Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Kulmule med spinat

Kulmule med spinat, kartofler og svampe

kulmule med spinat, kartofler og svampe
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del og send:
Facebook13PinterestSMSEmailMessenger
13
DELINGER
Indhold
  • Kulmule med spinat
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på kulmule med spinat
  • Servering
  • Kommentarer

Kulmule med spinat

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 20 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 40 minutter min
Sådan laver du en lækker ret med kulmule, spinat, kartofler og svampe. Her får du en skøn hverdagsret med fisk, men den er også god som gæstemad.
Antal: 2 personer
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 400 g kulmule (med skind - men uden ben)
  • rapsolie (til stegning)
  • 400 g kartofler (i mindre tern)
  • 1 rødløg (hakket)
  • 250 g champignon (i kvarte)
  • 200 g spinat (frisk)
  • citronsaft (friskpresset)
  • 1 håndfuld persille (hakket)
  • salt og friskkværnet peber

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Del kulmulefileten i to lige store stykker og salt dem på begge sider. Skær gerne et ridser i skindet. Lad dem ligge mens du går i gang med grøntsagerne, som du klargør som beskrevet.
  2. Varm en stor pande op og kom kartofler på den sammen med lidt rapsolie. Steg nu kartoflerne i ca. 6-8 minutter, så de bliver næsten møre.
  3. Imens steges kulmulefileter i lidt rapsolie på en anden pande ved en god varme (7 på en skala fra 1-9). Lad panden blive gennemvarm. Læg fisken på med skindsiden nedad, og steg ca. 5-6 minutter, så du kan se kødet blive mere hvidt. Vend rundt og steg 2 minutter på den anden side. Krydr med salt og friskkværnet peber. Tag til side.
  4. Kom rødløg ved kartoflerne sammen med champignon og steg videre i 2-3 minutter. Tilsæt om nødvendigt lidt mere olie.
  5. Tilsæt så gradvist spinat, og den skal kun lige falde sammen på panden. Smag til med friskpresset citronsaft, salt og peber. Vend hakket persille i.

Næringsindhold

Kalorier494kcalKulhydrater48gProtein45gFedt15gMættet fedt2gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt10gNatrium1412mgKalium2627mgKostfibre9gSukker7gVitamin A9551IUVitamin C80mgCalcium225mgJern7mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Opskrift på kulmule med spinat

Kulmule med spinat, kartofler og og svampe er en lækker fiskeret, som de fleste vil elske, da den ikke smager grimt af fisk.

Jeg bruger benfri kulmulefileter med skind, som steges på skindsiden og til sidst et par minutter på den anden side. Nemt og godt.

Som tilbehør er der stegte kartofler med spinat og svampe, og her kan du bruge champignon, kantareller og andre svampe.

Du får en fantastisk nem og lækker hverdagsret med kulmule, men den er også god som gæstemad eller skøn mad i weekenden.

Bemærk: Opskriften er til to personer, men brug knapperne under Antal til at ændre det. Mængden af tilbehør kan varieres som man synes.

Se flere opskrifter:

  • Lyssej i fad med spidskål
  • Torsk med spinat
  • Stegning af kulmule
  • Fisk i fad med porrer og gulerødder

Servering

Her anrettes først grønstagerne i bunden af tallerknerne, og derpå lægges den stege kulmulefilet med skindet opad.

Pynt gerne med lidt hakket persille eller dild på toppen. Kan serveres med brød til. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    september 02, 2024 at 10:44 am

    Tak fordi du bruger opskriften og skriv gerne hvad du synes om den her.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af braiseret nakkefilet.
    Braiseret nakkefilet (kan laves i gryde eller ovn)
  • Billede af bondegryde.
    Bondegryde med kartofler, gulerødder og god sovs
  • Billede af rugmelstærte med kål.
    Rugmelstærte med masser af kål (sund, nem og uden kød)
  • Billede af kartoffelpizza hvid pizza.
    Kartoffelpizza (hvid pizza med kartofler og rosmarin)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required