Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Kogt skinke

Kogt skinke (opskrift med perfekt kogetid)

kogt skinke
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
29
SHARES
FacebookMessenger29PinterestEmailSMS
Indhold
  • Kogt skinke
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på kogt skinke
  • Tips
  • Kommentarer

Kogt skinke

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 45 minutter min
Trækketid: 20 minutter min
Samlet tid: 1 time t 10 minutter min
Kogt skinke - eller bayonneskinke - er et dejlig stykke kød, som de fleste godt kan lide. Her kan du se alt om kogning og tilberedning af skinke.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 900 g skinke eller bayonneskinke
  • 1 rødløg i grove stykker
  • 3 laurbærblade
  • 25 sorte peberkorn

Fremgangsmåde

  1. Find en stor gryde frem. Skinken skal kunne dækkes helt med vand under kogningen.
  2. Fjern nettet om skinken, og læg den ned i gryden. Det gør du inden kogning!
  3. Dæk den med koldt vand, og kom grofthakket rødløg, laurbærblade og peberkorn i vandet.
  4. Lad nu vandet til skinken koge op, og nu skal den så blot koge ved svag varme i 45 minutter. Det må gerne boble lidt, men ikke bulderkoge.
  5. Tag så skinken af, og lad den trække i vandet i 20 minutter.
  6. Nu kan du skære din skinke ud i gode skiver.

Næringsindhold

Kalorier547kcalProtein49gFedt38gMættet fedt13gFlerumættet fedt4gEnkelumættet fedt18gKolesterol140mgNatrium2671mgKalium644mgCalcium16mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på kogt skinke

Kogt skinke er nem at tilberede, og har du et stykke i overskud, er det fantastisk mad dagen efter.

Eller som pålæg på madpakken.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Se også mine opskrifter på:

  • Kogetid på røget skinke
  • Glaseret skinke i ovn
  • Juleskinke
  • Skinke i airfryer
  • Skinke i ovn

Tips

Når skinken er færdig kan du vælge at glasere den med en blanding af brun farin og sennep. Men den smager også fint uden.

Køb altid skinke af en god kvalitet. De billige er ofte pumpet med masser af saltvand, og det skal man ikke betale en høj kilopris for.

Har du skinker der er større end denne på 900 gram, ja så kan du bare gange kogetiden op. Så en skinke på 1,8 kilo skal altså koges i 90 minutter, og gerne hvile i 30 minutter.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Karin Skotbo skriver

    juli 12, 2025 at 2:32 pm

    Jeg er meget glad for at være vi medlem og kan altid finde netop den opskrift jeg har brug for og det lykkes altid

    Svar
  2. Holger Rørby Madsen skriver

    august 07, 2024 at 7:41 am

    Tak fordi du bruger opskriften. Kom gerne med din vurdering og gode råd her.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required