Her får du min opskrift på kyllingeburger med champignon a la creme. En nem burger med stegt kylling, spidskål og flødestuvede champignon.
Kyllingeburger med champignon a la creme er en fantastisk lækker burger, der smager himmelsk godt.
Her får du en nem burger med stegt kyllingebryst og flødestuvet champignon, og det er altså en perfekt kombi. Opskriften er beregnet til fire personer.
Opskrift på kyllingeburger med champignon a la creme
Få tilsendt opskriften på mail
Ingredienser
- 4 kyllingebrystfileter
- olivenolie - til stegning
- 250 gram champignon - i mindre stykker
- 2 deciliter fløde - eller madlavningsfløde
- 2 spiseskefulde timian - frisk, hakket
- 1 citron
- salt og friskkværnet peber
- 1 spidskål - meget fintsnittet
- 4 spiseskefulde mayonnaise
- 2 teskefulde sennep
- 4 burgerboller
Sådan gør du
- Til kyllingeburger med champignon a la creme starter du med, at banke kyllingefileterne lidt flade. Læg dem evt. mellem to fryseposer, og bank dem let med en kagerulle eller lignende.
- Steg kyllingefileterne møre ved en god varme i lidt olie på panden. Brun dem først uden olie, hvorefter der kommes en lille smule olie ved og de steges færdige. Stegetiden er ca. 4 minutter på hver side. Krydres med salt og peber og tages til side.
- Svits champignon ved en god varme i lidt olie, og tilsæt fløde eller madlavningsfløde. Lad det creme lidt. Smag til med lidt friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.
- Lun burgerbollerne og snit spidskål fint. Rør mayonnaise sammen med sennep.
- Smør under og overboller med sennepsmayo, og læg fintsnittet spidskål på bunden.
- Top med et stykke stegt kyllingebryst og champignon a la creme. Slut af med overbollen.
Næringsindhold
Tips
Kyllingeburger med champignon a la creme serveres straks, og eventuelt sammen med hjemmelavede pommes frites.
Spidskål kan sagtens udskiftes med en mere almindelig salat. Velbekomme.
Se også mine opskrifter på:
Del dine ideer og tanker med os andre her: