• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Du er her: Forside › Aftensmad › Kogt skinke

Kogt skinke

kogt skinke
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
29
SHARES
FacebookMessenger29PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 7. august 2024 - Udgivet: 16. november 2017

Kogt skinke - eller bayonneskinke - er et dejlig stykke kød, som de fleste godt kan lide. Her kan du se alt om kogning og tilberedning af skinke.

Kogt skinke er nem at tilberede, og har du et stykke i overskud, er det fantastisk mad dagen efter.

Eller som pålæg på madpakken.

Se også mine opskrifter på:

  • Kogetid på røget skinke
  • Glaseret skinke i ovn
  • Juleskinke
  • Skinke i airfryer
  • Skinke i ovn

Opskrift på kogt skinke

Opskriften er beregnet til fire personer.

kogt skinke
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Kogt skinke

5 fra 1 stemme
Kogt skinke - eller bayonneskinke - er et dejlig stykke kød, som de fleste godt kan lide. Her kan du se alt om kogning og tilberedning af skinke.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 45 minutter min
Trækketid 20 minutter min
Samlet tid 1 time t 10 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 547
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 900 g skinke - eller bayonneskinke
  • 1 rødløg - i grove stykker
  • 3 laurbærblade
  • 25 sorte peberkorn

Fremgangsmåde
 

  1. Find en stor gryde frem. Skinken skal kunne dækkes helt med vand under kogningen.
  2. Fjern nettet om skinken, og læg den ned i gryden. Det gør du inden kogning!
  3. Dæk den med koldt vand, og kom grofthakket rødløg, laurbærblade og peberkorn i vandet.
  4. Lad nu vandet til skinken koge op, og nu skal den så blot koge ved svag varme i 45 minutter. Det må gerne boble lidt, men ikke bulderkoge.
  5. Tag så skinken af, og lad den trække i vandet i 20 minutter.
  6. Nu kan du skære din skinke ud i gode skiver.

Næringsindhold

Kalorier: 547kcalProtein: 49gFedt: 38gMættet fedt: 13gFlerumættet fedt: 4gEnkelumættet fedt: 18gKolesterol: 140mgNatrium: 2671mgKalium: 644mgCalcium: 16mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Når skinken er færdig kan du vælge at glasere den med en blanding af brun farin og sennep. Men den smager også fint uden.

Køb altid skinke af en god kvalitet. De billige er ofte pumpet med masser af saltvand, og det skal man ikke betale en høj kilopris for.

Har du skinker der er større end denne på 900 gram, ja så kan du bare gange kogetiden op. Så en skinke på 1,8 kilo skal altså koges i 90 minutter, og gerne hvile i 30 minutter.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Karin Skotbo

    juli 12, 2025 at 2:32 pm

    Jeg er meget glad for at være vi medlem og kan altid finde netop den opskrift jeg har brug for og det lykkes altid

    Svar
  2. Holger Rørby Madsen

    august 07, 2024 at 7:41 am

    Tak fordi du bruger opskriften. Kom gerne med din vurdering og gode råd her.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af hvid bolognese.
    Hvid bolognese uden tomater
  • Billede af kyllingelår i fad med tomater og kartofler.
    Kyllingelår i fad med tomater og kartofler
  • Billede resultat for kalkun nuggets.
    Sprøde kalkun nuggets i panko rasp
  • Billede af hel kylling i ovn med brun sovs og agurkesalat.
    Hel kylling i ovn med brun sovs og agurkesalat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af squashfritter.

Squashfritter - sprøde og lækre fritter af squash

uge34-bedsteVinkøbMV

Ugens vine, uge 34, 2025: 20 topkøb fra Australien til Champagne!

Ugens madplan uge 34

Ugens madplan uge 34 med skøn aftensmad til hele ugen

Billede af hvid bolognese.

Hvid bolognese uden tomater

Billede af kyllingelår i fad med tomater og kartofler.

Kyllingelår i fad med tomater og kartofler

Billede resultat for kalkun nuggets.

Sprøde kalkun nuggets i panko rasp

Forsiden lige nu

billede med squashfrikadeller
Squashfrikadeller - vegetariske deller med squash→ Se opskriften
billederesultat for vegetarisk pastaret
Vegetarisk pastaret med squash og tomater på 15 min.→ Se opskriften
billede til peberfrugt i peberfrugt
Peberfrugt i peberfrugt med kylling og blomkål→ Se opskriften
Billede med figner.
Figner - opskrifter med figen, sæson, og holdbarhed→ Se opskriften
billede med kefirboller
Kefirboller - koldhævede→ Se opskriften
Billede af kyllingelår i fad med tomater og kartofler.
Kyllingelår i fad med tomater og kartofler→ Se opskriften
Ugens madplan uge 34
Ugens madplan uge 34 med skøn aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
Billede resultat for kalkun nuggets.
Sprøde kalkun nuggets i panko rasp→ Se opskriften
billede med brombærmarmelade
Brombærmarmelade - nem marmelade med brombær→ Se opskriften
Billede med havregryn.
Havregryn - fakta, opskrifter og derfor er havren så sund→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required