Her får du min opskrift på en lækker kokos crumble med æble og mandler. En nem crumblekage med æbler, som du kan bage på ca. 30 minutter.
Kokos crumble med æble er en meget nem og hurtig kage, og denne crumble er lavet uden havregryn.
I stedet er det en skøn og sprød crumblekage med kokos, æble og sukker, og den smager altså himmelsk godt.
Crumblekagen indeholder ikke frygtelig meget sukker, men kokosmel er med til at tilføre noget sødme og dybde til smagen.
Kokoscrumblen drysses med lidt hasselnøddeflager, men du kan også anvende mandelsplitter.
Opskriften er beregnet til fire personer.
Se også disse opskrifter:
- Cremecrumble
- Æblekage med kanel, remonce og creme
- Æblecrumble
- Rabarbercrumble med friske eller frosne rabarber
Opskrift på kokos crumble med æble
Kokos crumble med æble
Ingredienser
- 100 g hvedemel
- 80 g smør - skal være køleskabskoldt, i tern
- 30 g kokosmel
- 75 g sukker
- 1 tsk vaniljesukker
Fyld i kokos crumble
- 150 g æble - i mindre tern
- 30 g sukker
- 1 tsk vaniljesukker
- 1 spsk sukker - til drys
- 30 g hasselnøddeflager
Fremgangsmåde
- Tænd din ovn på 200 grader varmluft, og smør en lille form med en diameter på ca. 16-18 centimeter.
- I en vejer du hvedemel af sammen med koldt smør i tern, kokosmel, sukker og vaniljesukker. Smuldres sammen med fingrene.
- I en anden skål vendes æble i tern med sukker og vaniljesukker.
- Fordel nu ca. ¾ af crumbledejen i formen, og tryk dejen let til i siderne.
- Æblestykkerne fordeles nu på dejen i din kokoscrumble med æble.
- Drys derefter resten af crumbledejen over æblerne. Drys også med lidt sukker og hasselnøddeflager.
- Kokos crumble med æble bages ca. 20 minutter på næstnederste rille.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Servering
Den færdigbagte kokos crumble med æble køles lidt af, men kan sagtens spises lun.
Nyd den med letpisket flødeskum eller en god creme fraiche.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Jolanda
Hej Holger
På billedet ser det ud som om der er hindbærmarmelade i, eller tager jeg fejl?
Venlig hilsen Jolanda