• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Kylling med ris - opskrift på nem sammenkogt gryderet

Kylling med ris - opskrift på nem sammenkogt gryderet

billederesultat for kylling med ris
4.9 fra 7 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
62
SHARES
FacebookMessenger62PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  19. september 2023 - Udgivet:  26. november 2020

Kylling med ris er en god opskrift på en sammenkogt ret. Den er nem at lave med masser af grøntsager, og god som aftensmad på travle dage.

Her får du min opskrift på kylling med ris, der er en nem og lækker sammenkogt gryderet.

Retten er nem at lave og indeholder en del grøntsager, og derfor er den perfekt som nem aftensmad på de dage, hvor der måske ikke er så meget tid til madlavningen.

Kylling med ris laves med brystfileter, som skæres ud i tern, og derfor er det en sammenkogt ret, som det er nemt at lave.

Gryderetten er ikke stærk, men du kan justere styrken med mere paprika - eller endda lidt chili, hvis du ønsker den kradser lidt.

Og ellers er det altså en gryderet, som ungerne også vil elske.

Opskriften er beregnet som hovedret til fire personer. Rester stilles straks på køl, og er god som restemad dagen derpå.

Opskrift på kylling med ris

billederesultat for kylling med ris
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Kylling med ris - opskrift på nem sammenkogt gryderet

4.86 fra 7 stemmer
Kylling med ris er en god opskrift på en sammenkogt ret. Den er nem at lave med masser af grøntsager, og god som aftensmad på travle dage.
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 35 minutter min
Antal: 4
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 200
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 150 g bacon - i tern
  • 400 g kyllingebryst
  • 1 bundt forårsløg
  • 3 tsk paprika
  • 350 g gulerødder - i tern
  • 2 røde peberfrugter - i tern
  • 5 dl vand
  • 1 bouillonterning
  • 2 dl madlavningsfløde
  • 3 pølser - wienerpølser
  • 1 potte persille
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Bacontern steges næsten sprøde i en gryde ved middel varme.
  2. Kyllingefileterne skæres ud i mindre tern, der kommes ned til baconen og steges med i cirka fem minutter. Røres rundt undervejs så kødet ikke brænder på.
  3. Snit et bundt forårsløg i cirka en centimeter tykke skiver og kom dem ved. Du kan også bruge et par skalotteløg til din kylling med ris. Tilsæt også tre teskefulde paprika - gerne med en god top på. Lad det lige svitse et minuts tid under omrøring.
  4. Kom så gulerødder og peberfrugter i tern ved sammen med vand og en bouillonterning. Lad det koge op, skru så ned og lad det simre i cirka 12 minutter.
  5. Sæt risene over og kog som anvist på pakken. Læs mere om kogning af ris her.
  6. Hæld madlavningfløden ved og kog videre i tre minutter, så den sammenkogte ret jævnes lidt.
  7. Pølserne skæres ud i mundrette stykker og varmes med til allersidst sammen med grofthakket persille.
  8. Smag godt til med salt og peber.

Næringsindhold

Kalorier: 200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Servering

Kylling med ris er en fantastisk gryderet, som serveres med kogte ris.

Pynt gerne med lidt finthakket persille, og servér eventuelt et godt stykke brød til.

Du kan eventuelt prøve at bage et af mine grydebrød til - det er verdens bedste brød.

Se også min opskrift på:

One pot kylling med ris - nem aftensmad

4.7 fra 124 stemmer
Min opskrift på en nem one pot kylling med ris som lækker aftensmad. Hele retten laves i en gryde med både kylling og de brune naturris.
Gå til opskrift
billederesultat for one pot kylling med ris

Kylling i karry

4.7 fra 228 stemmer
Nem og lækker opskrift på kylling i karry med ris. Skøn gryderet med kylling, karry, grøntsager og hønsefond - klar på under 25 minutter.
Gå til opskrift
billede med kylling i karry serveret med kogte ris og grøntsager

Risret med kylling og karry på 20 minutter

4.8 fra 76 stemmer
Her finder du en både nem, lækker og hurtig opskrift på risret med kylling og karry, der kan laves på 20 minutter. God ret til travle dage.
Gå til opskrift
billederesultat for risret med kylling
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sød kartoffelgryde.

Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Forsiden lige nu

mad på 30 minutter
Mad på 30 minutter (lækre retter på en halv time)→ Se opskriften
billede med simpel pastaret
Simpel pastaret - nem mad uden gryde og pande→ Se opskriften
billederesultat for æggewraps med laks og kylling
Æggewraps - skøn opskrift med laks eller kylling→ Se opskriften
billede med creme anglaise med jordbær
Creme Anglaise med jordbær (lækker vaniljecreme)→ Se opskriften
billede med grøn kartoffelsalat
Grøn kartoffelsalat med ærter og majs→ Se opskriften
vegetar kødsovs uden kød
Vegetar kødsovs: En lækker pastasauce uden kød→ Se opskriften
Hyldeblomst
Hyldeblomst - sommerlige opskrifter og fakta→ Se opskriften
torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé
Torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé→ Se opskriften
edamamesalat med tomat og dressing
Simpel edamamesalat med tomat og agurk→ Se opskriften
Billede resultat for jordbær parfait
Jordbær parfait - nem jordbæris uden ismaskine→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required