• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Koteletter med ananas

Koteletter med ananas

billederesultat for koteletter med ananas
4.8 fra 26 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
396
SHARES
FacebookMessenger396PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  21. august 2023 - Udgivet:  21. august 2023

Den bedste opskrift på koteletter med ananas i fad. Koteletterne krydres med karry, og steges i ovnen i en lækker karrysovs med ananassaft.

Koteletter med ananas i fad er en dejlig opskrift, der både giver møre koteletter, mens også en lækker karrysovs.

Sovsen laves af saften fra ananas, fløde og bouillon, og det smager virkelig godt.

Retten er også kendt som Hawaii koteletter, og det lyder meget eksotisk. Der er dog tale om en simpel ret, der nok i virkeligheden er meget dansk.

Se også: Nemme koteletter i fad med grøntsager

Opskriften er til fire personer, men du kan nemt gange den op.

Opskrift til koteletter med ananas

billederesultat for koteletter med ananas
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Koteletter med ananas og karry i fad

4.81 fra 26 stemmer
Den bedste opskrift på koteletter med ananas i fad. Koteletterne krydres med karry, og steges i ovnen i en lækker karrysovs med ananassaft.
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 40 minutter min
Samlet tid 1 time t
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 523
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 4 svinekoteletter
  • 4 skiver ananas - fra dåse
  • 2 dl ananassaft - fra den store dåse med ananas
  • 2 røde peberfrugter
  • 250 g champignon
  • 2 dl vand
  • 2 bouillonterninger
  • 2,5 dl fløde
  • 2 spsk hvedemel
  • 5 tsk karry
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Kom hvedemel og tre teskefulde karry i en dyb tallerken, og vend koteletterne i det på begge sider.
  2. Smelt en stor klat smør på en varm pande, og brun koteletterne i et halvt minut på hver side, så de netop får farve. Læg dem i ovnfast fad, og krydr dem med lidt salt og peber.
  3. Åbn dåsen med ananas, og læg fire skiver på panden, og steg dem et lille minut på hver side, hvorefter de placeres ovenpå svinekoteletterne. Gem saften!
  4. Peberfrugterne skæres i strimler, og champignon i tynde skiver, som svitses på panden. Hæld derefter i fadet.
  5. Kog panden af med vand og tilsæt bouillonterninger, og derefter ananassaft og fløde. Lad det koge op, og kom et par teskefulde karry ved. Smag til med salt og peber, og eventuelt mere karry, alt efter hvor stærk du ønsker retten. Lad det koge et par minutter, og hæld derefter karrysovsen over koteletter og ananas i det ovnfaste fad.
  6. Stil fadet ind i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, og her skal det nu have cirka 40 minutter.

Næringsindhold

Kalorier: 523kcalKulhydrater: 29gProtein: 39gFedt: 29gMættet fedt: 16gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 8gTransfedt: 0.04gKolesterol: 170mgNatrium: 685mgKalium: 1164mgKostfibre: 4gSukker: 19gVitamin A: 2858IUVitamin C: 123mgCalcium: 87mgJern: 3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Koteletter med ananas anrettes med dampet broccoli og kogte basmati ris.

Se også: Koteletter i fad - gammeldags opskrift med flødesovs

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. carsten carstensen

    juli 09, 2024 at 12:30 pm

    Jeg har lavet koteletter i fad , stegt dem 1 minut og sat dem i oven , men de blev seje hvordan undgår man det ??

    Svar
  2. Hans-Erik

    maj 26, 2021 at 3:30 pm

    Jamen det er jo opskriften på Irmas legendariske "Svinekotelet a la Hawaii" fra midten af 70'erne. Navnet på retten tyder på, at det er en af Kirsten Hüttemeiers opskrifter. Hun arbejdede jævnligt for Irma som konsulent. Min Mor serverede retten en gang imellem som "lørdagsmad". Det lykkedes hende, med hjælp fra en kok, at clone opskriften, så hun kunne lave den selv og servere den på min 18-års fødselsdag anno domini 1976.
    Den smager sindssygt godt og kan varmt anbefales!

    Svar
  3. Karin

    marts 17, 2021 at 1:16 pm

    Den må jeg prøve af ,😋

    Svar
  4. Frank Hartvig

    oktober 31, 2017 at 7:51 pm

    Lavede denne ret her til aften og den røg lige ind på 1. pladsen over temaet koteletter i fad eller alt muligt andet i fad for den sags skyld.Er også vild med at du så tit slutter dine retter i ovnen det er dejligt at have 2 hæder fri 1/2 times tid så man kan få ryddet lidt op eller lavet salat.BIG FAN.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften
billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required