Her får du en skøn opskrift på kylling med ost. Retten laves nemt i et fad sammen med bla. porre, bacon, fløde og lidt hvidvin.
Kylling med ost er en dejlig opskrift på hverdagsmad, der ikke tager ret lang tid at lave.
Samtidig skal du heller bruge ret mange ingredienser, da retten blot består af kyllingebryst, porre, bacon, hvidvin og fløde.
Dertil lidt revet ost, som kommes på kyllingefileterne de sidste fem minutter af tilberedningstiden.
Opskriften er beregnet til fire personer.
Opskrift på kylling med ost
Kylling med ost
Ingredienser
- 1 stor porre - eller to små
- 2 dl piskefløde - jeg brugte madlavningsfløde
- 150 g bacon - i tern
- 1 dl hvidvin
- salt og friskkværnet peber
- 500 g kyllingebryst
- ½ dl mozzarella - revet
Fremgangsmåde
- Rens porren og skær den i tynde skiver. Svits bacon på en tør pande.
- Tilsæt derefter porre og svits begge dele et par minutter.
- Tilsæt vin og fløde og kog blandingen sammen et par minutter. Smag til med salt og friskkværnet peber.
- Kom blandingen i bunden af et smurt ovnfast fad.
- Brun kyllingefileterne på begge sider og krydr dem med salt og friskkværnet peber.
- Læg dem ovenpå porre-/baconblandingen i fadet.
- Sæt fadet i en 220 grader varm ovn (almindelig over- og undervarme) i 20 minutter.
- Tag fadet ud og drys ost over. Stil fadet tilbage i ovnen, og giv din kylling med ost yderligere ca. 5 minutter.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Note
Kylling med ost serveres straks, og retten serveres med løse ris og grøntsager til.
Jeg synes dog også, at en lækker spidskålssalat er god til i stedet for grøntsager.
Vild med mad i fad? Så gå ikke glip af disse opskrifter:
Fad med kylling, ovnbagte kartofler og champignon flødesovs
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: