
Desuden
  • smør - og olie til stegning
  • 4 burgerboller
  • salat
  • Lidt mayonnaise

Fremgangsmåde
 

  1. Hak laks fint i små tern og kom det i en skål sammen med de øvrige ingredienser. Rør det rundt og lad det stå mens du laver dressing til din lakseburger.
  2. Kom alle ingredienserne til dressingen i en skål og rør det sammen, smag det til.
  3. Form fiskefarsen til fire bøffer, og det gøres lettest med vand på fingrene. Laksebøfferne kan lægges på et skærebræt skyllet i vand, så de ikke hænger i.
  4. Steg bøfferne i en blanding af smør og olie på en pande, ca. 2-3 minutter på hver side, til de er brune og netop gennemstegte.
  5. Flæk burgerbollerne og rist dem på skærefladen. Du kan enten bruge grove burgerboller eller de helt almindelige. Evt. lækre og hjemmebagte burgerboller.
  6. Smør bundene med lidt mayonnaise og læg salat på, så en laksebøf, dressing og derefter toppen af burgerbollen.

Næringsindhold

Kalorier: 150kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Noter

Lakseburger serveres straks, og gerne sammen med ovnbagte pommes frites.

Se flere opskrifter her:

Verdens bedste burger

Lakselasagne

Laksesalat med ovnbagt laks, salat, tomat, og bacon

Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Svend-Aage Andersen

    april 03, 2024 at 5:54 pm

    En stjerne er en for meget, aldrig har jeg smidt så god laks ud til en så elendig kaldet Lakseburger

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      april 03, 2024 at 6:48 pm

      Hej Svend-Aage
      Tak for din tilbagemelding, som jeg jo bruger til at forbedre indholdet på Madens Verden.
      Hvad var der helt konkret galt med opskriften?
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af ribsteaks med marinerede grøntsager.

Ribsteaks i ovn med marinerede grøntsager

Bobler

Ugens vine, uge 24 med bobler og brus til studenter og fester

Uge24-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 24: Ugens bedste vine til sol og studenter!

Billede af lammekoeteletter.

Lammekoteletter med hvidløg og rosmarin

Madplan uge 24

Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter

Billede af wokret med stangbønner.

Wokret med stangbønner og kylling

Forsiden lige nu

nem aftensmad
Nem aftensmad - nemme og lækre retter på kort tid→ Se opskriften
Svinemørbrad med champignonsovs opskrift
Svinemørbrad med champignonsovs→ Se opskriften
billederesultat for burritos
Burritos→ Se opskriften
nem pastaret
Nem pastaret med fløde og bacon på bare 20 minutter→ Se opskriften
billede med italiensk focaccia brød
Italiensk focaccia brød med rosmarin og olivenolie→ Se opskriften
Billede af sød kartoffelgryde.
Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler→ Se opskriften
Torsk - sunde retter
10 gode bud på sunde retter→ Se opskriften
Bobler
Ugens vine, uge 24 med bobler og brus til studenter og fester→ Se opskriften
spaghetti med gulerødder
Spaghetti med gulerødder - nem kødfri pastaret→ Se opskriften
Hjemmebagte knækbrød
Hjemmebagte knækbrød med masser af kerner→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required