• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Kyllingesalat med pasta, bacon og blandet salat

Kyllingesalat med pasta, bacon og blandet salat

Kyllingesalat med pasta er sund mad, der er hurtig at lave. Foto: Guffeliguf.dk.
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
4
SHARES
FacebookMessenger4PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 28. januar 2021 - Udgivet: 26. april 2016

Lækker kyllingesalat med pasta, en sprødristet bacon og en blandet salat. God og sund mad på en travl hverdag, som du kan lave på 20 minutter.

Kyllingesalat med pasta kan varieres i det uendelige. Her har jeg anvendt en blandt Napolitana salat, som du blandt andet kan købe i SuperBrugsen, men du kan også bare bruge en anden salat.

Kyllingen kan udskiftes med kalkun, og du kan vælge, hvilke grøntsager du ellers vil bruge.

Så kyllingesalaten er også en god måde at få ryddet lidt op i køleskabet på.

Opskrift på kyllingesalat med pasta

Kyllingesalat med pasta er sund mad, der er hurtig at lave. Foto: Guffeliguf.dk.
Holger Rørby Madsen

Kyllingesalat med pasta, bacon og blandet salat

5 fra 1 stemme
Lækker kyllingesalat med pasta, en sprødristet bacon og en blandet salat. God og sund mad på en travl hverdag, som du kan lave på 20 minutter.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Frokost
Køkken: Dansk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 300 g kyllingebryst
  • 400 g pastaskruer
  • 1 dåse majs
  • 50 g Napolitana grøn salatblanding
  • 200 g San Marzano tomater
  • 150 g bacon i skiver
  • olivenolie

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at varme en pande op, og steg så baconskiverne sprøde. Den bedste smag får du ved at købe et stykke tørsaltet bacon, og skære den i tynde skiver. Men du kan selvfølgelig også købe de færdige baconskiver, som dog ofte er pumpet rigeligt med vand.
  2. Læg baconskiverne på et stykke køkkenrulle, og steg nu kyllingebrystfileterne cirka fem minutter på hver side. Krydr med salt og friskkværnet peber. Husk at gennemstege fjerkræ.
  3. Kog samtidig pastapennene i letsaltet vand - se kogetiden på pakken. Når pastaen er kogt al dente - altså med lidt bid, hælder du straks et par glas koldt vand i gryden, og sætter den væk fra blusset.
  4. Skyl den blandede salat grundigt, og kom den i en stor skål.
  5. Skær tomaterne i halve, og kom dem ligeledes op i skålen sammen med majs.
  6. Hæld vandet fra pastaen, og vend dem forsigtigt i salaten.
  7. Kyllingekødet skæres i grove tern, puttes i salaten, som du nu vender forsigtigt rundt. Brug gerne bare hænderne.
  8. Slut af med at hælde lidt olivenolie og eventuelt en smule balsamico over din kyllingesalat med pasta.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Servér eventuelt salaten med sprøde flutes eller et rigtig godt brød.

Hjemmebagte grove flutes med hvidløg

5 fra 4 stemmer
Hvidløgsflutes med grahamsmel. Her er opskriften på sprøde og hjemmebagte grove flutes med hvidløg, som er nemme at lave.
Gå til opskrift
Hjemmebagte grove flutes med hvidløg, der bliver meget sprøde og lækre. Brødene bages med lidt grahamsmel, hvilket giver dem en super god smag. Foto: Madensverden.dk.

Italiensk focaccia brød

4.7 fra 136 stemmer
Focaccia er et lækkert madbrød med olivenolie, flagesalt og frisk rosmarin. Det italienske brød bages i form og er nemt at lave i ovnen.
Gå til opskrift
billede med italiensk focaccia brød
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Sæson i juli

Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Billede af Vining bøfgryde.

Viking bøfgryde - gryderet med oksesauté

Forsiden lige nu

sommerpande med kylling og kål
Sommerpande med kylling og kål→ Se opskriften
billede med squashfrikadeller
Squashfrikadeller - vegetariske deller med squash→ Se opskriften
Billede til mukimame med bulgur.
Mukimame med bulgur, bønner og vinaigrette→ Se opskriften
Sæson i juli
Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager→ Se opskriften
billederesultat for wraps med kylling
Nemme wraps med kylling og spidskål→ Se opskriften
Kyllingeret med ris i ovn
Kyllingeret med ris i ovn→ Se opskriften
Madplan uge 27
Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter→ Se opskriften
kartoffelsalat med soltørrede tomater
Kartoffelsalat med soltørrede tomater og gul peberfrugt→ Se opskriften
kyllingesatay spyd
Kyllingesatay - marinerede kyllingespyd til ovn eller grill→ Se opskriften
Billede med sort peber.
Peber - fakta og viden om sort, hvid og grøn peber→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required