• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Kulmule med blomkål i fløde

Kulmule med blomkål i fløde

kulmule med blomkål i fløde
Pandestegt kulmule smager helt fantastisk, og her er den serveres med blomkål, der er kogt i lidt fløde. Foto: Madensverden.dk.

Opdateret:  21. juni 2023 - Udgivet:  20. januar 2022

Del gerne:
175
SHARES
FacebookMessenger175PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Opskrift på skindstegt kulmule med blomkål i fløde. Fisken steges på skindsiden, vendes rundt til allersidst, og nydes med den lækre blomkål.
  2. Opskrift på skindstegt kulmule
  3. Kulmule med blomkål i fløde
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Noter
Gå til opskrift

Opskrift på skindstegt kulmule med blomkål i fløde. Fisken steges på skindsiden, vendes rundt til allersidst, og nydes med den lækre blomkål.

Skindstegt kulmule er en fantastisk omgang aftensmad, og så er det sund mad.

Denne fisk er en vidunderlig spisefisk, som smage godt. Den er god at stege med skindet på, da kødet ellers risikerer at falde fra hinanden. Præcist som med torsk.

Fisker er da også en del af torskefamilien, og smagen er mild og fin som med torsk.

Opskrift på skindstegt kulmule

kulmule med blomkål i fløde

Kulmule med blomkål i fløde

Opskrift på skindstegt kulmule med blomkål i fløde. Kulmule steges på skindsiden, vendes rundt til allersidst, og nydes med den lækre blomkål.
Bedømmelse
4.8 fra 4 stemmer
RetFisk
Arbejdstid: 15 minutter minutter
Tilberedning: 15 minutter minutter
Samlet tid: 30 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 600 g kulmule - filet i fire stykker
  • 1 rødløg
  • 1 blomkål
  • 2 dl fløde - el. cremefine
  • 1 bundt purløg
  • salt og friskkværnet peber
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Fremgangsmåde

  • Bed fiskehandleren om at skære kulmulefilet ud i fire portionsstykker, der gerne må veje op mod 150 gram stykket. Er de lidt mindre, går det også.
  • Smelt en god klat smør på en varm pande, og lad det brune af.
  • Læg så kulmulefileterne på panden med skindsiden nedad, og skru en smule ned for varmen, så de steger ved en middel varme.
  • Krydr med lidt salt og peber, og tryk eventuelt let ned på fileterne, så de ikke buler op.
  • Steg nu dine fileter af kulmule i cirka syv minutter, og de er ved at være klar, når kødet bliver mælkehvidt.
  • Her vendes de nu om, og steges 15 sekunder på kødsiden, inden de tages af og lægges på et anretningsfad. Krydr med en smule mere salt og peber på skindsiden.
  • Blomkål gøres klar. Fjern bladene og del blomkålen i kvarte. Skær stokken helt væk, og resten af blomkålen snittes i små tern/stykker.
  • Rødløg pilles og hakkes fint.
  • Smelt en klat smør på panden, og sauter rødløg i et par minutter. Kom blomkål på, og svits videre i et par minutter mere.
  • Tilsæt fløde, og lad det creme lidt lidt ind. Kom purløg ved og smag til med salt og peber. Blomkål i fløde skal have masser af bid, så steg den ikke for længe.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Noter

Server flødestuvet blomkål med skindstegt kulmule til en god, frisk salat, så har du et sundt måltid, hvor du får masser af vitaminer, proteiner og omega 3-fedtsyrer.

Se også mine opskrifter på:

Shrimp Scampi - pastaret med rejer

Dampet torsk i ovn med grøntsager

Skindstegt rødfisk

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Niels

    februar 08, 2023 at 6:44 pm

    Jeg var skeptisk, men virkelig lækker

    Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Billede med nikujaga.

Nikujaga - opskrift på en populær japansk gryderet

Billede med havkat.

Havkat - fakta og anvendelse af koteletfisk

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer og gem dine favoritter - bliv medlem af Madens Verden nu
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required