Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Kylling med ris - opskrift på nem sammenkogt gryderet

Kylling med ris - opskrift på nem sammenkogt gryderet

billederesultat for kylling med ris
4.9 fra 7 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
62
SHARES
FacebookMessenger62PinterestEmailSMS

Kylling med ris er en god opskrift på en sammenkogt ret. Den er nem at lave med masser af grøntsager, og god som aftensmad på travle dage.

Her får du min opskrift på kylling med ris, der er en nem og lækker sammenkogt gryderet.

Retten er nem at lave og indeholder en del grøntsager, og derfor er den perfekt som nem aftensmad på de dage, hvor der måske ikke er så meget tid til madlavningen.

Kylling med ris laves med brystfileter, som skæres ud i tern, og derfor er det en sammenkogt ret, som det er nemt at lave.

Gryderetten er ikke stærk, men du kan justere styrken med mere paprika - eller endda lidt chili, hvis du ønsker den kradser lidt.

Og ellers er det altså en gryderet, som ungerne også vil elske.

Opskriften er beregnet som hovedret til fire personer. Rester stilles straks på køl, og er god som restemad dagen derpå.

Opskrift på kylling med ris

Kylling med ris - opskrift på nem sammenkogt gryderet

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.9 fra 7 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 20 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 35 minutter min
Kylling med ris er en god opskrift på en sammenkogt ret. Den er nem at lave med masser af grøntsager, og god som aftensmad på travle dage.
Antal: 4
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 150 g bacon i tern
  • 400 g kyllingebryst
  • 1 bundt forårsløg
  • 3 tsk paprika
  • 350 g gulerødder i tern
  • 2 røde peberfrugter i tern
  • 5 dl vand
  • 1 bouillonterning
  • 2 dl madlavningsfløde
  • 3 pølser wienerpølser
  • 1 potte persille
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Bacontern steges næsten sprøde i en gryde ved middel varme.
  2. Kyllingefileterne skæres ud i mindre tern, der kommes ned til baconen og steges med i cirka fem minutter. Røres rundt undervejs så kødet ikke brænder på.
  3. Snit et bundt forårsløg i cirka en centimeter tykke skiver og kom dem ved. Du kan også bruge et par skalotteløg til din kylling med ris. Tilsæt også tre teskefulde paprika - gerne med en god top på. Lad det lige svitse et minuts tid under omrøring.
  4. Kom så gulerødder og peberfrugter i tern ved sammen med vand og en bouillonterning. Lad det koge op, skru så ned og lad det simre i cirka 12 minutter.
  5. Sæt risene over og kog som anvist på pakken. Læs mere om kogning af ris her.
  6. Hæld madlavningfløden ved og kog videre i tre minutter, så den sammenkogte ret jævnes lidt.
  7. Pølserne skæres ud i mundrette stykker og varmes med til allersidst sammen med grofthakket persille.
  8. Smag godt til med salt og peber.

Næringsindhold

Kalorier200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Servering

Kylling med ris er en fantastisk gryderet, som serveres med kogte ris.

Pynt gerne med lidt finthakket persille, og servér eventuelt et godt stykke brød til.

Du kan eventuelt prøve at bage et af mine grydebrød til - det er verdens bedste brød.

Se også min opskrift på:

One pot kylling med ris
Min opskrift på en nem one pot kylling med ris som lækker aftensmad. Hele retten laves i en gryde med både kylling og de brune naturris.
Se opskriften her
billederesultat for one pot kylling med ris
Kylling i karry
Nem og lækker opskrift på kylling i karry med ris. Skøn gryderet med kylling, karry, grøntsager og hønsefond - klar på under 25 minutter.
Se opskriften her
billede med kylling i karry serveret med kogte ris og grøntsager
Risret med kylling og karry på 20 minutter
Her finder du en både nem, lækker og hurtig opskrift på risret med kylling og karry, der kan laves på 20 minutter. God ret til travle dage.
Se opskriften her
billederesultat for risret med kylling
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required