Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Kager › Kokos crumble med æble - himmelsk lækker crumblekage

Kokos crumble med æble - himmelsk lækker crumblekage

kokos crumble med æble
4.9 fra 10 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
Facebook131PinterestSMSEmailMessenger
131
DELINGER

Her får du min opskrift på en lækker kokos crumble med æble og mandler. En nem crumblekage med æbler, som du kan bage på ca. 30 minutter.

Kokos crumble med æble er en meget nem og hurtig kage, og denne crumble er lavet uden havregryn.

I stedet er det en skøn og sprød crumblekage med kokos, æble og sukker, og den smager altså himmelsk godt.

Crumblekagen indeholder ikke frygtelig meget sukker, men kokosmel er med til at tilføre noget sødme og dybde til smagen.

Kokoscrumblen drysses med lidt hasselnøddeflager, men du kan også anvende mandelsplitter.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Se også disse opskrifter:

  • Cremecrumble
  • Æblekage med kanel, remonce og creme
  • Æblecrumble
  • Rabarbercrumble med friske eller frosne rabarber

Opskrift på kokos crumble med æble

Kokos crumble med æble

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.9 fra 10 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Samlet tid: 30 minutter min
Her får du min opskrift på en lækker kokos crumble med æble og mandler. En nem crumblekage med æbler, som du kan bage på ca. 30 minutter.
Antal: 4 personer
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 100 g hvedemel
  • 80 g smør (skal være køleskabskoldt, i tern)
  • 30 g kokosmel
  • 75 g sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
Fyld i kokos crumble
  • 150 g æble (i mindre tern)
  • 30 g sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 spsk sukker (til drys)
  • 30 g hasselnøddeflager

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Tænd din ovn på 200 grader varmluft, og smør en lille form med en diameter på ca. 16-18 centimeter.
  2. I en vejer du hvedemel af sammen med koldt smør i tern, kokosmel, sukker og vaniljesukker. Smuldres sammen med fingrene.
  3. I en anden skål vendes æble i tern med sukker og vaniljesukker.
  4. Fordel nu ca. ¾ af crumbledejen i formen, og tryk dejen let til i siderne.
  5. Æblestykkerne fordeles nu på dejen i din kokoscrumble med æble.
  6. Drys derefter resten af crumbledejen over æblerne. Drys også med lidt sukker og hasselnøddeflager.
  7. Kokos crumble med æble bages ca. 20 minutter på næstnederste rille.

Næringsindhold

Kalorier453kcalKulhydrater61gProtein5gFedt22gMættet fedt12gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt8gTransfedt1gKolesterol43mgNatrium146mgKalium123mgKostfibre5gSukker36gVitamin A522IUVitamin C2mgCalcium20mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Servering

Den færdigbagte kokos crumble med æble køles lidt af, men kan sagtens spises lun.

Nyd den med letpisket flødeskum eller en god creme fraiche.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Jolanda skriver

    november 01, 2023 at 10:16 am

    Hej Holger
    På billedet ser det ud som om der er hindbærmarmelade i, eller tager jeg fejl?
    Venlig hilsen Jolanda

    Svar

Mere inspiration

  • Billeder af hindbærsnitter med mandler.
    Hindbærsnitter med mandler (bagt med mandelflager)
  • Billede af vaniljekranse med mandler til sprøjtepose.
    Vaniljekranse med mandler til sprøjtepose
  • Billede af tranebærkage.
    Tranebærkage med appelsin (amerikansk cranberry cake)
  • Billede af Lagkagehusets pebernødder.
    Lagkagehusets pebernødder (opskrift på nemme pebernødder)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Støt Madens Verden og bliv medlem nu...

madens verden logo opskrifter på god mad

For et mindre årligt beløb kan du blive blive PLUS-medlem af Madens Verden. Så slipper du bla. for alle annoncer.

Bliv PLUS-medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required