• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Kylling med Dolmio, pasta og bacon i fad

Kylling med Dolmio, pasta og bacon i fad

Kylling med Dolmio, pasta og bacon i fad
4.8 fra 8 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
54
SHARES
FacebookMessenger54PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  24. juni 2023 - Udgivet:  8. juni 2021

Her får du min opskrift på kylling med Dolmio, pasta og bacon, og hele retten laves nemt i et fad. En god opskrift med Dolmio pastasauce.

Kylling med Dolmio, pasta og bacon er en skøn opskrift med mad i fad, som hele familien vil synes om.

Flere brugere har spurgt efter opskrifter, hvor de kan bruge Dolmio pastasauce, og derfor har jeg lavet denne opskrift, som jeg håber du kan lide.

Det er en nem pastaret med kylling, bacon og et glas Dolmio, og mens retten tilberedes færdig i ovnen, kan du nå at rydde køkkenet. Det er da smart.

Opskriften er beregnet som hovedret til fire personer.

Opskrift på kylling med Dolmio

Kylling med Dolmio, pasta og bacon i fad
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Kylling med Dolmio, pasta og bacon i fad

4.75 fra 8 stemmer
Her får du min opskrift på kylling med Dolmio, pasta og bacon, og hele retten laves nemt i et fad. En god opskrift med Dolmio pastasauce.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Pasta
Køkken: Dansk
Kalorier: 200
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 2 pakker bacon - i skiver, delt mindre stykker
  • 500 g kyllingebryst - skåret i mindre tern
  • 1 rødløg - finthakket
  • 1 rød peberfrugt - i mindre tern
  • 200 g ærter - gerne direkte fra frost
  • 1 glas Dolmio - 500 gram, Bolognese
  • 2 dl fløde - evt. madlavningsfløde
  • 2 tsk paprika
  • 2 tsk oregano - tørret
  • 1 citron - friskpresset citronsaft
  • salt og friskkværnet peber
  • 400 g pasta - evt. pastaskruer

Fremgangsmåde
 

  1. Tænd din ovn på 200 grader varmluft.
  2. Find en stor pande frem, og steg bacon i et par minutter. Tilsæt derefter kylling i tern, som steges med i yderligere fem minutter. Vendes ofte.
  3. Tilsæt rødløg sammen med peberfrugt og ærter, og lad det stege et minuts tid mere.
  4. Kom så Dolmio på panden, og kom fløden i det tomme glas, som rystes og hele indholdet kommes ligeledes i panden. Vend det hele rundt, og tilsæt paprika og oregano.
  5. Smag din kylling med Dolmio til med lidt friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.
  6. Kog pasta i saltet vand, men pastaen må gerne have en smule bid. Imens pastaen koges, skal indholdet i panden blot simre.
  7. Smør et ildfast fad med lidt olie, og kom den afdryppede pasta i. Dæk med indholdet fra panden.
  8. Nu skal din pastaret med kylling og Dolmio have cirka 10-12 minutter i ovnen.

Næringsindhold

Kalorier: 200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Note

Kylling med Dolmio, bacon og pasta serveres straks, og gerne sammen med et godt stykke brød.

Evt. noget hjemmebagt ciabatta brød, der er meget nem at bage.

Du kan også servere en lækker tomatsalat til.

Se mere indhold her:

  • Sovs - opskrift på alle de kendte sovse og saucer
  • Pebersauce til pasta (nem pastasauce)
  • Retter i fad: Her er 10 lækre og inspirerende opskrifter
  • Spidskål i fad med kylling og kartofler (nem aftensmad)
  • Bagt kylling med gulerødder og kartofler i fad
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 24

Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter

Billede af wokret med stangbønner.

Wokret med stangbønner og kylling

Billede af stangbønnner.

Stangbønner - sådan koger du de lange bønner perfekt

Billede af sød kartoffelgryde.

Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Forsiden lige nu

Madplan uge 24
Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter→ Se opskriften
10 retter med få ingredienser
10 retter med få ingredienser→ Se opskriften
billede med flødebollekage
Flødebollekage opskrift med makroner og jordbær→ Se opskriften
salat med paneret kylling
Salat med paneret kylling, ærter og asparges→ Se opskriften
billederesultat for mini grovflutes
Mini grovflutes - opskrift på nemme kuvertbrød→ Se opskriften
billede med hel kylling i kyllingeholder
Kylling i kyllingholder med grøntsager→ Se opskriften
billede med sommerlagkage med hindbær og jordbær
Sommerlagkage med flødecreme, hindbær og jordbær→ Se opskriften
Grillet Iberico Presa med hvidløg og rosmarin
Grillet Ibérico Presa med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Billede af sauce gribiche med grønne asparges.
Sauce gribiche med grønne asparges→ Se opskriften
billede med jordbær trifli opskrift
Jordbær trifli (nem trifli med jordbær og makroner)→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required