Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Sovs og sauce › Kryddersauce med estragon - perfekt sovs til bøf

Kryddersauce med estragon - perfekt sovs til bøf

kryddersauce med estragon
4.6 fra 14 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
3.5k
SHARES
FacebookMessenger3.5kPinterestEmailSMS

Denne kryddersauce med estragon er sublim til bøffer og andet oksekød. Det er en lækker sovs med en krydret smag, og her er min opskrift.

Kryddersauce med estragon er til dig, der elsker en god og krydret sovs til bøffen.

Den cremede og smagsfulde sauce laves blandt andet med både paprika og karry, og den er perfekt til en god bøf og andre udskæringer af oksekød.

Kryddersaucen kan selvfølgelig også bruges til kalvekød, og så er den rimelig nem at lave.

Opskrift på sovs til bøf

Kryddersauce med estragon - perfekt sovs til bøf

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.6 fra 14 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
Denne kryddersauce med estragon er sublim til bøffer og andet oksekød. Det er en lækker sovs med en krydret smag, og her er min opskrift.
Antal: 4
Ret: Sovs
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 2 skalotteløg finthakkede
  • 3 fed hvidløg finthakkede
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk karry
  • 1 potte estragon
  • 1 dl vand
  • 1 spsk tomatpasta
  • 2 spsk kalvefond koncentreret fra flaske
  • 1 spsk engelsk sauce
  • 2,5 dl fløde måske lidt mere
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Skalotteløg og hvidløg sauteres af i lidt olie i en lille gryde uden at tage farve.
  2. Tilsæt paprika og karry, og lad det svitse af. Hak lidt estragon og kom det ved.
  3. Kom så vand i gryden sammen med tomatpasta, kalvefond og engelsk sauce. Tilsæt også fløde. Jeg plejer at bruge en kvart deciliter fløde, men du kan udskifte den fede piskefløde med en mere mager madlavningsfløde.
  4. Lad nu din kryddersauce simre i ca. 10 minutter.
  5. Smag saucen til med salt og friskkværnet peber, og vend lidt finthakket estragon i lige inden servering.

Næringsindhold

Kalorier200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Kryddersauce med estragon er god til bøffer og andre stykker oksekød. Men prøv den også til svinekoteletter, hvor den bestemt også er passende.

Se også disse opskrifter på sauce:

Paprikasauce med bacon til kylling

Sådan laver du den bedste whiskysauce

Lav en bearnaise, der ikke skiller

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Bente Kristensen Andreasen skriver

    september 23, 2021 at 5:52 pm

    Rigtig lækker sovs, kan kun anbefales

    Svar
  2. SANNA skriver

    juli 24, 2021 at 2:43 pm

    DEJLIG OPSKRIFT, OGSÅ TIL WINERSNITELSE.

    Svar
  3. Isabella skriver

    marts 29, 2021 at 8:59 am

    Glæder jeg , mig til at prøve af 🙂

    Svar

Mere inspiration

  • billede med peberrodscreme peberodsdressing
    Peberrodscreme (den bedste opskrift på peberrodsdressing)
  • billede med sauce jus
    Sauce jus (nem opskrift på den klassiske au jus)
  • billede med pisket smør
    Pisket smør (sådan laver du luftigt smør som på restaurant)
  • billede med peberrodssauce
    Peberrodssauce (nem opskrift på sovs med peberrod)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter og modtage vort populære nyhedsbrev. Du går ikke glip af funktioner på Madens Verden.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Du kan også fortsætte gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required