• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Airfryer › Kyllingelår i airfryer

Kyllingelår i airfryer

kyllingelår i airfryer
4.8 fra 12 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
574
SHARES
FacebookMessenger574PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  9. marts 2024 - Udgivet:  1. juni 2023

Sådan laver du sprøde og nemme kyllingelår i airfryer. Den perfekte opskrift på kyllingelår med marinade, der nemt steges i airfryeren.

Kyllingelår i airfryer er en populær ret, som nærmest allerede er blevet en klassiker.

Her får du min opskrift, hvor kyllingelårene smøres med en lækker marinade, som du nemt rører sammen.

Se også: Er Airfryer billigere i strøm end ovn?

Du skal bruge otte kyllingeunderlår, hvor der er beregnet to til hver person. Er I meget sultne kan der laves flere, men så skal du lave dem i to hold.

Her kan der lægges sølvpapir over det første hold kyllingelår, så de holdes lune mens du tilbereder resten.

Bruger du frosne kyllingelår skal de have lidt længere tid i airfryeren.

Opskrift på nemme kyllingelår i airfryer

kyllingelår i airfryer
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Kyllingelår i airfryer - nem opskrift

4.84 fra 12 stemmer
Sådan laver du sprøde og nemme kyllingelår i airfryer. Den perfekte opskrift på kyllingelår med marinade, der nemt steges i airfryeren.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 25 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Airfryer
Køkken: Dansk
Kalorier: 572
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 8 kyllingelår - underlår
  • 1 spsk tomatketchup
  • 1 spsk soja
  • 1 spsk akaciehonning
  • 1 spsk olivenolie
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Til kyllingelår i Airfryer starter du med, at lægge 8 kyllingelår på risten i din Airfryer. Jeg bruger en Philips XXL Airfryer, hvor jeg har plads til otte stk. Fordel lårene godt på risten.
  2. Luk skuffen, og steg nu kyllingelårene i 20 minutter ved 180 grader.
  3. Imens rører du 1 spsk tomatketchup sammen med 1 spsk soja, 1 spsk akaciehonning og 1 spsk olivenolie til en lækker marinade.
  4. Efter de 20 minutter pensles kyllingelårene med marinaden. Krydr også med salt og friskkværnet peber.
  5. Luk skuffen til, og giv nu kyllingelårene yderligere 5 minutter ved 180 grader, og nu er de helt perfekte.

Næringsindhold

Kalorier: 572kcalKulhydrater: 3gProtein: 43gFedt: 42gMættet fedt: 11gFlerumættet fedt: 9gEnkelumættet fedt: 18gTransfedt: 0.2gKolesterol: 240mgNatrium: 1083mgKalium: 544mgKostfibre: 0.1gSukker: 2gVitamin A: 256IUVitamin C: 1mgCalcium: 25mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

De sprøde kyllingelår i Airfryer kan serveres straks, men de er altså varme. Så pas på du ikke brænder dig på marinade og kød.

Du kan også lade kyllingelårene hvile 10 minutter inden servering.

Kan serveres sammen med timiankartofler og en sund råkostsalat.

Se også: Bacon i Airfryer - sprøde baconskiver på 10 min.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Ole Mortensen

    juni 25, 2024 at 2:23 pm

    Lækkert

    Svar
  2. Emil Hansen

    januar 29, 2024 at 4:41 pm

    Virkelig lækker opskrift. Meget simpelt. Kan varmt anbefales.

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      januar 29, 2024 at 4:49 pm

      Hej Emil
      Mange tak - det er jeg glad for at høre. Og indimellem må det altså gerne være simpelt i airfryeren 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  3. EVA AMSTRUP

    oktober 07, 2023 at 12:44 pm

    Hej Holger , vil lige høre dig ad om den air fryer du har er rigtig god , for det er jo en hel jungle at vælge imellem der er på markedet. og jeg ønsker en der er god og enkel ikke for meget med indstillinger . mvh Eva Amstrup

    Svar
  4. Chris

    juni 17, 2023 at 9:10 am

    Giver du hverken marinade eller krydderier til kyllingelårene før de første 20 min. stegning? Så ligger den krydrede smag jo kun som en tynd skal omkring en meget fersk kyllingesmag?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      juni 17, 2023 at 12:11 pm

      Hej Chris
      Du kan sagtens pensle fra starten, men jeg synes de smager lige så godt sådan her. Har testet begge dele.
      Ved at vente med marinaden får du til gengæld en mere "stegt" smag i kødet.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Forsiden lige nu

Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften
billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required