• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Kager › Kokos crumble med æble - himmelsk lækker crumblekage

Kokos crumble med æble - himmelsk lækker crumblekage

kokos crumble med æble
4.9 fra 10 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
124
SHARES
FacebookMessenger124PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 11. oktober 2024 - Udgivet: 1. november 2023

Her får du min opskrift på en lækker kokos crumble med æble og mandler. En nem crumblekage med æbler, som du kan bage på ca. 30 minutter.

Kokos crumble med æble er en meget nem og hurtig kage, og denne crumble er lavet uden havregryn.

I stedet er det en skøn og sprød crumblekage med kokos, æble og sukker, og den smager altså himmelsk godt.

Crumblekagen indeholder ikke frygtelig meget sukker, men kokosmel er med til at tilføre noget sødme og dybde til smagen.

Kokoscrumblen drysses med lidt hasselnøddeflager, men du kan også anvende mandelsplitter.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Se også disse opskrifter:

  • Cremecrumble
  • Æblekage med kanel, remonce og creme
  • Æblecrumble
  • Rabarbercrumble med friske eller frosne rabarber

Opskrift på kokos crumble med æble

kokos crumble med æble
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Kokos crumble med æble

4.91 fra 10 stemmer
Her får du min opskrift på en lækker kokos crumble med æble og mandler. En nem crumblekage med æbler, som du kan bage på ca. 30 minutter.
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Kalorier: 453
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 100 g hvedemel
  • 80 g smør - skal være køleskabskoldt, i tern
  • 30 g kokosmel
  • 75 g sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
Fyld i kokos crumble
  • 150 g æble - i mindre tern
  • 30 g sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 spsk sukker - til drys
  • 30 g hasselnøddeflager

Fremgangsmåde
 

  1. Tænd din ovn på 200 grader varmluft, og smør en lille form med en diameter på ca. 16-18 centimeter.
  2. I en vejer du hvedemel af sammen med koldt smør i tern, kokosmel, sukker og vaniljesukker. Smuldres sammen med fingrene.
  3. I en anden skål vendes æble i tern med sukker og vaniljesukker.
  4. Fordel nu ca. ¾ af crumbledejen i formen, og tryk dejen let til i siderne.
  5. Æblestykkerne fordeles nu på dejen i din kokoscrumble med æble.
  6. Drys derefter resten af crumbledejen over æblerne. Drys også med lidt sukker og hasselnøddeflager.
  7. Kokos crumble med æble bages ca. 20 minutter på næstnederste rille.

Næringsindhold

Kalorier: 453kcalKulhydrater: 61gProtein: 5gFedt: 22gMættet fedt: 12gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 8gTransfedt: 1gKolesterol: 43mgNatrium: 146mgKalium: 123mgKostfibre: 5gSukker: 36gVitamin A: 522IUVitamin C: 2mgCalcium: 20mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Servering

Den færdigbagte kokos crumble med æble køles lidt af, men kan sagtens spises lun.

Nyd den med letpisket flødeskum eller en god creme fraiche.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Jolanda

    november 01, 2023 at 10:16 am

    Hej Holger
    På billedet ser det ud som om der er hindbærmarmelade i, eller tager jeg fejl?
    Venlig hilsen Jolanda

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.

Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.

Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs

Billede af kotelet a la milanese.

Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien

Forsiden lige nu

billede med mørbrad med asparges, kartofler og salviesmør
Mørbrad med asparges, kartofler og salviesmør→ Se opskriften
Nemme krebinetter med let sommerfrikassé opskrift
Krebinetter med let sommerfrikassé→ Se opskriften
Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.
Stegt fennikel med ærter og grønne asparges→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
billede med ærtegryde
Ærtegryde (opskrift på nem og hurtig gryderet med ærter)→ Se opskriften
kartoffelgratin med oksekød
Kartoffelgratin med oksekød→ Se opskriften
Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.
Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse→ Se opskriften
Krydrede kødboller opskrift med ras el hanout
Krydrede kødboller (opskrift med ras el hanout)→ Se opskriften
sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater
Sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater→ Se opskriften
billede med skærekager
Skærekager (de bedste opskrifter på lækker skærekage)→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required