Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Koteletter med ananas

Koteletter med ananas og karry i fad

billederesultat for koteletter med ananas
4.8 fra 26 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
407
DELINGER
Facebook407PinterestSMSEmailMessenger
Indhold
  • Koteletter med ananas og karry i fad
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift til koteletter med ananas
  • Tips
  • Kommentarer

Koteletter med ananas og karry i fad

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 26 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 20 minutter min
Tilb. tid: 40 minutter min
Samlet tid: 1 time t
Den bedste opskrift på koteletter med ananas i fad. Koteletterne krydres med karry, og steges i ovnen i en lækker karrysovs med ananassaft.
Antal: 4
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 4 svinekoteletter
  • 4 skiver ananas (fra dåse)
  • 2 dl ananassaft (fra den store dåse med ananas)
  • 2 røde peberfrugter
  • 250 g champignon
  • 2 dl vand
  • 2 bouillonterninger
  • 2,5 dl fløde
  • 2 spsk hvedemel
  • 5 tsk karry
  • salt og friskkværnet peber

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Kom hvedemel og tre teskefulde karry i en dyb tallerken, og vend koteletterne i det på begge sider.
  2. Smelt en stor klat smør på en varm pande, og brun koteletterne i et halvt minut på hver side, så de netop får farve. Læg dem i ovnfast fad, og krydr dem med lidt salt og peber.
  3. Åbn dåsen med ananas, og læg fire skiver på panden, og steg dem et lille minut på hver side, hvorefter de placeres ovenpå svinekoteletterne. Gem saften!
  4. Peberfrugterne skæres i strimler, og champignon i tynde skiver, som svitses på panden. Hæld derefter i fadet.
  5. Kog panden af med vand og tilsæt bouillonterninger, og derefter ananassaft og fløde. Lad det koge op, og kom et par teskefulde karry ved. Smag til med salt og peber, og eventuelt mere karry, alt efter hvor stærk du ønsker retten. Lad det koge et par minutter, og hæld derefter karrysovsen over koteletter og ananas i det ovnfaste fad.
  6. Stil fadet ind i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, og her skal det nu have cirka 40 minutter.

Næringsindhold

Kalorier523kcalKulhydrater29gProtein39gFedt29gMættet fedt16gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt8gTransfedt0.04gKolesterol170mgNatrium685mgKalium1164mgKostfibre4gSukker19gVitamin A2858IUVitamin C123mgCalcium87mgJern3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Opskrift til koteletter med ananas

Koteletter med ananas i fad er en dejlig opskrift, der både giver møre koteletter, mens også en lækker karrysovs.

Sovsen laves af saften fra ananas, fløde og bouillon, og det smager virkelig godt.

Retten er også kendt som Hawaii koteletter, og det lyder meget eksotisk. Der er dog tale om en simpel ret, der nok i virkeligheden er meget dansk.

Se også: Nemme koteletter i fad med grøntsager

Opskriften er til fire personer, men du kan nemt gange den op.

Tips

Koteletter med ananas anrettes med dampet broccoli og kogte basmati ris.

Se også: Koteletter i fad - gammeldags opskrift med flødesovs

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. carsten carstensen skriver

    juli 09, 2024 at 12:30 pm

    Jeg har lavet koteletter i fad , stegt dem 1 minut og sat dem i oven , men de blev seje hvordan undgår man det ??

    Svar
  2. Hans-Erik skriver

    maj 26, 2021 at 3:30 pm

    Jamen det er jo opskriften på Irmas legendariske "Svinekotelet a la Hawaii" fra midten af 70'erne. Navnet på retten tyder på, at det er en af Kirsten Hüttemeiers opskrifter. Hun arbejdede jævnligt for Irma som konsulent. Min Mor serverede retten en gang imellem som "lørdagsmad". Det lykkedes hende, med hjælp fra en kok, at clone opskriften, så hun kunne lave den selv og servere den på min 18-års fødselsdag anno domini 1976.
    Den smager sindssygt godt og kan varmt anbefales!

    Svar
  3. Karin skriver

    marts 17, 2021 at 1:16 pm

    Den må jeg prøve af ,😋

    Svar
  4. Frank Hartvig skriver

    oktober 31, 2017 at 7:51 pm

    Lavede denne ret her til aften og den røg lige ind på 1. pladsen over temaet koteletter i fad eller alt muligt andet i fad for den sags skyld.Er også vild med at du så tit slutter dine retter i ovnen det er dejligt at have 2 hæder fri 1/2 times tid så man kan få ryddet lidt op eller lavet salat.BIG FAN.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af teriyaki laks.
    Teriyaki laks (nem laks med teriyaki og sesam)
  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required