Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Nem opskrift på laks med avocado og salat

Nem opskrift på laks med avocado og salat

billede med laks med avocado og salat
4.7 fra 32 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
110
DELINGER
Facebook110PinterestSMSEmailMessenger

Denne opskrift på laks med avocado hjælper dig til at spise mere fisk. En ovnstegt laks, der serveres med salat, og du kan lave hele retten på 25 minutter.

Fisk er generelt ret hurtig at tilberede, og denne opskrift på laks med avocado er ingen undtagelse.

Laksen steges i ovnen, og det tager blot 20 minutter.

Imens kan du lave tilbehøret, som blandt andet består avocado, der passer virkelig godt til laksen.

Opskriften er beregnet som hovedmåltid til fire personer. Se også min grundopskrift på ovnbagt laks.

Opskrift på laks med avocado

Nem opskrift på laks med avocado og salat

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.7 fra 32 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 35 minutter min
Denne opskrift på laks med avocado hjælper dig til at spise mere fisk. En ovnstegt laks, der serveres med salat, og du kan lave hele retten på 25 minutter.
Antal: 4
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 side laks (ca. 600-700 gram)
  • citronsaft
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • salt og friskkværnet peber
Fyld
  • 2 stk. avocado
  • 50 g blandet salat
  • 200 g tomater (små)
  • 1 bundt forårsløg
  • En halv agurk
Dressing
  • 0,5 dl olivenolie
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 spsk sherryeddike
  • 1 tsk sennep
  • salt og friskkværnet peber

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Start med at fjerne eventuelle ben i laksen, og dryp den derefter med lidt citronsaft. Krydr også med hvidløgspulver, salt og peber.
  2. Bag laksesiden i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, hvor den skal have cirka 20 minutter.
  3. Avocado halveres og skrælles. Se her hvordan du nemt fjerner en avocadosten. Skær dem i tynde skiver og anret på fire tallerkner. Som du kan se på billedet.
  4. Salat skylles og slynges tør, hvorefter den anrettes på de fire tallerkner.
  5. Tomater halveres og agurken snittes i mindre tern. Forløgsløg skæres i skrå og tynde skiver. Fordel det over salaten.
  6. Rør ingredienserne til dressingen godt sammen og dryp den over salaten.
  7. Anret med et godt stykke laks på hver tallerken og servér straks.

Næringsindhold

Kalorier250kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Nyd gerne den flotte anretning med laks med avocado sammen med et stykke hjemmebagt brød - evt. denne opskrift på brød af nem dej.

Se i øvrigt her hvordan du nemt skræller en avocado.

Se også mine opskrifter på:

  1. Stegt laks med hollandaise
  2. Laksemousse
  3. Æggewraps med laks
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af teriyaki laks.
    Teriyaki laks (nem laks med teriyaki og sesam)
  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required