• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Airfryer › Koteletter i airfryer

Koteletter i airfryer

koteletter i fad i airfryer
5 fra 11 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
468
SHARES
FacebookMessenger468PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  2. oktober 2024 - Udgivet:  4. oktober 2023

Indhold

  1. Her får du min fedtfattige opskrift på koteletter i airfryer, der nemt laves i et fad i airfryeren med bacon, champignon og en lækker sovs.
  2. Opskrift på koteletter i airfryer
  3. Koteletter i airfryer
  4. Servering

Her får du min fedtfattige opskrift på koteletter i airfryer, der nemt laves i et fad i airfryeren med bacon, champignon og en lækker sovs.

Koteletter i airfryer er nem aftensmad, der også er rimelig hurtig at tilberede.

Her får du en lækker ret med koteletter i fad, der laves i airfryer, og mens den lystigt tilbereder den del, kan du rydde op og lave ris og broccoli.

Se også: Sund mad i airfryer - med kylling og spidskål på 10 minutter

Jeg har gået efter at nedsætte mængden af kalorier så meget som muligt, men uden at gå på kompromis med smagen. Derefter er der anvendt magre koteletter, madlavningsfløde og feddreduceret bacon, men du kan jo bruge hvad du synes.

Jeg har anvendt et glas tomatsauce fra Heinz. Det er faktisk en pastasauce med basilikum, men den passer fint i denne opskrift. Du kan også blot anvende en almindelig dåse hakkede tomater, det er skam også godt.

Opskriften er beregnet til ca. 3 personer, men du kan måske godt klemme en kotelet mere med i fadet, og så rækker den til 4 personer, hvis der er rigeligt med tilbehør. Se også hvordan du laver koteletter i fad i din almindelige ovn.

Opskrift på koteletter i airfryer

koteletter i fad i airfryer
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Koteletter i airfryer

5 fra 11 stemmer
Her får du min fedtfattige opskrift på koteletter i airfryer, der nemt laves i et fad i airfryeren med bacon, champignon og en lækker sovs.
Forb. tid 25 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
Antal: 3 personer
Ret: Airfryer
Køkken: Dansk
Kalorier: 857
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 3 svinekoteletter - ca. 150 gram/stk.
  • 150 g bacon - i tern
  • 200 g champignon - i kvarte eller mindre stykker
  • 1 spsk rapsolie
  • 1 løg - hakket
  • 1 rød peberfrugt - i mindre tern
  • 1 tsk karry
  • 1 dl vand - kogende
  • 1 bouillonterning - gerne svinebouillon
  • 350 g tomatsauce - her er det fra Heinz med basilikum
  • 2 tsk paprika
  • 1 tsk oregano - tørret
  • 250 g madlavningsfløde - 4%.- eller hvad du synes
  • 1 citron
  • salt og friskkværnet peber
  • 250 g ris - koges som anvist på pakken
  • 1 broccoli - i buketter, dampes

Fremgangsmåde
 

  1. Til koteletter i airfryer starter du med, at gøre alle grøntsagerne klar som beskrevet. Find også en fad/form frem, der passer ned i din airfryer. Jeg bruger bagefadet til min Philips XXL Airfryer.
  2. Koteletterne brunes ved en høj varme på en pande, men gør det uden fedtstof. Brunes godt på begge sider, krydres med salt og peber og lægges i fadet.
  3. Kom bacontern på panden sammen med champignon, og lad det brune godt af, så svampene får farve og baconen bliver stegt næsten sprødt. Stadig uden olie.
  4. Så kommes en smule olie ved sammen med løg og peberfrugt, og der steges et lille minut mere. Drys lidt karry ved og vend rundt.
  5. Tilsæt kogende vand sammen med en smuldret bouillonterning, og kom også tomatsauce i sammen med paprika, oregano og madlavningsfløde (eller en rigtig fløde). Jeg bruger en AMA 4% madlavningsfløde for at gøre retten mindre kalorietung.
  6. Smag til med lidt friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.
  7. Hæld det over koteletterne i fadet, og fordel det lidt rundt.
  8. Koteletter i fad i airfryer skal nu have 20 minutter ved 180 grader. Imens kan du koge ris og dampe broccoli. Nemt og lækkert.

Næringsindhold

Kalorier: 857kcalKulhydrater: 109gProtein: 64gFedt: 20gMættet fedt: 6gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 7gTransfedt: 0.04gKolesterol: 109mgNatrium: 2626mgKalium: 2240mgKostfibre: 14gSukker: 22gVitamin A: 3469IUVitamin C: 265mgCalcium: 304mgJern: 5mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Servering

Koteletter i airfryer serveres straks sammen med de kogte ris og broccoli.

Retten kan selvfølgelig også serveres med en kartoffelmos og andre slags grøntsager.

Se også: Pasta med kødsovs i airfryer

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Henriette Schumann

    april 23, 2025 at 7:51 pm

    Til airfryer koteletter i champignon og bacon og dampet broccoli. Jeg havde hverken bacon eller champignon. Jeg skrællede stokken fra broccolien og skar den i tynde skiver. Fulgte ellers opskriften og svitsede broccoli skiver sammen med løg og peber. Det blev så lækkert og en god anvendelse af stokken.

    Svar
  2. Brian Lausen

    juli 15, 2024 at 5:08 pm

    Lækkert

    Svar
  3. Pia Hansen

    april 14, 2024 at 9:10 am

    Ja tak til air fryser bog

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      april 14, 2024 at 9:28 am

      Mange tak, Pia - den er på trapperne. Den udkommer den 4. juni 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  4. Gert Jensen

    marts 07, 2024 at 4:15 pm

    Meget gerne en airfryer bog, glæder mig allerede

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      marts 07, 2024 at 4:19 pm

      Hej Gert
      Optagelserne er afsluttet, og vi er ved det sidste arbejde på den. Så glæd dig - den er ude inden sommerferien 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  5. Jørgen

    december 31, 2023 at 3:26 pm

    Tak for en inspirerende opskrift. Men når nu panden er beskidt, er det så ikke lige så nemt at lægge låg på og lade den stå på komfuret på mellem varme i 20 minutter? Det plejer jeg.

    Svar
  6. Jette Andersen

    december 17, 2023 at 10:37 am

    Jeres store kogebog inkluderer den også Air fryer opskrifterne?
    Mvh Jette

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      december 17, 2023 at 6:36 pm

      Hej Jette
      Nej, det gør den desværre ikke, men hvis interessen for en airfryerbog fra min side er stor nok, ja så laver jeg den gerne 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
      • Majbritt Hansen

        januar 16, 2024 at 10:59 am

        ja tak til airfryerbog

  7. Ingeborg

    december 12, 2023 at 12:16 am

    Rigtig lækker ret i airfryeren. Jeg har lavet den et par gange nu og det er både nemt og virkelig smagfuldt. Jeg har blot brugt det grønt jeg nu engang havde i køleskabet og tilføjet retten. Kan anbefales

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required