• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Kyllingelasagne med hakket kyllingekød og bechamelsauce

Kyllingelasagne med hakket kyllingekød og bechamelsauce

billederesultat for kyllingelasagne
Hjemmelavet kyllingelasagne lavet af hakket kyllingekød, en hvid bechamelsauce og frisk spinat. Sundt og dejligt. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  15. marts 2025 - Udgivet:  30. oktober 2020

Del gerne:
194
SHARES
FacebookMessenger194PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Se hvordan du laver en god kyllingelasagne med hakket kyllingekød og bechamelsovs, der er tilsat spinat. Lasagnen er sund og velsmagende.
  2. Opskrift på nem kyllingelasagne
  3. Kyllingelasagne med hakket kyllingekød og bechamelsauce
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips
Gå til opskrift

Se hvordan du laver en god kyllingelasagne med hakket kyllingekød og bechamelsovs, der er tilsat spinat. Lasagnen er sund og velsmagende.

Denne kyllingelasagne med hakket kyllingekød er med en lækker hvid bechamelsovs og frisk spinat, og så har jeg også tilsat revne gulerødder.

Det er en både sund og nem lasagne med kylling, som hele familien vil elske.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Se også mine opskrifter på:

  • Lasagne bolognese
  • Spinatlasagne
  • Nem vegetar lasagne

Opskrift på nem kyllingelasagne

billederesultat for kyllingelasagne

Kyllingelasagne med hakket kyllingekød og bechamelsauce

Se hvordan du laver en god kyllingelasagne med hakket kyllingekød og bechamelsovs, der er tilsat spinat. Lasagnen er sund og velsmagende.
Bedømmelse
4.6 fra 44 stemmer
RetPasta
Arbejdstid: 20 minutter minutter
Tilberedning: 30 minutter minutter
Samlet tid: 50 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 400 g hakket kylling
  • 1 bundt forårsløg - i tynde skiver
  • 2 fed hvidløg - finthakkede
  • 3 gulerødder - groftrevne
  • 2 spsk balsamico
  • olivenolie - til stegning
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 100 g tomatpasta
  • 2 dl hønsefond
  • 2 tsk oregano - tørret

Til bechamelsovs

  • 2 spsk smør
  • 2 spsk hvedemel
  • 5 dl mælk
  • salt og friskkværnet peber

Desuden anvendes

  • 100 g spinat - frisk
  • 10-12 pastaplader - tørrede
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Fremgangsmåde

  • I en stor sauterpande svitser du forårsløg og hvidløg i lidt olivenolie. Gør det ved middel varme, så løgene ikke tager farve.
  • Kom så det hakkede kyllingekød ved sammen med balsamico, og lad det svitse med i fem minutter.
  • Så tilsætter du hønsefond sammen med hakkede tomater, tomatpasta, revne gulerødder og oregano. Lad det stå og simre i fem minutter mere.
  • Imens laver du en hvid bechamelsovs. Smelt et par spiseskefulde smør i en kasserolle, og når det er brust af, kommer du to spiseskefulde hvedemel i.
  • Pisk det rundt med et piskeris, og pisk nu gradvist mælken ud i sovsen. Tilsæt mælken lidt ad gangen, så er det nemmest at piske en bechamelsauce fri for klumper. Smag til med salt, friskkværnet peber og lidt revet muskatnød. Lad bechamelsovsen simre i fem minutter, så du får kogt smagen af mel væk. Der kan også smages til med lidt citronsaft og sukker.
  • Skyl de friske spinatblade grundigt, og slyng dem tørre. Eller køb en spinat, der allerede er skyllet og tør - det er nemmere.
  • Så skal din kyllingelasagne samles. I et ildfast fad lægger du først et lag kødsovs, så pastaplader, hvid bechamelsauce og halvdelen af spinatbladene.
  • Så et nyt lag kødsovs, lasagneplader, hvid bechamelsovs og spinat.
  • Slut af med pastaplader og et lag kødsovs øverst. Drys lidt tørret oregano på til sidst.
  • Bag nu din kyllingelasagne i ovnen ved 200 grader varmluft - den skal have cirka 30 minutter.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
703
% Daglig værdi*
Fedt
 
24
g
37
%
Mættet fedt
 
9
g
56
%
Transfedt
 
0.3
g
Flerumættet fedt
 
3
g
Enkelumættet fedt
 
9
g
Kolesterol
 
193
mg
64
%
Natrium
 
1346
mg
59
%
Kalium
 
1723
mg
49
%
Kulhydrater
 
86
g
29
%
Kostfibre
 
5
g
21
%
Sukker
 
16
g
18
%
Protein
 
38
g
76
%
Vitamin A
 
11082
IU
222
%
Vitamin C
 
28
mg
34
%
Calcium
 
291
mg
29
%
Jern
 
8
mg
44
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Tag din kyllingelasagne ud, og lad den gerne hvile ti minutter inder servering.

Så når den at samle sig - og ingen brænder sig på maden.

Servér gerne lasagnen med hjemmebagte ciabattebrød og en grøn salat.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Britt

    juli 14, 2024 at 5:14 pm

    Den er super let at lave og dufter skønt. Og smagen er lækker og let. Tak for opskriften. Den bliver nok en favorit for både min månd og jeg.

    Svar
  2. Anne Birgitte Nielsen

    november 22, 2023 at 7:34 am

    Hej Holger
    Opskriften ser rigtig god ud, og tænker at lave ekstra portion til fryseren
    Kan man fryse lasagnen inden den bliver bagt?
    Tænker den vil være friskere nybagt end opvarmet
    På forhånd tak for svar 🙂
    Anne Birgitte

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      november 22, 2023 at 8:35 am

      Hej Anne Birgitte
      Det kan du sagtens - og du kan faktisk gøre begge dele med et godt resultat. Altså fryse kyllingelasagnen før eller efter tilberedning.
      God fornøjelse.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  3. Johan

    marts 20, 2021 at 9:03 am

    Smager fantastisk godt

    Svar
    • Helle

      september 28, 2022 at 1:34 pm

      kan man lave den dagen før og så varme den dagen efter ?

      Svar
      • Holger Rørby Madsen

        september 28, 2022 at 4:00 pm

        Hej Helle
        Det kan du tro - det kan du sagtens 🙂
        Alt det bedste
        Holger

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Billede med nikujaga.

Nikujaga - opskrift på en populær japansk gryderet

Billede med havkat.

Havkat - fakta og anvendelse af koteletfisk

Billede med champagne.

Champagne - hvad er det? Og hvad er forskellen?

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer og gem dine favoritter - bliv medlem af Madens Verden nu
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required