Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Kyllingesalat med pasta, bacon og blandet salat

Kyllingesalat med pasta, bacon og blandet salat

Kyllingesalat med pasta er sund mad, der er hurtig at lave. Foto: Guffeliguf.dk.
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del og send:
4
DELINGER
Facebook4PinterestSMSEmailMessenger

Lækker kyllingesalat med pasta, en sprødristet bacon og en blandet salat. God og sund mad på en travl hverdag, som du kan lave på 20 minutter.

Kyllingesalat med pasta kan varieres i det uendelige. Her har jeg anvendt en blandt Napolitana salat, som du blandt andet kan købe i SuperBrugsen, men du kan også bare bruge en anden salat.

Kyllingen kan udskiftes med kalkun, og du kan vælge, hvilke grøntsager du ellers vil bruge.

Så kyllingesalaten er også en god måde at få ryddet lidt op i køleskabet på.

Opskrift på kyllingesalat med pasta

Kyllingesalat med pasta, bacon og blandet salat

Holger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Lækker kyllingesalat med pasta, en sprødristet bacon og en blandet salat. God og sund mad på en travl hverdag, som du kan lave på 20 minutter.
Antal: 4 personer
Ret: Frokost
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 300 g kyllingebryst
  • 400 g pastaskruer
  • 1 dåse majs
  • 50 g Napolitana grøn salatblanding
  • 200 g San Marzano tomater
  • 150 g bacon i skiver
  • olivenolie

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Start med at varme en pande op, og steg så baconskiverne sprøde. Den bedste smag får du ved at købe et stykke tørsaltet bacon, og skære den i tynde skiver. Men du kan selvfølgelig også købe de færdige baconskiver, som dog ofte er pumpet rigeligt med vand.
  2. Læg baconskiverne på et stykke køkkenrulle, og steg nu kyllingebrystfileterne cirka fem minutter på hver side. Krydr med salt og friskkværnet peber. Husk at gennemstege fjerkræ.
  3. Kog samtidig pastapennene i letsaltet vand - se kogetiden på pakken. Når pastaen er kogt al dente - altså med lidt bid, hælder du straks et par glas koldt vand i gryden, og sætter den væk fra blusset.
  4. Skyl den blandede salat grundigt, og kom den i en stor skål.
  5. Skær tomaterne i halve, og kom dem ligeledes op i skålen sammen med majs.
  6. Hæld vandet fra pastaen, og vend dem forsigtigt i salaten.
  7. Kyllingekødet skæres i grove tern, puttes i salaten, som du nu vender forsigtigt rundt. Brug gerne bare hænderne.
  8. Slut af med at hælde lidt olivenolie og eventuelt en smule balsamico over din kyllingesalat med pasta.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Servér eventuelt salaten med sprøde flutes eller et rigtig godt brød.

Hjemmebagte grove flutes med hvidløg
Hvidløgsflutes med grahamsmel. Her er opskriften på sprøde og hjemmebagte grove flutes med hvidløg, som er nemme at lave.
Se opskriften her
Hjemmebagte grove flutes med hvidløg, der bliver meget sprøde og lækre. Brødene bages med lidt grahamsmel, hvilket giver dem en super god smag. Foto: Madensverden.dk.
Italiensk focaccia brød
Focaccia er et lækkert madbrød med olivenolie, flagesalt og frisk rosmarin. Det italienske brød bages i form og er nemt at lave i ovnen.
Se opskriften her
Billede af italiensk focaccia brød.
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af teriyaki laks.
    Teriyaki laks (nem laks med teriyaki og sesam)
  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required