• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Kogt skinke

Kogt skinke

kogt skinke
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
29
SHARES
FacebookMessenger29PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  7. august 2024 - Udgivet:  16. november 2017

Indhold

  1. Kogt skinke - eller bayonneskinke - er et dejlig stykke kød, som de fleste godt kan lide. Her kan du se alt om kogning og tilberedning af skinke.
  2. Opskrift på kogt skinke
  3. Kogt skinke
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips

Kogt skinke - eller bayonneskinke - er et dejlig stykke kød, som de fleste godt kan lide. Her kan du se alt om kogning og tilberedning af skinke.

Kogt skinke er nem at tilberede, og har du et stykke i overskud, er det fantastisk mad dagen efter.

Eller som pålæg på madpakken.

Se også mine opskrifter på:

  • Kogetid på røget skinke
  • Glaseret skinke i ovn
  • Juleskinke
  • Skinke i airfryer
  • Skinke i ovn

Opskrift på kogt skinke

Opskriften er beregnet til fire personer.

kogt skinke

Kogt skinke

Bedømmelse
5 fra 1 stemme

Tryk på stjerner for at bedømme

Arbejdstid: 5 minutter minutter
Tilberedning: 45 minutter minutter
Samlet tid: 1 time time 10 minutter minutter
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 900 g skinke - eller bayonneskinke
  • 1 rødløg - i grove stykker
  • 3 laurbærblade
  • 25 sorte peberkorn

Fremgangsmåde

  • Find en stor gryde frem. Skinken skal kunne dækkes helt med vand under kogningen.
  • Fjern nettet om skinken, og læg den ned i gryden. Det gør du inden kogning!
  • Dæk den med koldt vand, og kom grofthakket rødløg, laurbærblade og peberkorn i vandet.
  • Lad nu vandet til skinken koge op, og nu skal den så blot koge ved svag varme i 45 minutter. Det må gerne boble lidt, men ikke bulderkoge.
  • Tag så skinken af, og lad den trække i vandet i 20 minutter.
  • Nu kan du skære din skinke ud i gode skiver.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
547
% Daglig værdi*
Fedt
 
38
g
58
%
Mættet fedt
 
13
g
81
%
Flerumættet fedt
 
4
g
Enkelumættet fedt
 
18
g
Kolesterol
 
140
mg
47
%
Natrium
 
2671
mg
116
%
Kalium
 
644
mg
18
%
Protein
 
49
g
98
%
Calcium
 
16
mg
2
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Når skinken er færdig kan du vælge at glasere den med en blanding af brun farin og sennep. Men den smager også fint uden.

Køb altid skinke af en god kvalitet. De billige er ofte pumpet med masser af saltvand, og det skal man ikke betale en høj kilopris for.

Har du skinker der er større end denne på 900 gram, ja så kan du bare gange kogetiden op. Så en skinke på 1,8 kilo skal altså koges i 90 minutter, og gerne hvile i 30 minutter.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen

    august 07, 2024 at 7:41 am

    Tak fordi du bruger opskriften. Kom gerne med din vurdering og gode råd her.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med kyllingegryde med kikærter og blomkål.

Kyllingegryde med kikærter og blomkål - sund hverdagsmad

Billede med kager der kan bages dagen før.

Kollegakage: Nemme kager du kan bage dagen før

Billede med stegt hornfisk.

Stegt hornfisk i ovn, på pande eller grill

Uge21-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 21: 20 vinkøb til en fest på budget

bilelde med dansk mad krebinetter

Dansk mad: Opskrifter på mad fra det danske køkken

Billede til rødtunge med svampestuvning.

Rødtunge med svampestuvning og ristede kartofler

Forsiden lige nu

Madplan uge 22
Ugens madplan uge 22 med syv lækre retter→ Se opskriften
billede med fyldte squash
Fyldte squash med oksekød - bagt squash med fyld i ovn→ Se opskriften
melonsalat med avocado
Melonsalat med avocado - nem og sund salat→ Se opskriften
hjemmelavet rabarberkompot
Rabarberkompot - opskrift på hjemmelavet kompot→ Se opskriften
opbevaring af jordbær
Opbevaring af jordbær, hindbær, blåbær og andre bær→ Se opskriften
billede til koteletter i sticky sauce med stegt broccoli og blomkål
Koteletter i sticky sauce med stegt broccoli og blomkål→ Se opskriften
Billed resultat for grillede kartofler
Grillede kartofler med hvidløg i alubakke→ Se opskriften
spinatsalat med blomkål
Spinatsalat med blomkål→ Se opskriften
honningkylling med ferskensalsa
Honningkylling→ Se opskriften
hvorfor lugter tis når man spiser asparges
Hvorfor lugter tis, når man spiser asparges?→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
Som medlem slipper du for reklamer, og du kan gemme og printe opskrifter. Så vær med nu i Danmarks store fællesskab om mad. På forhånd tak.
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required