• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Kylling med gule peberfrugter og pasta

Kylling med gule peberfrugter og pasta

billederesultat for kylling med gule peberfrugter og pasta
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
4
SHARES
FacebookMessenger4PinterestEmailSMSSubscribe

Få min opskrift på kylling med gule peberfrugter. En populær ret fra det italienske køkken med kylling, peberfrugt og hakkede tomater.

Kylling med gule peberfrugter er en skøn og lækker ret, der serveres med pasta og evt. et stykke brød.

Den nemme kyllingeopskrift stammer fra Italien, og som så ofte med italienske retter, så er både ingredienslisten og fremgangsmåden ret simpel.

De gule peberfrugter skal dog lige steges af i ovnen først. Så får du nemlig både peberfrugter med masser af smag - men det er også meget nemmere at tage skindet af dem efter turen i ovnen.

Kylling med gule peberfrugter er en nem hverdagsret, som hele familien vil synes om.

Opskrift på kylling med gule peberfrugter

billederesultat for kylling med gule peberfrugter og pasta
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Kylling med gule peberfrugter og pasta

5 fra 1 stemme
Få min opskrift på kylling med gule peberfrugter. En populær ret fra det italienske køkken med kylling, peberfrugt og hakkede tomater.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
Antal: 4
Ret: Pasta
Køkken: Italiensk
Kalorier: 250
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 3 gule peberfrugter - i kvarte
  • Lidt olivenolie - til stegning
  • 1 stort rødløg - finthakket
  • 3 fed hvidløg
  • 500 g kyllingebryst - i mindre tern
  • 1 dl hvidvin - helst en tør hvidvin
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 dl vand
  • 1 bouillonterning - gerne hønsebouillon
  • 1 citron - lidt citronsaft
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 håndfuld persille - finthakket
  • 500 g pasta

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at tænde ovnen på 225 grader varmluft, og beklæd en bageplade med bagepapir.
  2. De gule peberfrugter gøres klar. Skær toppen af og fjern alle hinder og kerner. Del hver peberfrugt i kvarte og læg dem på bagepladen.
  3. Bag peberfrugter i ovnen i ca. 20 minutter, så skindet bliver mørkt og bobler op.
  4. Tag peberfrugterne ud, kom dem i en frysepose og læg dem på køl indtil de er kølet lidt af.
  5. Træk derefter skindet af peberfrugterne, smid skindet ud og skær peberfrugterne i strimler.
  6. Rødløg og hvidløg sauteres af på en varm pande i en lidt olie.
  7. Kyllingekødet afpudses og skæres i mindre tern, som steges med i 4-5 minutter på panden. Vendes jævnligt.
  8. Hæld hvidvin ved og lad det koge lidt ind. Husk godt med varme på kogepladen i denne fase.
  9. Tilsæt så de gule peberfrugter sammen med hakkede tomater, vand, bouillonterning og lidt citronsaft.
  10. Lad din kylling med gule peberfrugter simre i ca. 15 minutter.
  11. Imens koger du pasta som anvist på pakken.
  12. Smag kyllingeretten til med salt og friskkværnet peber - og vend finthakket persille i lige inden servering.

Næringsindhold

Kalorier: 250kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Kylling med gule peberfrugter serveres sammen med pasta som en skønt måltid til aftensmad.

Serveres evt. med et stykke italiensk ciabattabrød til.

Se også disse opskrifter med kylling:

Stegte ris med kylling og grøntsager til wok eller pande

4.9 fra 24 stemmer
Her er en nem opskrift på stegte ris med kylling, som enten laves på pande eller i en wok. Kan tilføjes forskellige slags grøntsager.
Gå til opskrift
billederesultat for stegte ris med kylling

Kylling med grønt og kartofler i fad

4.7 fra 7 stemmer
En nem og lækker ret - prøv denne opskrift på kylling med grønt og kartofler. Med en frisk creme fraiche dressing smager den skønt!
Gå til opskrift
Kylling med grønt og kartofler er super nem at lave. Alt kommes i et fad og bages på en gang i ovnen. Foto: Charlotte Mithril / Madensverden.dk

Kyllingefad med ost og bacon til hverdag og gæst

4.9 fra 38 stemmer
Her får du en opskrift på lækker kyllingefad med ost og bacon. En himmelsk god ret med kylling, der laves i et fad. Super god aftensmad.
Gå til opskrift
billederesultat for kyllingefad med ost og bacon
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 25

Ugens madplan uge 25 med lækre sommerretter

billede med guf guf kage

Guf guf kage - nem opskrift på bradepandekage med kokos

Billede af ribsteaks med marinerede grøntsager.

Ribsteaks i ovn med marinerede grøntsager

Bobler

Ugens vine, uge 24 med bobler og brus til studenter og fester

Uge24-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 24: Ugens bedste vine til sol og studenter!

Billede af lammekoeteletter.

Lammekoteletter med hvidløg og rosmarin

Forsiden lige nu

Billede af ribsteaks med marinerede grøntsager.
Ribsteaks i ovn med marinerede grøntsager→ Se opskriften
Billed resultat for mini pavlova md jordbær
Mini pavlova med jordbær og flødeskum→ Se opskriften
Billede af lammekoeteletter.
Lammekoteletter med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Sådan ser de færdige kartofler med smeltet smør og persille ud. Og det ligner vaskeægte dansk sommermad, når den er allerbedst. Kartoflerne er perfekte som tilbehør til alt fra frikadeller til stegt rødspætte og stegt flæsk. Foto: Madensverden.dk.
Kartofler med smeltet smør og persille→ Se opskriften
peberfrugtsalat
Italiensk peberfrugtsalat med pinjekerner→ Se opskriften
Madplan uge 25
Ugens madplan uge 25 med lækre sommerretter→ Se opskriften
italiensk bøf
Italiensk bøf→ Se opskriften
billede med et stykke gateau marcel kage
Gateau Marcel - nem og lækker opskrift på glutenfri kage→ Se opskriften
billede med svinemørbrad
Svinemørbrad på grill (med stegetid og kernetemperatur)→ Se opskriften
billede med smørstegte kartofler
Smørstegte kartofler→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required