• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Kylling Kiev

Kylling Kiev

Kylling Kiev
4.8 fra 6 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
24
SHARES
FacebookMessenger24PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  21. april 2022 - Udgivet:  27. november 2021

Kylling Kiev har den lækreste sprøde overflade og et indre af smeltet smør, der vælter ud, når du skærer i den. Rigtig forkælelsesmad.

Kylling Kiev er en klassisk ret i det ukrainske køkken. Og man bliver glad i låget af at spise det.

Kyllingebryster rulles om et tykt lag persille- og hvidløgssmør, hvorefter de paneres, friteres og steges færdig i ovnen.

Når vi så skærer i den færdige kylling, løber det lækreste smørsovs ud. En herlig måde at tilberede kyllingebryst på for os, der er mere bange for tørt kød end for kalorier.

Opskrift på Kylling Kiev

Kylling Kiev
Karen SenecaKaren Seneca

Kylling Kiev

4.84 fra 6 stemmer
Kylling Kiev har den lækreste sprøde overflade og et indre af smeltet smør, der vælter ud, når du skærer i den. Rigtig forkælelsesmad.
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Frysetid 30 minutter min
Samlet tid 1 time t 10 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Russisk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 4 stk kyllingebryst - bankes ud med kødhammer el.lign.
  • 1 dl hvedemel
  • 1 stk æg - sammenpisket
  • 1 dl rasp
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 l raspolie
Kryddersmør
  • 80 g smør - blødt
  • 2-3 fed hvidløg
  • 1 håndfuld persille - hakket
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

Persillesmør
  1. Først laver du persillesmørret: Blend eller rør smør, presset hvidløgsfed og grofthakket persille sammen med salt og peber. Rul den ind i film som en pølse og kom det i fryseren.
Kylling Kiev
  1. Fjern skindet og vend kyllingebrysterne med skindsiden nedad.
  2. Kom et kyllingebryst mellem to lag husholdningsfilm og bank det fladt med en kagerulle eller en kødhammer. Kødet skal ikke være mere end et par cm. tykt.
  3. Drys med salt og peber.
  4. Placer en spsk. smør i midten og fold kyllingekødet rundt om smørret. Form en rulle, som du ruller ind i filmen. Du må godt trykke den godt sammen som en pølse. Gentag med de andre kyllingebryster. Frys ned i 30 minutter.
  5. Tænd ovnen på 200 grader. Nu hælder du mel i en skål, rasp i en anden og pisker et æg sammen i en tredje.
  6. Paner ved at vende kødrullerne godt i mel, kom dem derefter ned i det sammenpiskede æg og sørg for at få dækket rullerne med æg. Vend nu rullerne i rasp, så det dækker helt.
  7. Varm raspolie op i en gryde og friter kyllingestykkerne i fem minutter, så du får forseglet og brunet dem. Overfør dem nu til et ovnfast fad og steg dem videre i ovnen i 15 minutter.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Det er vigtigt at komme nok smør i kyllingebrysterne, da du ellers kan miste den smukke effekt af smørsovs, når du skærer Kylling Kiev ud.

Du kan bruge pankoraps til paneringen, hvis du ønsker større brødkrummer. Og så kan du i øvrigt lave dit eget rasp, hvis du har rester af brød.

Server med stegte kartofler eller en fyldig salat med quinoa eller bulgur.

Rulle til kylling kiev.
Her er kyllingekødet rullet rundt om det lækreste hvidløgssmør med masser af persille. Foto: Karen Seneca, Madensverden.dk.

Se flere gode opskrifter:

Tandoori kyllingespyd

Kylling nuggets

Fish and chips

Kyllingelår med ovnfritter

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Lotte Pedersen

    november 16, 2022 at 7:46 pm

    Smager meget godt

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 24

Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter

Billede af wokret med stangbønner.

Wokret med stangbønner og kylling

Billede af stangbønnner.

Stangbønner - sådan koger du de lange bønner perfekt

Billede af sød kartoffelgryde.

Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Forsiden lige nu

Madplan uge 24
Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter→ Se opskriften
10 retter med få ingredienser
10 retter med få ingredienser→ Se opskriften
billede med flødebollekage
Flødebollekage opskrift med makroner og jordbær→ Se opskriften
salat med paneret kylling
Salat med paneret kylling, ærter og asparges→ Se opskriften
billederesultat for mini grovflutes
Mini grovflutes - opskrift på nemme kuvertbrød→ Se opskriften
billede med hel kylling i kyllingeholder
Kylling i kyllingholder med grøntsager→ Se opskriften
billede med sommerlagkage med hindbær og jordbær
Sommerlagkage med flødecreme, hindbær og jordbær→ Se opskriften
Grillet Iberico Presa med hvidløg og rosmarin
Grillet Ibérico Presa med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Billede af sauce gribiche med grønne asparges.
Sauce gribiche med grønne asparges→ Se opskriften
billede med jordbær trifli opskrift
Jordbær trifli (nem trifli med jordbær og makroner)→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required