Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Kylling med gule peberfrugter og pasta

Kylling med gule peberfrugter og pasta

billederesultat for kylling med gule peberfrugter og pasta
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
4
SHARES
FacebookMessenger4PinterestEmailSMS

Få min opskrift på kylling med gule peberfrugter. En populær ret fra det italienske køkken med kylling, peberfrugt og hakkede tomater.

Kylling med gule peberfrugter er en skøn og lækker ret, der serveres med pasta og evt. et stykke brød.

Den nemme kyllingeopskrift stammer fra Italien, og som så ofte med italienske retter, så er både ingredienslisten og fremgangsmåden ret simpel.

De gule peberfrugter skal dog lige steges af i ovnen først. Så får du nemlig både peberfrugter med masser af smag - men det er også meget nemmere at tage skindet af dem efter turen i ovnen.

Kylling med gule peberfrugter er en nem hverdagsret, som hele familien vil synes om.

Opskrift på kylling med gule peberfrugter

Kylling med gule peberfrugter og pasta

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 30 minutter min
Samlet tid: 45 minutter min
Få min opskrift på kylling med gule peberfrugter. En populær ret fra det italienske køkken med kylling, peberfrugt og hakkede tomater.
Antal: 4
Ret: Pasta
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 3 gule peberfrugter i kvarte
  • Lidt olivenolie til stegning
  • 1 stort rødløg finthakket
  • 3 fed hvidløg
  • 500 g kyllingebryst i mindre tern
  • 1 dl hvidvin helst en tør hvidvin
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 dl vand
  • 1 bouillonterning gerne hønsebouillon
  • 1 citron lidt citronsaft
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 håndfuld persille finthakket
  • 500 g pasta

Fremgangsmåde

  1. Start med at tænde ovnen på 225 grader varmluft, og beklæd en bageplade med bagepapir.
  2. De gule peberfrugter gøres klar. Skær toppen af og fjern alle hinder og kerner. Del hver peberfrugt i kvarte og læg dem på bagepladen.
  3. Bag peberfrugter i ovnen i ca. 20 minutter, så skindet bliver mørkt og bobler op.
  4. Tag peberfrugterne ud, kom dem i en frysepose og læg dem på køl indtil de er kølet lidt af.
  5. Træk derefter skindet af peberfrugterne, smid skindet ud og skær peberfrugterne i strimler.
  6. Rødløg og hvidløg sauteres af på en varm pande i en lidt olie.
  7. Kyllingekødet afpudses og skæres i mindre tern, som steges med i 4-5 minutter på panden. Vendes jævnligt.
  8. Hæld hvidvin ved og lad det koge lidt ind. Husk godt med varme på kogepladen i denne fase.
  9. Tilsæt så de gule peberfrugter sammen med hakkede tomater, vand, bouillonterning og lidt citronsaft.
  10. Lad din kylling med gule peberfrugter simre i ca. 15 minutter.
  11. Imens koger du pasta som anvist på pakken.
  12. Smag kyllingeretten til med salt og friskkværnet peber - og vend finthakket persille i lige inden servering.

Næringsindhold

Kalorier250kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Kylling med gule peberfrugter serveres sammen med pasta som en skønt måltid til aftensmad.

Serveres evt. med et stykke italiensk ciabattabrød til.

Se også disse opskrifter med kylling:

Stegte ris med kylling og grøntsager til wok eller pande
Her er en nem opskrift på stegte ris med kylling, som enten laves på pande eller i en wok. Kan tilføjes forskellige slags grøntsager.
Se opskriften her
billederesultat for stegte ris med kylling
Kylling med grønt og kartofler i fad
En nem og lækker ret - prøv denne opskrift på kylling med grønt og kartofler. Med en frisk creme fraiche dressing smager den skønt!
Se opskriften her
Kylling med grønt og kartofler er super nem at lave. Alt kommes i et fad og bages på en gang i ovnen. Foto: Charlotte Mithril / Madensverden.dk
Kyllingefad med ost og bacon til hverdag og gæst
Her får du en opskrift på lækker kyllingefad med ost og bacon. En himmelsk god ret med kylling, der laves i et fad. Super god aftensmad.
Se opskriften her
billederesultat for kyllingefad med ost og bacon
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required