Her får du en nem opskrift på kylling med soja. Det er en komplet ret med mad i fad, inkl. kartofler, broccoli og tomater. Nem aftensmad.
Jeg holder meget af kylling med soja, og her får du en lækker opskrift på sojakylling i fad.
Du skal bruge kyllingebryst filet, der marineres i en nem sojamarinade, hvor efter retten tilberedes i et fad i ovnen.
Inklusiv kartofler, broccoli og tomater, så det er en nem hverdagsret til aftensmad.
Se også disse opskrifter:
Opskrift på kylling med soja
Kylling med soja
Ingredienser
Sojamarinade
- 75 g soja
- 5 spsk honning
- 1 spsk balsamico
- 2 spsk olivenolie
- 2 tsk ingefær - stødt
- 2 tsk hvidløgspulver
Kylling
- 500 g kyllingebryst - i ca. 1,5 cm. tykke skiver
Desuden anvendes
- 500 g kartofler - små, med skræl
- olivenolie
- 500 g broccoli - frisk eller frossen
- 200 g tomater - små
- salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
- Start med at røre alle ingredienserne til din sojamarinade sammen. Rør marinaden blank.
- Kylling skæres i skiver, som vendes i sojamarinaden. Lad den trække mens kartoflerne er i ovnen. Du kan også lave den tidligere, og lade din kylling med soja trække nogle timer i køleskabet.
- Kom kartoflerne i et ildfast fad eller en bradepande, og vend dem med en god sjat olivenolie og salt.
- Bag kartoflerne i 15 minutter.
- Broccoli skæres i passende buketter, og tomaterne skylles. De skal anvendes hele.
- Efter de 15 minutter tages fadet med kartoflerne ud af ovnen, og du kommer broccolibuketter og tomater i fadet sammen med kylling og sojamarinaden. Vendes rundt og krydres med lidt salt og friskkværnet peber.
- Stil fadet tilbage i ovnen, hvor det nu skal have yderligere 25-30 minutter indtil kyllingekødet er gennemstegt.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Kylling med soja og grøntsager serveres straks - gerne sammen med et stykke hjemmebagt brød.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: