• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Laks i ovn med spinat og frosne grøntsager

Laks i ovn med spinat og frosne grøntsager

billede med laks i ovn med spinat og frosne grøntsager
4.9 fra 23 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
319
SHARES
FacebookMessenger319PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  19. september 2023 - Udgivet:  3. februar 2021

Her er min opskrift på laks i ovn med spinat og frosne grøntsager. En både nem og hurtig ret, der laves med grøntsager og spinat fra frost.

Laks i ovn med spinat og frosne grøntsager er en genial ret til aftensmad på de travle dage, hvor der ellers ikke er så meget tid til madlavningen.

Du skal bruge en pose frosne grøntsager og en pose frossen spinat, og de laves i et fad sammen med laks.

Du kan som sådan bruge alle poser med blandede, frosne grøntsager, men køb gerne en pose hvor der er gulerødder og broccoli i, så det fylder godt. En wokblanding er også god.

Laksen kan være et helt stykke lakseside, men bed fiskehandleren om et stykke fra den tykke ende, og undgå halestykket. Og bed gerne fiskehandleren om at tage skindet af, for det er ret nemt for ham.

Du kan også bruge portionsstykker af laks, men husk at skindet skal tages af inden tilberedning, da det så er nemmere at servere retten.

Opskriften er beregnet som en hovedret til fire personer, og fyld gerne flere grøntsager i, hvis du synes det.

Se også disse opskrifter:

  • Ovnbagt laks
  • Er frosne grøntsager sunde?
  • Ovnbagt laks med spidskål
  • Laks med frisk pasta

Opskrift på laks i ovn med spinat

billede med laks i ovn med spinat og frosne grøntsager
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Laks i ovn med spinat og frosne grøntsager

4.87 fra 23 stemmer
Her er min opskrift på laks i ovn med spinat og frosne grøntsager. En både nem og hurtig ret, der laves med grøntsager og spinat fra frost.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 25 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Kalorier: 220
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 650 g frosne grøntsager
  • 450 g spinat - frossen
  • 5 dl madlavningsfløde
  • 2 tsk sennep
  • 1 bouillonterning - grøntsag
  • 600 g laks - uden skind
  • 1 citron - økologisk
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
  2. Hæld de frosne grøntsager i et fad sammen med frossen spinat og madlavningsfløde. Vend hurtigt rundt og giv det 10 minutter i ovnen.
  3. Tag fadet ud, smuldr en bouillonterning i og og vend grøntsagerne rundt sammen med et par teskefulde sennep. Krydr også med lidt salt og friskkværnet peber.
  4. Læg laks øverst, og dryp med citronsaft. Krydr også laksen med salt og peber.
  5. Stil dit fad med laks, spinat og grøntsager tilbage i ovnen, og giv det yderligere ca. 15 minutter, så laksen er tilberedt.

Næringsindhold

Kalorier: 220kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Laks i ovn med spinat og frosne grøntsager serveres straks, og gerne sammen med et stykke godt brød til.

Det er både nem og sund aftensmad.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Forsiden lige nu

mad på 30 minutter
Mad på 30 minutter (lækre retter på en halv time)→ Se opskriften
billede med simpel pastaret
Simpel pastaret - nem mad uden gryde og pande→ Se opskriften
billederesultat for æggewraps med laks og kylling
Æggewraps - skøn opskrift med laks eller kylling→ Se opskriften
billede med creme anglaise med jordbær
Creme Anglaise med jordbær (lækker vaniljecreme)→ Se opskriften
billede med grøn kartoffelsalat
Grøn kartoffelsalat med ærter og majs→ Se opskriften
vegetar kødsovs uden kød
Vegetar kødsovs: En lækker pastasauce uden kød→ Se opskriften
Hyldeblomst
Hyldeblomst - sommerlige opskrifter og fakta→ Se opskriften
torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé
Torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé→ Se opskriften
edamamesalat med tomat og dressing
Simpel edamamesalat med tomat og agurk→ Se opskriften
Billede resultat for jordbær parfait
Jordbær parfait - nem jordbæris uden ismaskine→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required