Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Airfryer › Koteletter i airfryer

Koteletter i airfryer

koteletter i fad i airfryer
5 fra 11 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
468
SHARES
FacebookMessenger468PinterestEmailSMS
Opdateret: 2. oktober 2024 - Udgivet: 4. oktober 2023

Her får du min fedtfattige opskrift på koteletter i airfryer, der nemt laves i et fad i airfryeren med bacon, champignon og en lækker sovs.

Koteletter i airfryer er nem aftensmad, der også er rimelig hurtig at tilberede.

Her får du en lækker ret med koteletter i fad, der laves i airfryer, og mens den lystigt tilbereder den del, kan du rydde op og lave ris og broccoli.

Se også: Sund mad i airfryer - med kylling og spidskål på 10 minutter

Jeg har gået efter at nedsætte mængden af kalorier så meget som muligt, men uden at gå på kompromis med smagen. Derefter er der anvendt magre koteletter, madlavningsfløde og feddreduceret bacon, men du kan jo bruge hvad du synes.

Jeg har anvendt et glas tomatsauce fra Heinz. Det er faktisk en pastasauce med basilikum, men den passer fint i denne opskrift. Du kan også blot anvende en almindelig dåse hakkede tomater, det er skam også godt.

Opskriften er beregnet til ca. 3 personer, men du kan måske godt klemme en kotelet mere med i fadet, og så rækker den til 4 personer, hvis der er rigeligt med tilbehør. Se også hvordan du laver koteletter i fad i din almindelige ovn.

Opskrift på koteletter i airfryer

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Koteletter i airfryer

5 fra 11 stemmer
Forb. tid 25 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
Antal: 3 personer
Ret: Airfryer
Køkken: Dansk
Kalorier: 857
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 3 svinekoteletter - ca. 150 gram/stk.
  • 150 g bacon - i tern
  • 200 g champignon - i kvarte eller mindre stykker
  • 1 spsk rapsolie
  • 1 løg - hakket
  • 1 rød peberfrugt - i mindre tern
  • 1 tsk karry
  • 1 dl vand - kogende
  • 1 bouillonterning - gerne svinebouillon
  • 350 g tomatsauce - her er det fra Heinz med basilikum
  • 2 tsk paprika
  • 1 tsk oregano - tørret
  • 250 g madlavningsfløde - 4%.- eller hvad du synes
  • 1 citron
  • salt og friskkværnet peber
  • 250 g ris - koges som anvist på pakken
  • 1 broccoli - i buketter, dampes
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Til koteletter i airfryer starter du med, at gøre alle grøntsagerne klar som beskrevet. Find også en fad/form frem, der passer ned i din airfryer. Jeg bruger bagefadet til min Philips XXL Airfryer.
  2. Koteletterne brunes ved en høj varme på en pande, men gør det uden fedtstof. Brunes godt på begge sider, krydres med salt og peber og lægges i fadet.
  3. Kom bacontern på panden sammen med champignon, og lad det brune godt af, så svampene får farve og baconen bliver stegt næsten sprødt. Stadig uden olie.
  4. Så kommes en smule olie ved sammen med løg og peberfrugt, og der steges et lille minut mere. Drys lidt karry ved og vend rundt.
  5. Tilsæt kogende vand sammen med en smuldret bouillonterning, og kom også tomatsauce i sammen med paprika, oregano og madlavningsfløde (eller en rigtig fløde). Jeg bruger en AMA 4% madlavningsfløde for at gøre retten mindre kalorietung.
  6. Smag til med lidt friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.
  7. Hæld det over koteletterne i fadet, og fordel det lidt rundt.
  8. Koteletter i fad i airfryer skal nu have 20 minutter ved 180 grader. Imens kan du koge ris og dampe broccoli. Nemt og lækkert.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 857kcalKulhydrater: 109gProtein: 64gFedt: 20gMættet fedt: 6gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 7gTransfedt: 0.04gKolesterol: 109mgNatrium: 2626mgKalium: 2240mgKostfibre: 14gSukker: 22gVitamin A: 3469IUVitamin C: 265mgCalcium: 304mgJern: 5mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Servering

Koteletter i airfryer serveres straks sammen med de kogte ris og broccoli.

Retten kan selvfølgelig også serveres med en kartoffelmos og andre slags grøntsager.

Se også: Pasta med kødsovs i airfryer

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Henriette Schumann skriver

    april 23, 2025 at 7:51 pm

    Til airfryer koteletter i champignon og bacon og dampet broccoli. Jeg havde hverken bacon eller champignon. Jeg skrællede stokken fra broccolien og skar den i tynde skiver. Fulgte ellers opskriften og svitsede broccoli skiver sammen med løg og peber. Det blev så lækkert og en god anvendelse af stokken.

    Svar
  2. Brian Lausen skriver

    juli 15, 2024 at 5:08 pm

    Lækkert

    Svar
« Ældre kommentarer

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required