Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Kuller på pande med lækker sauce hollandaise

Kuller på pande med lækker sauce hollandaise

kuller på pande
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
7
SHARES
FacebookMessenger7PinterestEmailSMS

Dejlig fiskeret med kuller på pande, der blot skal steges i fem minutter. Kulleren er en fantastisk spisefisk, der er meget nem at tilberede.

Kuller på pande er klar på få minutter, og derfor er det meget nem aftensmad.

Den fortjener selvfølgelig følgeskab af en god og hjemmelavet sauce hollandaise, men du kan selvfølgelig servere dem som du synes.

Jeg vil dog gerne anbefale smørstegte skorzonerrødder til kulleren - det er fantastisk mad, også til gæster.

Kulleren som fisk minder meget om torsk, og er både lys og lidt løs i kødet.

Se også: Maskintorsk - lækkert torskefad med selleri

Tilberedningstiden er ganske kort, men husk at bede fiskehandleren fjerne alle ben langs ryggen på fisken.

Du kan stege den med eller uden skind. Her har jeg gjort det uden skindet, men det er faktisk nemmere, hvis køber fileter med skindet på.

Det holder nemlig kødet fast og sammen under turen på panden.

Og hvis du lige skal have lidt sjove fakta om kuller: Verdens største, fangede kuller havde en vægt på 17 kilo, så det var en stor kleppert.

Kuller hedder på engelsk haddock, på tysk er det en schellfisch, mens man i Frankrig kalder den en eglefin.

Opskrift på pandestegt kuller

Kuller på pande med lækker sauce hollandaise

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Samlet tid: 15 minutter min
Dejlig fiskeret med kuller på pande, der blot skal steges i fem minutter. Kulleren er en fantastisk spisefisk, der er meget nem at tilberede.
Antal: 4 personer
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 600 g kuller (uden ben og skind)
  • 2 spsk smør (og lidt olie, til stegning)
  • salt og friskkværnet peber
  • 4 kviste timian (til pynt)

Fremgangsmåde

  1. Skær kullerfileterne ud i passende portionsstykker, og tjek at der ikke er ben i fisken.
  2. Kom en god klat smør og lidt olivenolie på panden, og varm den op ved en god varme.
  3. Når smørret er brunet af, lægger du forsigtigt kullerfileterne på.
  4. Krydr med lidt salt og friskkværnet peber, og skru ned på middel varme.
  5. Nu skal fisken bare passe sig selv, mens den steger færdig i cirka 5 minutter.
  6. Kuller på pande er færdig når fisken er lys foroven. Oversteg aldrig fisk, da den så bliver kedelig og trist.
  7. Tag kullerfileterne af, og server straks. Pynt med friskplukket timian.

Næringsindhold

Kalorier137kcalKulhydrater0.2gProtein25gFedt4gMættet fedt2gFlerumættet fedt0.4gEnkelumættet fedt1gTransfedt0.1gKolesterol89mgNatrium923mgKalium436mgKostfibre0.1gSukker0.003gVitamin A220IUVitamin C2mgCalcium22mgJern0.4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Den pandestegte kuller serveres straks med det valgte tilbehør.

Som sagt er en hollandaise fremragende til fisken, men en purløfssovs er også fin. Velbekomme.

Se også: Fisk i fad med porrer og gulerødder

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri
  • Billede af Baligryde.
    Baligryde (gryderet med inspiration fra det indonesiske køkken)
  • Billede af rosmarinkylling.
    Rosmarinkylling (med lækre grøntsager tilberedt i fad)
  • Billede af kalkun tournedos.
    Kalkun tournedos (med knust kartoffel og pebersovs)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Du er endnu ikke medlem af Madens Verden...?

madens verden logo opskrifter på god mad

For blot 295 kroner for et helt år får du helt og aldeles adgang til alt indhold og alle funktioner på Madens Verden. Du slipper samtidig for annoncer, kan printe, gemme dine favoritter og se næringsindholdet i opskrifterne.

Samtidig bakker du som medlem op om Madens Verden og vores store madunivers, der giver dig masser af både nye og spændende retter, men også alle de kendte og populære klassikere.

Betalingen dækker et helt år frem, og vi har ingen bindingsperiode. Selve tilmeldingen tager få sekunder, da du blot skal indtaste din mailadresse og betale. Derefter kan du logge ind og få en endnu bedre oplevelse af Madens Verden.

På forhånd tak for din opbakning.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required